ДесиСлава показа първи кадър с бебето

Фолк певицата Деси Слава, която стана майка за втори път в края на миналата година, публикува нежен кадър със сина си Борис.

Обратно в новината

Коментари - ДесиСлава показа първи кадър с бебето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом първият син се казва майки вторият трябваше да го кръсти бащи! И ще я питат хората : деси, как са майки и бащи?

Жалко деси, не можа да се радваш на дъщеричка! Пак момче!

Що, на момчетата не може ли да се радва човек?

Разни застаряващи лели, които за да си вдигат самочувствието, преспиват с момчета, които могат да са им синове.Е-ати извратенячките!

Абе, момчето не се оплаква, а вие се оплаквате. Какво си врете гагите като бабите ви на село - на всяка манджа мерудия сте. Аман от "моралисти" и всезнайковци като вас. То на човек да му писне. Вместо да завиждате оправете си вашия живот и тогава хората няма да ви дразнят и ще спрете да мрънкате и да търсите кусурите на другите, че е по-лесно.

Защо бебето Борис има брада. Деси, това не е нормално. Много окосмено това бебе.

То май леля Деси три бебета дундурка, две е родила, а едно е осиновила.Не може синът ти да е на 16, а ти да въртиш любов с 21-годишен!Прекалено циганско е!

Това е направо жестоко спрямо малоумния льольо-осеменител!

Който ми е чел постовете знае, че аз не обичам да хейтвам, освен в особени случаи. Сега няма също да хейтвам, но ще си изкажа мнението. Според мен такива разлики не водят до нищо добро. Да, в началото може да има любов и много обич и вяра, че всичко това ще е вечно, но след време идва лошия период на изтрезняването и махмурлука. Бил съм с 24 годишно момиче с което се обичахме, аз сам реших да прекратя връзката, защото трезво направих една проста аритметика за разликата във възрастта ни и какво ще е след 10 години само. Аз на 50, тя на 34, най-хубавите женски години, поне според мен. И моя експириънс си казва думата де. Навремето като бях 30 годишен бях в Испания и си хванах една българка, на 28 години за любовница. Чистеше къщи и имаше съпруг на 50 години. С такава омраза и отвращение говореше за него, нямате си идея. Как и миришел на стар човек и колко не може вече да го понася. Изостави го, естествено, искаше да заживеем заедно, но се върнах в БГ заради друга жена. Ами такъв е живота и за да сме адекватни в него, трябва да сме и реалисти, защото в облаците е хубаво, ама лошо се пада от такава височина.

Господин естет 77, на постваната от вас снимка Деси Слава ли е? И още трябва да знаете, че не сте в крак с модата. Сега много модерни мъже и жени ви четат с пренебрежение и надсмешка. Този вид връзки са много актуални в момента. Само вие не сте в час. Едно време не е било прието жените да носят и панталони, а днес освен модерно е и най-нормалното нещо. Така, че свиквайте, вместо да се терзаете и да занимавате и нас с предразсъдъците си.

естет

Девон Джейд

Страхотно.

Но искам да кажа, че има и изключения. Но са по-скоро изключения. А в твоя случай, проблемът не е бил във възрастта, мъж на 50 е все още в силите си, а 34 годишна жена, ангажирана с отглеждане на потомство, не е в пика на сексуалния си апетит. Нали не си въобразяваш, че би имал по-големи шансове че с прелюбодейка на твоята възраст, която ненавижда мъжа си, но също като маймунката не го пуска, докато не се хване здраво за следващия клон? Който е свикнал и няма скрупули и си го влече чуждото, си го влече завинаги. А Десито открай време си има все млади мъже (можеше да са старци) и да роди от младеж, явно много е искала да има още едно детенце, е по-добрия избор. Предвид професията и и опита й до сега, едва ли си прави някакви илюзии. Колкото изкарат - изкарат!

пълна откачалка ще си ближе раните в скоро време

сватовете са много доволни

Тя е като лелка до него. Може да му бъде майка. Деси има син на 16 и мъж на 21!? Явно няма мъже за нея в нейната възрастова категория. А пък този какво й хареса, с тези дебели и къси крака, не й отиват толкова къси рокли. Ужас! Създават дете, което най-вероятно няма да расте с двама родители, защото бащата като се осъзнае ще потърси нещо по-младо. Живи и здрави да са!

Точно при тези ми се струва, че любовта е истинска. Нелепо голяма разлика, но така ми се струва, да са живи и здрави.

Да, мъже в нейната възрастова категория наистина няма, едно защото свестните вече са женени или просто не са в България, второ тези които са сами и над 40 в много случаи не струват или вече не приличат на нищо от алкохол и цигари и "лек" живот. За жените над 35 е трудно, защото мъжете на тяхната възраст искат да са с 25 годишни. Помисли малко и ще намериш логиката.

И к'во? А Мика къде е

Невероятно талантлива певица с лош вкус за мъже и дрехи!Дано този път е щаястлива!

В първия момент реших,че това е снимката на мама Деси и порасналото бебе,пък то се оказа настоящият и мъж..Боже боже,това момче акъл няма,та тя му е като майка,голяма разлика имат.

Да са живи и здрави, ама много им е голяма разликата, дай Боже пък да са някакво изключение и да се "доводят", да си отгледат рожбата!

Таз година люлка, догодина развод. Нищо ново под слънцето.

ДЕСИ вече не си интересна, вече една твоя колежка пусна подобна снимка.