Синът на Чочо - единствен наследник на фамилия Владовски

След трагичната загуба на Лия Лабел - дъщерята на Трошан Владовски и Сия от “Тоника“, близките им приятели в България се тревожат за тях.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Чочо - единствен наследник на фамилия Владовски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя не случайно са го кръстили трошан!

Каква е тая махленска новина? Все едно бабата на пейката пред блока, леко изкуфяла седи и ми припява един и същ рефрен за някой комшия.. Не само абсолютно ненужна новина, но и написата нескопосно. Излагация, ДИР, излагация...

Жалко за Леа. Тя е от тези певици, които наистина могат да пеят. Красив глас, външност, талант ...Съдба. Почивай в мир, Леа!

Няколко пъти прочетох статията и така и не разбрах следните неща: 1. Каква е новината в тази статия 2. Защо вместо статията да отразява актуална/текуща информация, то тя съдържа исторически факти които не представляват новина

Тенденциозно преписан пасквил. Такива случки у нас с лопата да ги ринеш, обаче сега правите сензации покрай Чочо, лека му пръст. Брат му Трошан как бил ощетен, едва ли не просяк в Америка, нищо че е бил управител на магазин за коли цял живот. Айде малко по-серизно бе хора.

след като сия напусна българия с трошан и неинто смеиство бе подложено на постоянен тормоз. брат и тома се премести от бургас в софия, не беше доброволно. голяма трагедия, пожелавам на сия и трошан от сърце да намерят сили да се справят с непрежалимата загуба! да почива в ми лея!

Дир, препечатвате стари материали от блиц в търсене на сензации. А такива няма. Детето на Чочо е наследник на имотите на баща си. Ясно?

грозна статия и история. не говори добре за цялата тази фамилия.

Жалка журналистика и истории за някакви изпаднали дегенерати. Трошан некакъв избегал от България и отишъл в САЩ, щото глупендърът си мислел че улиците са покрити със злато, а пари като шумата - само да духа вятъра. Само че истината е друга - Лас Вегас е построен от неудачници като. Жена му го оставила и се закачила за някого, който е по-приспособен да оцелява в американската джунгла. Тъжно е, но сигурно е било и време когато си е мислел, че е направил верния избор дуейки се като пред завистливите погледи на наивните роднини в България през 90-те години. Трагедиите обаче не свършват толкова леко: дъщерята се жени за маймуна, търсейки не хляба мекото. Накрая излиза, че единствения позитивен герой е Светлозара - майката на детето на Чочо, която се бори за детето и го държи далеч от тези извратеняци. То само като си помисли човек, че тоя Чочо с по-голямата от него с 30 години Лили Иванова таковата... Абе гнус!

какъв мухльо и неудачник си?Лили Иванова и Чочо са имена ,оставили и ще оставят следа след себе си а твоята ще остане за винаги в зловонната ти и хлевоуста уста.

беше талантлив композитор и изпълнител, ......но алкохола го съсипа и ликвидира окончателно.Бог да го прости ! С неговата смърт българската естрада загуби един великолепен музикант.Лили Иванова до последно се е борила с нокти и зъби,да го измъкне от порока му , но .........уви!

Дир, като изключим това, че "статията" ви е твърде долнопробна, впечатление отново прави неграмотността на сътрудниците ви. Пунктуацията за нищо я нямате.

А пунктОацията ти си я забравил.

Вече неграмотните поправят грамотните. ПунктУация е правилното.

Смешен си.

дир-ници, изкопахте и дъното на падението си с тези "имотни драми" от преди 30 години във връзка със смъртта на някой на никому неизвестен на 10 000 км от България. Имате ли поне малко мозък?? (не чакам да ми отговорите, а да ми изтриете коментара по стара ваша традиция).

FuckTheEU

Имам чуството, че някаква зла прокоба тегне над това семейство...

