Михаела от ”София-ден и нощ” с патриотичен грим

Звездите от "София - ден и нощ" не пропуснаха за залеят социалните демонстрации на патриотизъм.

Обратно в новината

Коментари - Михаела от ”София-ден и нощ” с патриотичен грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте, Дотук коментарите са само негативно и немога да разбера, засщо момичето играе много добре ролята си във реалити фимчето, а и като прегледах предоставените снимки невиждам нищо селско и просташко. Момочето е стегнато, изглежда страхотоно и елегантно с черната рокля на една от снимките. Моного ЗАВИСТ много НЕЩО ВУТЕ- НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ ВАЖНО ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ това сме. И една лека критика само ненмога да разбера защо се е обезобразила с тези загубени филъри в устните направо я съсипват- Жалко ;( .

Ако постът ти не е тролски - обяснявям. Сериалът има претенции да е риалити, нещо като документален филм. Нищо от това, което се показва в него няма и бегъл допир до реалността. Така се подвеждат хора от малките градове и селата да дойдат в София, защото ще се съберат в една комуналка и ще си живеят живота, неизвестно с какви доходи. В реалността стават охранители, проститутки, дилъри, миячи на автомивки. Миекащи сервитьори и бармани вече не се приемат. Представата, която създава филма не е вярна и изкривява демографската картина в България. Тези хора трябва да си стоят в малките градове и селцата, за да работят там - нямат висше, не знаят езици, не са квалифицирани.

Какви звезди бре....? Хванали някакви от село, мйекащи, квичащи като недоклани, сега станаха и звезди - отврат!!!!!!!

Не става, много бившо моме, на никой не му пука... Време е за метлата отзад. Иначе като свърши сериалът ще трябва... ДА РАБОТИШ!!!

В началото си мислех, че този сериал е голяма глупост, но сега ми харесва. Не знам дали рязко не съм оглупяла или наистина си го бива.

а аз го загледах отначалото, след което установих каква залъгалка за прости и елементарни хора е и как ситуациите в сериалчето са напълно предсказуеми и тъпи. Отдавна не го гледам и не ми и липсва.

К'ват ни държавицата, такива ни и звИздитИ...аман и бактън...Бог да пази България!

"Звездите от "София - ден и нощ" не пропуснаха за залеят социалните демонстрации на патриотизъм." Ама вие четете ли какво сте написали?! Аз тук виждам поне 2 грешки.

Браво на момичето, поздравления. А и е красавица, кефи :)