Теди: За първи път чух ”Честит празник, мамо”

Половинката на д-р Енчев - Теди Велинова, публикува разтапящ кадър със сина си за 8 март.

Обратно в новината

Коментари - Теди: За първи път чух ”Честит празник, мамо” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая докато е учила английския за да пише на него , е забравила да научи детето си да гонори!

Тая е забравила и майчиния си език , та пише на английски!То бива снобизъм, ама чак пък толкова!!Такива се продаваг и за една паричка и е готова да забрави и родния си език!!Пфу!!

Така и не разбрах какво провокира тази злоба и завист. Тя не иска да се харесва на вас ,а на съпруга си. А на вас да кажа,че сте от 80% дебилни джендъри.

Лелеее, гази е страшна , не грозна , а страшна... ужас!!!

Браво - високата "Ентелектуалка" - приличаща на джендър пише на английски ... интересно детето на английски ли я е поздравило ?! Тези хора са като л.... плуват само отгоре ..

Съвсем нормално си изглеждат хората - несъвършенни, както са създадени /е Теди е малко упгрейтвана, но навреме спря да се обезобразява/ . "Перфектните" напомпани мускули, джуки и гърди, изкуствени коси, мигли, вежди, нокти, татуси и обеци" на всякакви места"+ пълно обезкосмяване ... са изкуствени неща, за изкуствени хора, с изкуствени разум и чувства!!!

skromna35

"Към кадъра гордата майка написа на АНГИЙСКИ: "Днес за първи път в живота ми чух думите, които казвам на моята майка всяка година: "Честит Ден на жената, мамо!" Да бъда майка е най-голямото постижение в живота ми!"" А, не! Най-голямото й постижение е, че е научила несъществуващ език!

skromna35

Значи досега дъщеря й не й е честитила!??

Сноб до сноба, майно льо!

А кой е теди?!

На мен той ми харесва като мъж. Никога не съм си падала по тренирани с мускули, но всеки с вкуса си. А и както се казва: 'За всеки влак си има пътници'

Чак сега ли е проговорил синът й? Не е ли малко късничко на 5г.

И аз си го помислих. Едва ли е проговорил сега, вероятно се прави на интересна.

Ми то като не ставаш за друго, ще раждаш деца!

Зaщо свързвам този "доктор "с арогантство....тези ли побъркваха цяло село с денонощна чалга?!!! ДОБРЕ Е ДА СВАЛЯТ ГАРДА МАЛКО

Защо се е похвалила на английски, нима детето е казало "честит празник, мамо," на английски?

Глей сега, след като има 5г дете едва ли го чува за първи път на български

Много ми харесват заедно. Да, не са перфектни, но никой не е.

Интересно, какво е харесал в нея един естетичен хирург?Или си представя какво би направил , ако му се удаде да оперира?

Общия им вкус към модата, пътуванията и това, че си падат по собствения пол... Имат и двойка ,с която пътуват по темата.

Да, бе, наистина ли? А децата как са създадени?

Тя е и по-висока от него, но явно са си паснали. И той не е особен красавец, има доста женствено излъчване

Най-голямото постижение? Тя... и сите ромки в Бг. Но щом това й е достатъчно, да се радва жената.

Недей с лошо! Ще ти го кажа като майка на две деца и успяла жена. Да, най-големият успех са децата. Независимо, че имам сериозно образование и доста добре платена работа. Няма такова удовлетворение като това да се прибереш у дома и някой да тича към теб и да те прегърне с малки ръчички.

Няма да е лошо да го разказваш на бездетните жени, та още повече да се почувстват нещастни и ненужни. Много си тактична, няма що. Ако за твоя живот това е най-голямото постижение, за други хора е друго.