Синът на Вартан оспорва завещанието на Джони Холидей

Две от децата на певеца Джони Холидей - Давид и Лора, ще оспорят завещанието му.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Вартан оспорва завещанието на Джони Холидей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3а жалост, така е навсякъде по света!! умрелият си е умрял, живите/наследниците/ а и, не само те, започват да се самоизяждат от алчността човешка!! Kато хиени, се давят за да заграбят нещто което не е тяхно, (изработено и спечелено), HO,.. пък им е, "полагаемо" и то е по "сладко", защото ще го вземат, без труд и мъка!!... "гол и сам идва, и гол и сам" си отива човек, никой не взема нищо със себе си, но алчността човешка, само шепата пръст накрая я побеждава!!;))

100 милиона долара,4 деца и една жена-по 20 милиона на човек и последния да затвори вратата.Ма пуста алчност....А Джонито явно си е бил абсолютна мърда да изключи родните си деца и да остави наследство само на осиновите.

Синъ на силви вартан и джони не се ли казваше майкъл вартан? Някакъв актьор?

маикал вартан актиорат е син на брата на силви вартан еди.

Има и друго освен парите. Това е дамга върху Давид, че е лишен от наследство, като неблагодарен син. Той го е наследил на сцената, той носи неговото име, а сега ще е като прокажен!

Абе човек, имаш четири деца. Раздели поравно и не създавай между тях съперничество и завист!

Когато става дума за пари, да, прави сте, но когато става въпрос за много пари, тогава играта загрубява Никога 1 милион не е излишен в повече

Ако имат подслон над главите, здрави са и имат професия, осигуряваща им поминъка, най-добре не им давай нищо, особено ако става дума за мноооого пари и им мислиш доброто.

Luna0102

Голям боклук трябва да си за да лишиш собствената си кръв, а да дадеш на чужди.

Мъдро е постъпил Джони-на тях е оставил хубавите си гени,а на Летисия която е била с него когато е стар и -болен-наследството.Тези приятни млади хора сигурно майките ги бутат да се излагат и да оспорват решението на този симпатяга

Не знам кой и как го е гледал този човечец, но такива помияри най-мразя...изоставя собственото си дете когато се ражда..Силви вВртан е казвала, че когато се ражда сина им той се пропива и ги изоставя и след това великия баща се грижи за осиновени и дава всичко на тях.

Майка му, която също живее в Америка, ще му осигури наследство.

Джони въобще не е бил щур. За да направи такова завещание, сигурно е имал право. Искал е напълно да подсигури Летисия и е знаел какво ще се случи след неговата смърт. Нищо няма да постигнат в случая двете му големи деца. Те печелят много добре от професиите си.

Това мъжете не са като хората. Как няма да оставиш наследство на родните си деца??????!!!!!!

Неправилно е посочено в статията, че Джони е прекарвал няколко месеца в Калифорния. Той е американски поданик, както и самия Давид...Нищо няма да успеят да направят адвокатите във Франция...

Много в час си е бил Джони ! Последните години на болеста която го е докарала до безсиле ,болки и страдание е очквал ,искал внимание,съчувствие и подкрепа , най вече от собствените си деца а те не са му обърнали внимание.Показали са вероятно ,че само чакат да умре за да си вземат тяхното.Познавам няколко такива случай но с много по малко пари за наследство.

Па виетнамците много се трогнаха, гледах ги на погребението!

Нещо не си в час, мой човек. И Дейвид, и Силви бяха до Джони в болницата. Трепериха над него месеци наред преди да почине.

Последната жена на Джонито,манекенката,32 години по-млада от него е била лудо влюбена в Джонито и хич не заради мангизите...да,и един мармот завива станиола.

Изтърпяла го е двадесет и косур години, посветила му е младостта си. Никоя от другите му жени не го е изтраяла толкова. Заслужила си е прарите, струва ми се. За какво ли ще ги харчи?!

фино излъчване има на снимката със Силви Вертан и колко жестоко и порочно на онази с коженото яке и медальона! Начинът на живот винаги остава следи върху лицето на човека.

Това което казваш че е син на снимка Това е Дейвид синът му това с коженото яке е самият Джони

victor359@abv.bg

снимки 2 и 6. И на двете е Джони

E kak ще оспорваш ко е казал баща ти бе!? Нали те е направил. Може да оспорваш ако е фалшиво.

за кинити баце, всичко сега правят за кинти!

Дейвид ако реве, че няма кинти значи е прахосник. Ко да кажем ние дето се отопляваме на дърва и въглища и караме джипки дизели.

Прочети българското законодателство и тогава пищи,явно не си наясно а трябва да си помислил вече за това

точно щото не го устройва френското законодателство е прибягнал до завещание! Ако е искал всичко да е за тях нямаше да седне да пише завещание! Кое не ясно?!?

Гадняр е излязал дядката!

Състоянието си е негово и е негово право да се разпореди с него, както смята за добре, колкото и налудно да им изгелжда на някои. В края на краищата, последната му съпруга се е грижила за него, когато е бил тежко болен и ако дедо имаше 2-3 стайна панелка, едва ли някой би възразил срещу това да останат на вдовицата.

Да,ама дедо няма панелка,а има 100 мил долара и права за песни,и да лиши родните си деца без причина за сметка на 2 осиновени и млада булка...не е бил нещо много в час.