Калканджиева: С Тачо сме в страхотни отношения

Миската и бизнесдама Жени Калканджиева говори за личните си планове и за променените участнички в конкурсите за красота.

Обратно в новината

Коментари - Калканджиева: С Тачо сме в страхотни отношения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо си е жива акула, което даже е приятно - все по-друго си е да те изпапка такава кака. Считайте го за комплимент, ако не сте разбрали.

Не думай! Видяхме излагацията ви в Биг Брадър! Сега каквото и да казваш няма значение! Бития бит, е....я е..н!

Кой го брига????????

Тази с още една от бранша бутнаха едно правителство, а едни полицаи заминаха за Вечните ловни полета. Едната получи Визаж, а другата не знам какво...

сутеньорка е за затвора.Колко деца е покварила с тази агенция за доставка на плът.

Тачо е с егати селската мутра. Само Коко Динев мое да го конкурира.

Неее В състезанието "селска мутра" Тачо не може да бъде лесно надминат! Аз не мога да се начудя как тази ненадмината мутреса се прецака с този..никаквец от село :О :)) А тя е хубава - което си е истина, така е!

за хубава-беше! а защо е женена за този селски кретен -ми с нейното героично минало кой друг би я взел в дома си... тя иначе за по едно джасане става, но за брак...

Кой се интересува в какви взаимоотношения са безработен битов алкохолик издържан от жена си и по-възрастната му съпруга битова алкохоличка?

Амстердам?- града на дрогата.Не виждам друго по характерно от това.Къде къде има по хубави градове,ама няма трева на поразия. Виж за Тачо ти вярвам,защото ти си страстна мадама а Тачо се слави с голямата си чурка сред миските.

Пиле на грил с комшията има ли..?

Ех, тоя Георги Илиев, бе! Тачо особено като по-млад му е абсолютно копие, същата физиономия, същите малки очички и овал на варено яйце! Какво толкова им е правил тоя мафиот на тогавашните манекенки и чалгаджийки, та в него са били влюбени една сюрия женоря! Това ми ти Калканджиева, това ми ти Кати, това ми ти Цеци Красимирова, Рени, Бони, и още, и още, и още мнооого....... Евгения се е оженила за тоя простьо Тачо по единствената причина, че й е заприличал в сурата на застреляния й любовник.....Явно Гошето Илиев ги е онождал като звер, щот по онова време наистина сума ти и женоря беха луднале по него.......

Едва ли ги е "онождал", по-скоро си е говорил с тях и им е обръщал внимание. За другото си прав.

Естествено, че ги е онождал! Нали те сами си признават! Не си гледал интервюта с тях, не че и много ти трябва...но гореизброените госпойци ДО ЕДНА са говорили за това, че са имали ИНТИМНА връзка с Илиев.

Жени, детето ти още е малко да разбира от забележителностите на Амстердам, не че ги има в изобилие де.

И аз това си помислих. Амстердам не е много кидс френдли. Ех, Жени, то нослето оставИ дали е направила, ами твоята трансплантация на сиво вещество - кога?

Ха-ха-ха... Минаха няколко минути от пускането на тема за Венета Райкова, насъбраха се за нула време сто и кусур коментари, скри се темата и веднага, ама на мига се появи нова тема със същия привкус, само че за Жени Калканджиева. Дори няма да си направя труда да коментирам... Смях в залата! Следващата ще е за Юлиана Дончева или Маги Желязкова, а защо не и за Гала... А веднага след това някоя плеймейтка с лична фотосесия на Бали... Ха-ха-ха... Ха-ха-ха...

Абсолютно вярно. Цирк е, че и в двете статии се говори за "страхотни отношения" със съпруга /на едната вече бившия/.

Ами ти за какво очакваш да пишат редакторките - за сложни житейски пътища, за философски анализи, за трудния път на успеха...на лекари, за учители, за научни открития ...Там няма "звезден блясък" , а знаеш ли каква подготовка е необходима за да се напише. материал за такъв прозаичен живот.

Тая пъкзастаряваща мутреса на Маргините ми омръзна с нейния женкар Тачо и прекрасните им в кавички отношения. И тя и Венета Райкова вече са твърде застаряващи и похабени за да ни занимаватс любовнияя си живот който е ама ПРЕКРАСЕН.

Викаш - има още кинти !Пукай !

На снимката са като майка и син ... Ами добре, няма да запомня какво сте казали, ама и не ме интересува! :)

Тази нали щеше да се развежда? Днес не е ли обяснявала как го прави и как стреля на един метър?

А ти ако се изметеш от медиите, ще е най- доброто което ще направиш .Целулити и носове не се коментират публично...И ти си история от която ти загорчва.