Синът на Вартан оспорва завещанието на Джони Холидей

Две от децата на певеца Джони Холидей - Давид и Лора, ще оспорят завещанието му.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадняр е излязал дядката!

Състоянието си е негово и е негово право да се разпореди с него, както смята за добре, колкото и налудно да им изгелжда на някои. В края на краищата, последната му съпруга се е грижила за него, когато е бил тежко болен и ако дедо имаше 2-3 стайна панелка, едва ли някой би възразил срещу това да останат на вдовицата.

точно щото не го устройва френското законодателство е прибягнал до завещание! Ако е искал всичко да е за тях нямаше да седне да пише завещание! Кое не ясно?!?

E kak ще оспорваш ко е казал баща ти бе!? Нали те е направил. Може да оспорваш ако е фалшиво.

за кинити баце, всичко сега правят за кинти!

Дейвид ако реве, че няма кинти значи е прахосник. Ко да кажем ние дето се отопляваме на дърва и въглища и караме джипки дизели.

фино излъчване има на снимката със Силви Вертан и колко жестоко и порочно на онази с коженото яке и медальона! Начинът на живот винаги остава следи върху лицето на човека.

Да бе,ще остави 100 милиона долара на последната си жена,която е 32 години по-млада от него и на 2 осиновени деца и ще лиши родните си деца от наследство...Хич не е бил обработен,дали въобще е знаел какво е подписал Джонито под влиянието на морфина. ..

Да,ама дедо няма панелка,а има 100 мил долара и права за песни,и да лиши родните си деца без причина за сметка на 2 осиновени и млада булка...не е бил нещо много в час.

Много в час си е бил Джони ! Последните години на болеста която го е докарала до безсиле ,болки и страдание е очквал ,искал внимание,съчувствие и подкрепа , най вече от собствените си деца а те не са му обърнали внимание.Показали са вероятно ,че само чакат да умре за да си вземат тяхното.Познавам няколко такива случай но с много по малко пари за наследство.

Па виетнамците много се трогнаха, гледах ги на погребението!

Да, но това е българско мислене - млада булка, осиновени деца и т. н. Французинът има собствена воля и право на избор, а не мисли какво ще кажат комшиите от входа!

А ти как разбра, че е без причина?

Неправилно е посочено в статията, че Джони е прекарвал няколко месеца в Калифорния. Той е американски поданик, както и самия Давид...Нищо няма да успеят да направят адвокатите във Франция...

Прочети българското законодателство и тогава пищи,явно не си наясно а трябва да си помислил вече за това

Това мъжете не са като хората. Как няма да оставиш наследство на родните си деца??????!!!!!!

Джони въобще не е бил щур. За да направи такова завещание, сигурно е имал право. Искал е напълно да подсигури Летисия и е знаел какво ще се случи след неговата смърт. Нищо няма да постигнат в случая двете му големи деца. Те печелят много добре от професиите си.

Не знам кой и как го е гледал този човечец, но такива помияри най-мразя...изоставя собственото си дете когато се ражда..Силви вВртан е казвала, че когато се ражда сина им той се пропива и ги изоставя и след това великия баща се грижи за осиновени и дава всичко на тях.

Нещо не си в час, мой човек. И Дейвид, и Силви бяха до Джони в болницата. Трепериха над него месеци наред преди да почине.

Има статия в която голямата му дъщеря разказва,как последната жена е ограничавала достъпа до баща й.И Давид,и дъщеря му не са имали проблеми с баща си и това лишаване от наследство в полза изцяло на последната жена и осиновените деца е абсолютна изненада за тях.Това,че големите му деца печелят добре не означава,че трябва да ги пишиш от наследство.Тук не става въпрос само за парите,има и сантиментални неща като вещи,спомени от този човек за децата му.

Мъдро е постъпил Джони-на тях е оставил хубавите си гени,а на Летисия която е била с него когато е стар и -болен-наследството.Тези приятни млади хора сигурно майките ги бутат да се излагат и да оспорват решението на този симпатяга

Майка му, която също живее в Америка, ще му осигури наследство.

Последната жена на Джонито,манекенката,32 години по-млада от него е била лудо влюбена в Джонито и хич не заради мангизите...да,и един мармот завива станиола.

Luna0102

Голям боклук трябва да си за да лишиш собствената си кръв, а да дадеш на чужди.

Абе човек, имаш четири деца. Раздели поравно и не създавай между тях съперничество и завист!

Когато става дума за пари, да, прави сте, но когато става въпрос за много пари, тогава играта загрубява Никога 1 милион не е излишен в повече

И са чакали да се помине, за да си вземат нещата със сантиментална стойност? И новата му жена не ги допускала при баща им? Те са напирали, напирали да го видят, ама тя се оказала по-силна от тях и не ги е пуснала? Хайде да не пишем небивалици! По всяка вероятност съвсем не са били в прекрасни, топли взаимоотношения, което е съвсем в реда на нещата, предвид ценостната система и начина на живот на "звездите".

