Симона Пейчева става телевизионна водеща

Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева става част от екипа на Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Симона Пейчева става телевизионна водеща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гласът й е като стържеща ламарина

леле -водеща на теглее на тотото.ами то си требе голя-а-ам интелект.

Нали беше ''много успешна'' някъде си навън ама като се види да говориш е едно ама реалността е друга.. То за това българските медиите ''имат'' такава гледаемост че всеки гледа да е чрез сателит за да има какво да гледа..

От къде идват огромните заплати в Нова ТВ на фона на всеобщата мизерия и ниско заплащане в България ? Някой разследващ журналист от Нова ТВ там разследване няма ли да направи ? Или темите на разследване се правят избирателно, само където ги устройва да разръчкат. Някой веднага ще каже частна медия, от рекламодатели идва издръжката и високите им заплати. Добре, това не е ли в крайна сметка пак от нашите джобове защото с тези реклами ни облъчват нас потребителите подканяйки ни да купуваме тази или онази стока. Тоест ние клетите зрители с нашите мизерни трудови възнаграждения им осигуряваме охолното заплащане. И последно, журналистиката, обективната освен професия е и призвание, както при лекари, учители, пожарникари. Та в крайна сметка няма ли да се намери един честен и достоен журналист който да разследва и разбуни голямата измама наречена " Национална лотария " вместо всеки ден да ни облъчват като зомбирани с разни съмнителни клипчета как чичо или стринка случайно минавайки покрай пункта си купила билетчИ и като изтъркала спИчелила милиончИ.

Евентуално може и в Стара! Но май ще си останем с вас в Средна.

кой ви кара да ги гледате тия кощромби? Като сте мазохисти - гледайте!

Плеймейки, скиори, гимнастички, синоптички,...куцо и сакато стана журналист. После защо професията отдавна вече дълбае дъното.

Ко беше, ко стана. Прай ми печатление, чи млогу TV водещи - как му викаха - Коза с яре, ами де го пръча?

Хубава биография, хубаво момиче, знае какво е да се бориш . . . и синът си е отгледала . . ., момченце без баща му да е в къщи . . зор е . . . . заслужава уважение. Разбърка се Нова Телевизия, Деси се уреди, Никол Станкулова и тя май . . . . . . нека да я гледаме . . . . .

Добре! Животът продължава и момичето заслужава да го показват.

Порнозвезда!

За Шарлопова .защо не пишете да редактираме малко ??? Колко бетон изля той в созопола?? Може ли да ми кажете в мил.кубика ??? Колко???

Забелязвате ли връзката "КОЙ" в телевизиите (реалният им собственик), в които е "работила" - ББТ, ТВ7 и сега НОВА?

Взиха й медалите за допинг, но изглежда още й се приписват

Идеална за гледане.

Да не пенсионират Николчето?

Ужасно дразнещ глас има.

?

Мамина сладка, и тя се уреди на държавна гаванка.

кой лансира това недоразумение постоянно

имаше едно телевизионно състезание, доколкото си спомням на циркова тематика, в което симона участва.............то не бяха превзевки, то не бяха лигавения от нейна страна, общо взето много неприятно впечатление направи.Дано сега да не е така

Няма отърваване от тази антипатична особа! Пак на екрана се изтипоса, въпреки че има и дефект в говора.

Стига де, толкова години драпа жената...и най после - на екран !

Добре, че и без това не гледам. Просто ще превключвам по-бързо вече. Може да е била блестяща спортистка, но е неприятна като личност. Превзета, с гигантско самочувствие и претенции, никаква харизма.

Дано се показва след 22:00 че да не се плашат децата.

E не трябваше ли първо да стане синоптичка, а след това водеща? Явно добре е издържала приемният изпит.

Да обявяваш някакви си числа като в кварталното бинго прави ли те телевизионна водеща?...

В днешно време - да! Щом жените с фриволно поведение/меко казано/ са ВИП персони........................

Язък и за медалите...и тази се е разделила с бащата на детето си.

АЛООО, МЕДАЛИ НЕ ХРАНЯТ... ТАКА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ

Медали не хранят, и семейство не сплотяват.

Хранят, но ако са олимпийски и то от спортни олимпиади. Ако са от математически и др. научни - не става. Ето ги нашите златни момичета си заработиха доживотна хубава пенсийка, но уви, Симончето не успя да се вреди на почетната олимпийска стълбица и сега ще трябва да обявява кое число е изтеглено срещу скромна четири или петцифрена сума.

Винаги ми е било супер интерeсно , как така хора без образование заемат позиции , за които не са учили!?! Завърших журналистика и заради такива "връзкарки" ние , които сме учили и имаме нужният ценз, не можем да работим никъде. От гимнастичка,ще е водеща. Толкова долна държава, толкова долно племе, няма никъде по света..Никъде. Децата, на които родителите им работят за да ги изучат, ще ходят по теминалите и ще напускат България, заради такива тъпанарки, които нямат грам мозък в главата си. Срам...

Много точно казано! Напълно те подкрепям!

Ами ти пък стани гимнастичка.

Не съм убеден, че в телевизията има журналистика. Истинската журналистика в момента е в независимите медии, но интересът към нея намалява, а от там и паричните потоци. Масмедиите са фабрики за бързооборотни илюзии и пари.

... явно искаш да "интерпретираш" числата от тотото, умната на баба ти...

Като за журналистка много грешки имате!

Хубавите жени често сменят клиНАта. Това не е вредно, дори е полезно за здравето.

Ти пък къде я видя, че е хубава, има хубаво тяло благодарение на годините прекарани като гимнастичка и анорексичните и напъни после, но във физиономията е меко казано неприятна. И забележете, никой не я обсъждаше докато беше гимнастичка, защото там физиономията не е важна, а уменията, но сега като ще става ,забележете ВОДЕЩА и ще и обсъждаме физиономията.

тази е голяма връзкарка

Честито на печелившите! Тази е една от най-неприятните физиномии за мен. С тази лисича муцуна, ехидно изражение и самочувствие без абсолютно никакво покритие, няма да я гледам с огромно удоволствие. Нали проглуши телевизиите преди 2 години, че щяла да се връща в гимнастиката, щяла нам кви рекорди да поставя, щяла пак да става шампионка на дърти години, всички и се радват, ръкопляскат и какво стана - НИЩО.