17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо този красив мъж се ожени за тази лелка??

Гледах "Най-мрачният час". Филмът е муден и скучен. А образът на Чърчил изобщо не се вписа в представата ми за тази историческа личност.

harbinger

До всички недоволни от американското кино и сериали - Москва, Индия и Турция ви предлагат още по-стойностна продукция - православна, мюсулманска, хиндуистка, спрямо традицонните ценности! Наслаждавайте се на воля са техните диарии и ни оставете да се мъчим с покварата идваща от USA!

Все едни такива "саксонски" имена в наградите....

Ами всичко си е наред..."Формата на водата"е изумителен бълвоч,правен от олигофрени за олигофрени...точно по холивудски и достоен за Оскар!!!

Лицемери пълни! До онзи ден ми се бяха нагиздели в черно, като протест срещу сексуалнто насиле срещу жените в бранша и след 3 седмици нищо не е станало. Всеки се разписа колкото трябваше и се забрави! Поне да не се правят, че им пука! Гнусари

Звуков мишунг :) То па бива неграмотност, ама вие се насрахте.

Само в Холивуд я има тази болест да наричат семейството колектив, навсякъде другите хората кротко си лежат в лудниците, но като имаш пари и нямаш бойни заслуги, навсякъде си на почивка, защото навсякъде си у вас. Старото американско кино си казва думата.

И тука яко са набъркали политиката "бе отличена лентата, посветена на допинга в руския спорт".. :)))

Темата за кокаина в руската дипломация бе пренебрегната незаслужено..

Сам Рокуъл - чутовен актьор, най-накрая спечели заслужен оскар!!!

На тази церемония е имало повече мумии, отколкото в египетските пирамиди.

Никол Кидман и Джейн Фонда са ослепителни, другите са с посредствен вкус.

си забелязал/а е за това кои филми, актьори, режисьори, оператори и т.н. са спечелили Оскари, а не за това кой как е бил облечен. Много скоро ще пуснат и такава статия, за облеклото на присъстващите, винаги го правят. Така че запази си барута за нея, не цапай тука.

пак пропаганда на джендърите! И "формата на водата" и чилийския филм са на тази тема. Да не говорим за док.филма за руския допинг и Родченко. Пълен политически цирк. Тези надминаха "Ален мак" по идеологически пристрастия.

Ако въобще си гледал "Формата на водата" и единствено политика ти идва на ум - повредата е изцяло в твоя телевизор..

Паисий Х

гледал съм го! А ти? Имаше и руски шпиони вътре. Това не е политика, нали?

Гари Олдман е направил страхотна роля в "Най-мрачният час". Персонажът му Чърчил е уникален. Аз даже исках да гледам филма за 2-ри път, но много бързо го спряха в кината в провинцията. Явно няма достатъчно зрители за такива филми. Въртяха го само 2 седмици. А за любителите на военни филми препоръчвам "Дюнкерк", ако не са го гледали. Режисьорът е постигнал по много добър начин да покаже драмата на обкръжените в плен над 300 000 войници на Англия и Франция, които се опитват по всякакъв начин да се докопат до място в плавателен съд за да се евакуират. Действието е задъхано, трескаво и филмът непрекъснато те държи в напрежение. За капак няма показана почти никаква кръв, няма ги гадостите на съвременните филми - като гръмнат някой и да гледаш как шурти кръв от него. Всичко това е спестено и в това отношение филмът е като филмите от 70-те години - когато застрелят някой, той просто се свлича и това е. А Оскарът за аудио ефекти е напълно заслужен.

Дюнкерк е пълна шитня. нолан може да се гръмне.

Придържай се към аграрно-животновъдните теми и остави киното.

И все пак, тате Фонда беше по-готин със сините си очи, шпорите, черните гащи и онзи стиснат израз, с който гледаше Хармониката! А пък самият Сачмо как само ми пееше в началото върху покрива на влака с банджото......А сега какво? Нищо! И огледалата вече едни такива криви, все сбръчкана те показват. Навремето какви огледала имаше-еее, ум да ти зайде като се огледаш! От промишлеността ще да е. Падна качеството нещо напоследък. Та за какво говорехме?...