Холидей дал полагащото се на децата си приживе

Възникна нов епизод в сагата за наследството на френския рок идол Джони Холидей.

Обратно в новината

Коментари - Холидей дал полагащото се на децата си приживе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямате ли си ваши ,та берете чужди ядове????Разбирачи.....

Luna0102

Пожелавам на защитниците на Джонито, след като ги обезнаследят техните родители, да бъдат също така пълни с разбиране както в случая, а не да се изтрепват с истински братя и сестри за някоя мизерна гарсониера.

Вижте скорошни снимки на тази Лора. В лице пълен тапир. Няма грам талант. Не е завършила средно образование. Мързелива, грозна, нагла... Дейвид има славянски чар поне.

Luna0102

Ми виж баща и- тапир не само на външен вид.

Следващия който ще остави децата си без наследство е големият Ален Делон. Особено последния му син, който е пълен бездарник. Само мрънка за пари и че баща му ме му дава нищо.

Пълна глупост е, че Летиция го е търпялааааа заради парите. Тяхното си беше една голяма и истинска любов. Джони е говорил в много интервюта, че през всичките тези години брак не са се разделяли дори за един денили нощ.Плътно е била до него. А тази Лора е една голяма бездарница вечно чакаща мама или татко да и пуснат нещо. Без тях щеше да живее на една заплата. ( българска ) Ясно е че лигавето ще ореве всички телевизии.

Парите са си били на Джони Холидей и след като е решил да ги завещаена съпругата и 2-те им осиновени деца си е негово право. Много грозно от страна на дъщеря му и сина му Лора и Дейвид.

Пълна глупост е, че Летиция го е търпялааааа заради парите. Тяхното си беше една голяма и истинска любов. Джони е говорил в много интервюта, че през всичките тези години брак не са се разделяли дори за един денили нощ.Плътно е била до него. А тази Лора е една голяма бездарница вечно чакаща мама или татко да и пуснат нещо. Без тях щеше да живее на една заплата. ( българска ) Ясно е че лигавето ще ореве всички телевизии.

френския наследствен закон дава равни права на децата ,проблема е със съпругата на джони -летисия ! но всички деца на джони имат еднакви права !

Неговото завещание е напрвено в Америка!!!!!!! Там има други закони. Затва лигаветата ще останат с п.......

Джонито е як пич, успя фа им го накриво на двете лигавета. Давид е женен за една много богата еврейка и живее в Монако, ич не си брой снимките. А оная бездарница Лора дори не е завършила средно образование, не се е явила на матурата. ..щото нали е богата разглезена щерка. Добре, че е майка и да и дават роли във филми.

През целия си брак с Летиция се е борил с тежка алкохолна зависимост. Това не е тайна за никого. Джони не е изпаднал алкохолик, да се напие и после да набие жена си. Не.Но чрез всичките тези години е имал любовта и опората на последната си жена. А знаете колко е трудно да се живее със зависим. Отдавна е могла да се разведе и да го одруса яко и да си живее живота с милиони и някой младок.

Знаете ли коя е най-конвертируемата валута на този свят? Не е Биткойна. Ако не знаете, попитайте, ще ви отговоря

Секс?

До 123 Първо Джони Холидей си решава на кого да завещае парите си, има такова право по закон. Завещанието го е написал през 2014 в Америка. Второ децата му Давид и Лора са били във вечни дразги с него. Последните години са общували много рядко. Родителя не е само да ти изтърси една торба пари, трябва да общуваш с него.

Първо Джонито е осиновил двете виетнамчета по желание на последната си жена,иначе му е било през онази работа.Второ,има право да решава какво да прави с парите си,но е грозно това да обезнаследи собствените си деца, без това цял живот е отсъствал от живота им.Но той явно и толкова е обичал родните си деца-aко въобще е можел да обича нещо повече от себе си.

В крайна сметка има за всички. Но трябва да се раздели по равно

Ама вярно, срама нямат рождените му деца! Младата, красива, гиздава Летисия е търпяла стария грозник двайсет годин до себе си с непроницаемо изражение, в очакване на наследството и сега, когато трябва да си получи възнаграждението за търпението, тези двете млади лъвчета искат да посегнат на плячката и... Какво нахалство, какви безочие, молъ ви съ! Ама хааа!

Давид и Лора все едно че малки бебета -пеленачета. Големи хора, нека да работят и да спечелят пари.

Така е, правилно. Летисията очевидно здраво е работила - свирила е на дъртия кавал. И сега трябва заслужено да се радва на спечеленото с труд, нали така...

,, златните деца искат да си имат апартаменти, скъпи коли, уважение без да мръднали пръст през техния сладък живот. В повечето случаи те не са успели в живота, с маниери , все едно че всички хора наоколо тях им дължат нещо.

Така става, когато богат мъж в напреднала възраст се вземе с някоя засукана мома-златотърсачка - милиончетата остават за нея, а за истинските му наследници - чаша студена вода.

Истинските наследници = алчните деца

искаме пари, много парииииии

Давид и Лора са работещи хора изкарват си само парите, не си броят стотинките. Баща им така е преценил, че сегашната му жена и двете малки деца имат повече нужда.

Дал 1 мил евро на дъщеря си,преписал половин апартамент на сина си,а ще остави 100 милиона на осиновените деца..Разбира се,че родните му деца няма да са съгласни и от какъв зор?Не мисля,че който и да е тук от коментиращите така великодушно ще каже е съгласен на тяхно място.

Тия деца направо изтрещяват! Той им е дал достатъчно и то пари за които те не са допринесли нищо! Ама все не им стига! Никога няма да разбера такива хора, той си е преценил на кого и колко да даде, той си ги е изкарал тези пари, а тези две деца, които сигурно са били осигурени през целия си живот на макс и то от него, сега получават милиони и пак не им стига!

Все съм виждал грозници,ама тоя направо кърти мивки - може би само Мик Джагър е по грозен от него

Разгулен живот. Някога, много отдавна, като младеж, беше хипнотизиращ красавец.

Забрави Стивън Тайлър...Ама пък са едни от най-яките музиканти!!!