Ебаси сагата на мтериалности. Секи има нещо подобно в живота си, сега да си дереме очите ли. Ас съм оставила зад себе си ноо повеке. За 7 път, започнах от нулата. И като чуя некой да риве за апартамнети и имоти и ми се повръща. Аре ше го преживеат. И не е било редно да карат майката на сина на Чочо да плаща. Тя законно си е получила правата. Да не е откраднала имота я! Боце като заревете за имоти! Семейството ми е загубило хиляди декари земя, част от тех беха върнати, но далеч не сичко. Що нещо беше откраднато, погубено, съсипано - е и? да не легнеме да мреме? А който е беден, да не е бил беден - на, света е широк, пари се пичелът, живота тиче! ПИСНАЛО МИ Е ОТ МРЪНКЯНИЦИТЕ НА БАЛхАР ЗА ИМОТИ! ЕГА СЕ НЕ НАЯДЕТЕ НА ИМОТИ !

Tака е Pокси,права си , ама тоя който е проектирал генетично българина е мислел другояче.

Аре бе, ас да не съм живела в зоопарк. Кото за мен, това и за другите.

единствен наследник на фамилия с един апартамент за който са се съдили?? бедняците нямат наследници, а просто деца!

пише ви жена със сходна съдба.днес прочетох всичко за рода владовски и за момчето което остава наследник въпреки че майката няма брак с чочо. през 2008 и аз така получих 2 имота от биологичният си баща покойник.цялата му рода ме мразеше но аз му бях единственото дете. божа работа е това .който иска да вярва но е факт.

на копелетата не ни интересуват,носи си ги на оня свят,алчна свиня

Като чуя някой да се опитва да обижда друг с "копеле", като че ли това , че е роден или родена извънбрачно, ми идва да си изпусна хоризонтално правата лопата няколко пъти.

И се гордееш с това че по случайност майка ти е забременяла ? Другите хора най - вероятно са се блъскали цял живот за тея апартаменти дето ти кацнаха отгоре . Поне не се хвали.

Защо ни занимавате с тази "Тоника". Та тя не беше ли плод на мръсните комунистически строителни войски. Само колко хора бяха оземлени и получаваха подслон от тези комунистически изверги а сега милите хорица ще трябва да живеят под мостовете и да се молят за коричка хляб. .... Така е мили дечица дето ще учите за този мръсен комунизъм. В братска Америка знаят че ако са се родили в бедно семейство остават и те просяци за цял живот.

А от кой са взели земята, за да оземлят "бедните хорица"? Ти ако притежаваш апартамент, защо не оземлиш няколко "бедни" ромове и не им го прехвърлиш. Аман от такива каскети с празни глави като тебе.

Няма страшно тя държавата се грижи за тях не ги мисли.

А бе калъф,или си много малък,или си прекалено прост и неинформиран малоумник!Да ти кажа само,че истинската Тоника е бургаска група и Анастасия Бинчева пееше в нея много преди Тоника да има нещо общо с шопите!Съвсем различно е положението с Тоника СВ и с внедряването на допълнително други хора! Е аз няма да ти изнасям лекции и да те ограмотявям, защото ти явно си дебил и само празнословиш! Сиса Бинчева е много точна мадама, но ти не можеш да знаеш това,защото си малък селски цървул!

истинската тоника беше създадена.от диомов и това бяха сuя,ева,гого и иван(последните двама бог да ги прости),бургаска група ,невероuатно сиmпатични хора .1978 година работех с тях и съм с прекрасни впечатленuя моите искренни съболезнованя за сuя и за троши .RIP

Е това си е статия за рубриката "клю-клю". Има хора, които се кефят на такива "новини"...

Егати, замириса ми на нафталин и соц-интриги само като зачетох статията.

Какво точно ни интересува тая тяхна драма с имотите и т.н. Толкова ли не можахте да отдадете почит към мъртвата и да не занимате хората с клюки и глупости.

Made in Bulgaria

лея иванова имаше една песен за типаж като тоя трошан: чико, от порто рико! неудачникът си е неудачник навсякъде!

реши,че е неудачник,щото имал финансови трудности ли,ами хората по света ги имат,понякога им върви по-добре,друг път по-зле,не може всички като вас да са несметно богати и осигурени до девето колно,не се присмивайте,че не се знае какво ще ви дойде до главата,колкото и господ да е българин и да ви пада всичко от небето никога не се знае

а ми защото само неудачник живеещ в щатите от 40 години може да осъди вдовицата на брат си и да и вземе 60 000 лева!

Защо ни занимавате с глупости бе?? Кво ни интересуват имотни спорове в сем. Владовски???