Ако имат подслон над главите, здрави са и имат професия, осигуряваща им поминъка, най-добре не им давай нищо, особено ако става дума за мноооого пари и им мислиш доброто.

Изтърпяла го е двадесет и косур години, посветила му е младостта си. Никоя от другите му жени не го е изтраяла толкова. Заслужила си е прарите, струва ми се. За какво ли ще ги харчи?!

Да бе,заслужила си е всичко за сметката на родните му деца-и половината пак ще й стигне за охолен живот до края на дните си.Но да лиши родните му деца от всичко...ще ме прощаваш.Това си е чиста алчност и безсърдечност.

Има и друго освен парите. Това е дамга върху Давид, че е лишен от наследство, като неблагодарен син. Той го е наследил на сцената, той носи неговото име, а сега ще е като прокажен!

Хм,прочетох че същата тази Летиция е накарала Джонито да препише правата над песните си на баба й...Та малко по-малко става ясно кой стой зад това завещание.Както и да е,не намирам никакви статии за скандали и проблеми между Джони и родните му деца,така че това завещание е много странно.Тази Летиция може и да е прекарала 20 години с човека,но явно страшно мрази децата му от другите му жени,за да им погоди такъв номер.Децата са си деца,те имат право да получат наследство от баща си.

Децата са си деца, мащехата си е мащеха. Не е виновна мащехата. Ако татко им искаше да ги осигури, щеше да го е направил приживе. Е, не го е направил, не го е направил, докато е бил с разсъдъка си, след това - хептен! Значи не е искал. И за това не е виновна мащехата, а той самия. Доколкото се разбира от медиите, хич не си е падал баща за пример, та какво ви изненадва този развой? Децата му са расли без баща, свикнали са, ама са разчитали на авоарите му, а той до последно останал верен на себе си.

Безсърдечност от страна на кого? На таткото, който е имал безброй възможности да се грижи за децата си приживе и да се разпореди приживе със завещанието си в полза на децата си, но не го е направил. Или от страна на съпругата му, която е по-млада от децата му и която се жени за него със съвсем конкретна цел и устоява докрай?

Това което казваш че е син на снимка Това е Дейвид синът му това с коженото яке е самият Джони

От нейна страна-попаднах на коментар,че го е накарала да прехвърли правата на песните му на баба й.Ще стане ясно кога е било написано това завещание,да не се окаже че е точно в последния момент преди да умре.

Синъ на силви вартан и джони не се ли казваше майкъл вартан? Някакъв актьор?

Някои мъже като ги удари критическата и направо откачат.И разни млади златотърсачки им взимат ума и портфейла.Тази същата Летиция казва в интервю,че многобройните изневери на мъжа й я извисили духовно,на по-високо ниво като човек-чикирики...Отделно тя е искала деца и не е могла да има,затова го навива да осиновят двете виетнамчета.На Джонито му е минавало през онази работа.Та цялата работа с това завещание си мирише от всякъде на нейна инсценировка,направо яко отмъщение за годините с него.Но за нея живота тепърва започва,на 42.Така че на 74,Джонито е разписал листа,дали въобще е знаел какво разписва,само вдовицата знае.Но и ние си имаме подобен Джони,само че нашия е актьор и се казва Ицко Финци...

И как го е накарала? Опряла му е нож в гърлото сигурно?

маикал вартан актиорат е син на брата на силви вартан еди.

100 милиона долара,4 деца и една жена-по 20 милиона на човек и последния да затвори вратата.Ма пуста алчност....А Джонито явно си е бил абсолютна мърда да изключи родните си деца и да остави наследство само на осиновите.

3а жалост, така е навсякъде по света!! умрелият си е умрял, живите/наследниците/ а и, не само те, започват да се самоизяждат от алчността човешка!! Kато хиени, се давят за да заграбят нещто което не е тяхно, (изработено и спечелено), HO,.. пък им е, "полагаемо" и то е по "сладко", защото ще го вземат, без труд и мъка!!... "гол и сам идва, и гол и сам" си отива човек, никой не взема нищо със себе си, но алчността човешка, само шепата пръст накрая я побеждава!!;))

снимки 2 и 6. И на двете е Джони

Ама ти сериозно ли ме питаш такъв въпрос??Една жена може да накара мъжа да направи чудеса,както и да му извади душата с памук,ако е хищна хиена..В пресата излиза инфо,че Джонито е имал 4 завещания досега,освен в това, последното всичките му деца му са били винаги вътре.Човек болен от рак последен стадий е на морфин и въобще не е в час-мислиш че е трудно да го накараш да подпише каквото и да е било?Точно кобрата го е направила това последно завещание.