И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм

Винаги усмихната Хайди Клум отново показа плът пред феновете.

Обратно в новината

Коментари - И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винтидж сешън!

Вчера бях на среща с една жена на 47 години, по-голяма от мен, но ще ви кажа, че паднах направо. Запознахме се на тъмно в един бар, изглеждаше убийствено добре, после сама ми каза на колко е години, въпреки че аз и казах, че това изобщо не ме интересува. На другия ден си направихме среща, очаквах на дневна светлина да видя нещо, което малко или много да ме разочарова. Това което видях ме порази, тя беше още по-красива. Уникална жена, истинска красавица, а на 47 години. Максимума които бих и дал е 30 години, не повече. Перфектна кожа, супер стегнато тяло и разбира се, хубаво лице и коса. Но не пие и не пуши, явно това е причината, а възрастта няма никакво значение, когато се поддържаш. Защото съм виждал толкова състарени момичета по на 20 и няколко години....

... " Но не пие и не пуши, явно това е причината ... ".Не само това е достатъчно . Другото се нарича баланс на енергиите . Хранене , движение , дух .

само за протокола-като не пие и на пуши кво прави по баровете (или там си заработва)??? То по барове освен да пиеш и пушиш и да се занасяш с льольовци като теб , ходещи по проститутки какво друго се парви??? Май пак си се размечтал и ти се *.

Олиг, то вече никъде не се пуши. Май последното ти ходене по заведения е било в началото на демокрацията

Пляснеш малко архивни снимки... и те ти новина, щото уж в Инстаграм не допускали разголени или рекламни фотосесии;)

или казано по дирски "скелет сък силикон", грозен при това, иска да стане част от митоо ама може би не е мито ;)

..ами то остана ли някоя дето се е появила с дрехи ?...и кинозвезди и модни модели и всякави все се разголили...ами то вече е цяло сабитие ако някоя е с дрехи и се е загарнала !!!

В България е едва ли не срамно да си стар, особено ако си жена. Не, че 44 е старост, но коментарите са направо сексистки. Има жени на по 20, които не могат да се хванат на малкия пръст на жени над 40. Годините са просто цифра. Всеки е различен.

А да не говорим, че жена на 44 години е все още във фертилна възраст, т.е. с работещи яйчници и по никакъв начин не може да се нарече стара, защото щом може да зачева и ражда, значи е млада. А колко жени има, които ако не им се знаят годините никой няма да им ги даде, точно поради факта, че са здрави и изглеждат добре.

дали и "идва" още,.. или вече е суха върба???;))

Как ще ги спаси тия голите дето не спират да се показват Истанбулската конвенция?????

Както казваше преди време един наш държавник - Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матриал!!:))) каката си я бива много! Може да поеме във всеки отвор много семе!

Вместо една жена на 44, предпочитам две на по 22

На тази възраяст е загорела и сигурно дава изозаде с кеф.

Такива "голи" снимки може и да не ги пускате. Колко да е гола ... нищо не показва! Не се вижда ни дуда, ни гАз ... даже не се разбира бръсната ли е, скубана ли е, рунтава ли е ... НИЩО!

Дир идиоти на 45 е

хаха хахах

Да хаха

ДИР модератора от кога очевадните факти са обиди ??? Явно е наличието на цензура. Факт е че е едра и кокалеста жена както е и факт че е била омъжена за негър и е правила многократно секс с него за да имат деца. Това са фактите а кухата Ви кратуна нека ги тълкува като обиди и накърняване на ала бала. Толкова Ви е акъла. Пенева

Твоите факти и израз... папкай си попарката и остави интернета на спокойствие.

Свобода на словото, в 21 век живеем. Остава да ми кажете и как да мисля.Пфу.

Бе, какво се пресрамявате една по една. Хайде на 8 март всички жени над 40 по пеперудки.

Ето това е жена за секс! Като минат 40-те се раздават като за последно, а и стават някак по-привлекателни! Имах удоволствието да опитам :)

Жената след 40 е като мартеничка на сергия на 31 март - последни клиенти и не всички ще се уредят.

Няма лошо, радост за окото на мъжа. Която има хубаво тяло, нека да го сподели, защо не, все пак това си е някаква гордост, че си съумял да не се разлееш с годините :)))

У вашенско трътлесто и селско, у нашенско сочно, женствено и естествено. Много плоска и безцветна е тая германка. Не че няма и хубави, но в тая няма нищо магнетично или стоплящо окото.