Викандер неотразима с флорален тоалет в Лондон

Алисия Викандер се появи на премиерата на "Томб Рейдър" в Лондон в компанията на съпруга си Майкъл Фасбендер.

Обратно в новината

Коментари - Викандер неотразима с флорален тоалет в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова е паднала летвата за красота у Холивуд, че вижте, вече на какво се радваме, жени, средна хубост, без пластични корекции. Надеждата ми е да се завърне естествената красота на мода. Къде остана факторът ''УАУ''?! Къде отидоха жените, които приковаваха и мъжки и женси погледи с появата си?! Аннджелина Джоли беше много по-ефектна и по-красива, в тази роля.

Това момиченце е мило, но грозновато, чак безлично.

Изключителна актриса!Вижте филмите й!

Не мога да ги издържа докрай - скучни са.

Обикновено момиче. Превъзнасянията са излишни.

Мила и напълно различна от натрапения холивудски модел! С което е интересна и грабва вниманието. Да стане дума и за роклята - дано я видят и нашите хай дами, които се чудят в каква дантела да се омотат, при кой фризьор да отидат за невиждана прическа и цвят и т. н. Естественото излъчване и изтънчените семпли тоалети - очевидно това е модата, но тя нали все бавно стига до нас!

Много е интересна като визия и излъчване, но и според мен не се вписва в представата за образа на Томб Райдър. Този образ пасваше много добре на Анджелина Джоли.

А бе, тази защо не прилича на "мис Крокодил" и "мис Рунгел 2017"?!

Нелче, Делчева - стига с това "доземи". Разбрахме, че си от село и че се гордееш с това. Кажи поне името на селото и то да се прослави. Иначе думата, макар че звучи архаично, може да бъде ползвана, когато се отнася за бит, етнос, фолклор...,но не и в този случай. Звучи евтинко.

Симпатична е, но Томб Райдър си представям като малко по-висока и атлетична мадама. Примерно, като Бриджит Нилсен в Червената Соня, само че брюнетка.

Вика МАЛКО по-висока, Бриджит Нилсен е 185см, на токчета е над 190. Разбираш, че това е Томп Райдер, не е Пришалецът :)

Жоро, не бъди буквалист в първата част на изречението и бъди по-добър буквалист във втората, ако разбираш какво искам да ти кажа.

Направо истинска. Нещо забравено напоследък, особено у нас с тия миски измислени. Супер жена.

Тази сутрин беше гост в ББС. Голяма сладурана. Една от най красивите актриси в момента!

Обикновено младо момиче. Може ли момиче на нейните години, с такава рокля и прическа да не е хубаво !? Само от моите познати мога да намеря 4-5, които са по-хубави от нея. Въпрос на рокля, ще се намери ! Но трябва да се натрапват чужди модели за подражание, да се вика уау, амъуерика, да се създават комплекси на българските мъже и жени. Пропаганда.

Лара крофт винаги е била надарена, тази скумрия не се вписва в образа. Иначе е супер готина мацка, спор няма - симпатична, сексапилна... Но крайно неподходяща за ролята.

Кой скуеър? :)))

"Лечестър скуеър". хахахахахахахахахахахахахахаха Aко ще се излагате да го пишете на кирилица поне го напишете правилно де ...казва се Лестър Cкуеър.....

Тая невзрачница откога е съпруга на Фасбендер

че не е убавица като Мегленчето Кунева ли? Или като любимото ти НиЛо? Или че няма 2-3 кила силикон по себе си? Обикновено, симпатично момиче. А и силата ѝ може да е на съвсем друго място... :)

Е даде де, обикновена, ама твърде обикновена. На главната в Пловдив никой няма да я забележи. Къде по-готини жени има.

Определено в последните години се налага някаква тенденция към лансиране на все по-непривлекателни актриси. Явно красивите не могат да играят тези роли... Да бяха избрали за тази роля поне някоя актриса с по стегнато тяло, защото с тези отпуснати ръце и рамене тази актриса - Алисия Викандер не подхожда точно за ролята на Лара Крофт.

Toва,че не е някоя назобена мутантка не значи ,че не е хубава.Точно тя пък е една от малкото естествено красиви жени в киното напоследък.

И кое и е красивото? Крайно незапомнящо се лице и средностатистическа фигура

Нам мен пък ми харесва, че е по-обикновена... Не като ония напомпаните, оскубани, излъскани и тунинговани. А за това, че не е подходяща за ролята - съгласен.

Една естествена мацка. Без грим и и прически се откроява!

Пожелавам на всеки мъж по една "непривлекателна" като Алисия Викандер :)) Да се гърчат :D

Хейтър, лаик и илитерат си. Гледал ли си филма? А прочел ли си нещичко преди да ръсиш лъци и простотии? Жената специално се е готвила физически месеци за този филм. Има си треньори и тн. Аман от такива лаици дето само плюят и си съчиняват.

Направоо се просълзих? И колко милиона и струват усилията?! То туй висшата математика ряпа да яде...

Много ми харесва на мен .. защо тук момичетата и жените не се обличат така :(