Коментари - 5 звезди, които така и не спечелиха Оскар | life.dir.bg
назад

5 звезди, които така и не спечелиха Оскар

Същото е като при тотото: при всяко присъждане на наградите Оскар губещите са много повече от печелившите.

Обратно в новината

Коментари - 5 звезди, които така и не спечелиха Оскар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой е тъпака тръгнал да обяснява, че Оскарите са като тотото, който не спечели - губи !!?

Това идва да покаже колко субективни и безсмислени са тези награди. Една кичозна церемония, пълен фалш и позьорство по сцената.

Ше се избият за това еврейско тенеке. Нали са си получили парите, славата и ред други привилегии? Това, че евреите не са им дали тенеке вече е тщеславие.

Списъкът ви от 5 имена е твърде кратък. Към него трябва да се прибавят, освен споменатия Питър О'Тул, и Кари Грант, Чарли Чаплин, Кърк Дъглас, Робърт Мичъм, Стив Маккуин, Грета Гарбо, Дебора Кер, Мерилин Монро, а и някои други. Чаплин има 3 оскара, но те не са за главна роля, поддържаща роля или режисьор. Големите Клинт Ийстууд, Робърт Редфорд, Мел Гибсън и Кевин Костнър също нямат "Оскари" като актьори, само за режисьори. А ако трябва да разширя още този списък, то нека спомена и имената на Луи дьо Фюнес, Ален Делон, Жан Габен, Жан-Пол Белмондо, Жан Маре, Филип Ноаре, Фред Астер, Алек Болдуин, Чарлс Бронсън, Антонио Бандерас, Харви Кайтел, Вал Килмър, Том Круз, Джон Малкович, Брад Пит, Доналд Съдърланд, Крисчън Слейтър, Джон Траволта, Брус Уилис, Денис Хопър... и мноооого други. Айде стига толкоз, че списъкът наистина е безкраен.

На фото 23 е Харисън Форд с Ридли Скот.

То и артистът е Ръсел КроУ- не е КроуЛ/Crowe/... Харисън Форд също няма Оскар- има една номинация.

ми то като в БГ-то, където се наргаждават с Икари главно на принципа кой на кого е правил като вятъра, а не на основание качества и реален талант. А Марчело е недостижима легенда наистина!

Мастрояни е недостижим от холивудските клоуни. До днес филмите му са с права и удоволствие за ценителите. "Голямото плюскане" е недостижимо за всичките американски сапунки на тема "нюанси".

мда доста обективно...

sulio@mailinator.com

НЯМа как да лижеш американски подметки, да получаваш американски грантове и да не обичаш всичко щатско - независимо хубаво или грозно,умно или тъпо. Който си е лизач,трябва да лиже наред без да подбира.

беше иронично а и реално няма как да си ценител на киното и да мразиш сащ :) нещо е сбъркано :)