Енджи Касабие коренно промени външния си вид

Диетоложката Енджи Касабие изненада феновете си с коренна промяна във визията.

Обратно в новината

Коментари - Енджи Касабие коренно промени външния си вид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Куха лейка, ама с лустро.

И двамата са много хубави. От любопитство - той българин ли е?

Добре де, нещо срамно ли е да се казваш Ангелина Касабова, ми трябва да се кълчи така?

Ма тя така ли се казвала? Нали уж чужденка неква беше

Някой виждал ли е "дипломата" на прочутата "диетоложка"? Цялата добре платена рекламна врява и уж "знаменитостите", дето е изцерила, са пълна шашма и грандиозна манипулация. Не е известно и дали е ливанка, във всеки случай българския език сериозно й куца - което може да се обясни и с обикновена мозъчна недостатъчност. А че на 25 години е била преди 7 години - то това си върви в комплект с другите измишльотини. И необходимо ли е да ни занимавате с подобни нищожества, макар и добре тунинговани?

тази кукувица да вземе да роди едно дете да задържи готиния си мъж, че както се е укепазила скоро ще го изгуби

Да и свърша на джуките и да стича мазно!

Точно това си мислех и аз, като видях снимката....:)

Фенове имала,ама друг път.Изкуственячка.Фен може да и само пластичния и хирург че му плаща.Иначе в България никой не се интересува от Касабиета,Мусабиета,да си ходи у Ливан да звезделе.

Съм я виждал отблизо...грозна е и очите й незнам дали са лещи, но са отвратителни, плашещи..като на някакво животно

обаче имайки предвид инстаграм,който си е един огромен фотошоп и самия си фотошоп като приложение, често ми се е случвало да се плаша от хора.става нещо като expectation vs reality и винаги реалността е...затова моята реалност си е моя.Колкото по малко филтри и изкуственост, толкова по добре.

боли ма, егати тъпата новина

наистина ли си мисли че някой го интересува как изглежда.

Ако има символ за пристрастена към пластичната хирургия ,то безспорен победител е Енджи...няма равна!! То си е направо болестно състояние, характерно и за родните чалга звезди!! Трагедия!!!

Очите и не са сини. Това са лещи. Всичко по нея е тунинговано, така че тя се явява модел на пластичния си хирург, зъболекар и дерматолог. И образованието и е в МУ, от където знаем как се взима диплома. И всичко около нея е реклама, при това доста нескопосана. Самата тя е доста посредствена, което си личи при всичките и публични излагации.

И тая обърна резбата.Истанбулската конвенция не прощава на никого.

Боже, прости им. Те не знаят какво говорят

Щото ако ви паднешеее...ама не би, та за това така злостно. Всъщност беше единствената нормална личност между онези насъбрани от кол и въже и се държеше на ниво, не обиди никой, с което уважи и зрителите. Другото си е нейна работа и се нарича личен живот! Ясно?

Личен живот, ама щом я раздухват по медиите и я правят публична личност, можем да си я обсъждаме колкото искаме. Ясно?

Не може ли поне един ден без уродливи пластмантериии ?!!!!!

грозна

Диетологът Енджи Касабие, а не диетоложката. Професиите, по правило в български език, не се съгласуват по род. Доктор Касабие, а не докторка Касабие, професор Петрова, а не професорка Петрова. Директор Иванова, а не директорка Иванова, вицепрезидент еди си коя, а не вицепрезидентка и т.н.

Поредният диванен експерт - филолог. Ти как си поръчваш проститутка: - Ало, искам един проститут, с черна коса и големи цомби! Дай пример за изречение в което се използва журналистка, учителка, лекарка след като професиите са само в мъжки род.

Тоя целулоид откъде изпадна?

Много красива.И с черна и с руса коса.Сега нека ходи с черна коса,защото е млада,а после с по-светла,защото черното малко състарява и изостря чертите.Сладури са с мъжа си.

Безлична, много безлична пластмасова изкуствена кукла. Някога, може и да е била красива. Сега е просто загрозена, пълна с химия и фалш. Защо бе, защо се правите на уроди?

Страхотна, уникална красавица. И които каже, че не е така, е гей или импотентен ( или грозна лелка). Няма друг начин.

Хубава ми се види, нищо че е пластмасова. Но мъжът й е по-хубав от нея, защото е по-истински сякаш.