Пин-ъп моделите преди времето на фотошоп

Някога чудили ли сте се защо днешните модни фотосесии са предимно продукт на безкрайна обработка с фотошоп?

Обратно в новината

Коментари - Пин-ъп моделите преди времето на фотошоп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък ми направи впечатление, че на 5-та снимка са сменили и породата на кучето :)

Какъв за Бога е този отчаян напън да се напише недоносена "статия" за нещо, което "авторката " не разбира?! Това са илюстрации, които никога не са имали претенции да бъдат чиста фотография. Какъв фотошоп, какви 5 лева ... "Пин-ъп" като термин се свързва с рисунки, плакати - илюстрации, чието предназначение е да бъдат закачени на стените. Този тип илюстрации - подчертавам - започват да съществуват в началото на 20-ти век, но набират страхотна популярност по време на Втората световна война. Ама четете бе журналисти , стига тъпотии сте писали

Редакторите, не си ли гледате сайта? Оправете си CSS-а, дир.бг е в безобразно състояние.

В Новината пишат само ЛЪЖИ. Имало е и доста красиви жени, но те не са някакви Робини- проститутки за да ходят да им снимат под полата, в гащите. Арабите правят жените на Роби и когато Идиотите САЩ пускат араби да влязат, онези измислят Проституцията и Порнографията. Арабите имат по 20 жени. Който върши бнизнес с Проститутки, е арабски Шпионин и предател.

устните като за целувка, като патешки човки точно като днес. просто мъжете харесваме устни и жените го знаят от как свят светува

Винаги е имало вулгарни разпоретини!

Вижда се как са изтънявани талии, увеличаван е бюста, краката също са изтънявани, прическите са сменяни и това само на пръв поглед. Просто обработките върху снимките не са дигитални, а аналогови.

Обаче какво ми направи впечатление - и тогава са правили абсолютно същите муцки - с присвити устнички. Значи, ето откъде идвала тази мода. Иначе само на едната снимка реалният модел е по-хубав от рисунката. На всички други - реалните жени са си мощнички.

Ади, написала си глупости. Някога не са целяли, и не са можели, да представят рисунката за реална снимка. Фотошопът това цели. Съществено са ризлични двете явления. Да не говорим, че на български пин-ъп нищо не значи. Като гледа рисунките, човек знае, че това са негови мечти и фантазии, не реални жени. Сега защо млади момичета се поболяват да отслабват? Защото им се натрапва, че каквото виждат е истина, не фотошоп, плюс че това е много добро и хубаво.

напротив, от няколко години на жените им се втълпява че няма проблем да са свине. А те само това и чакат, мързела си ги влече, навсякъде е пълно със мазни слоници със самочувствие(мазна съм ама една седмица глад и ще съм готова за плажа... ресултата е увиснала кожа), даже и мислят че някой е длъжен да ги харесва.В другата крайност са хърбавите гладуващи, които си мислят че ако не ядат нищо са "манИкенкииии" ... всичко е мързел и невежество

За да излееш цялата тая злоба и нетактичност означава, че си доста прост/проста.Какво правим тук с мързела...не можа ли да се понапънеш малко...а не да да си посредствено същество...предпочитам дебели...пред нахални с една мозъчна клетка.

Жалко, че не съм живял в тази ера.. Много по-женствени и естесвени от джукестите кифли сега

Еее, стига де. Много едри тези женски, то не че сега ги няма такива кобили...

Косми, брато - тогава епилацията не е била на мода.

Само не разбрах кой е цъкнал минусите - жени-мърли, дето ги мързи да се епилират (и едно бръснене ще свърши работа) или някакви извратеняци - любители на космалаци.

вземи се поограмоти малко бе шемет - още в Древен Египет са се обезскосмявали, и то изцяло, даже и тиквите са си бръснели (виж статуетката на Нефертити с избръснати вежди и шапка на главата) А иначе който си има педофилски идеали за жени (да са обезкосмени навсякъде освен главата) няма нужда да натрапва своите идеали на други и да ги пласира за общовалидни....

мдаа много по-хубави, секси и естествени от сегашните мърши

колко по-красиви са били от днешните надути силиконки и грозни при това.....,били са са с истинските си дадености...

Напразен труд. Моделите са по-хубави от рисунките.

И натуралните стават.Няма нужда от фотошоп, а от х.й.

Жените не искат твоя *.

Всяка жена, веднъж опитала по собствено желание, има нужда от х.й доживот..... Извод - мъже, сваляйте жените, не ги изнасилвайте.

хубаво сравнение, но ме дразни защо дир са толкова назад с технологийте. Размера на снимките е прекалено малък за съвремените монитори и човек не може да се наслади на кадрите. И въобще целия този колонен стил на целия сайт с широчина 800 пиксела или нещо от сорта е дизайн от преди 10 години. Вече толкова много се е наложил responsive design-a, който разпъва всичко съобразно различните разделителни способности, че това просто изглежда мега старо... о.О

FuckTheEU

Генерират посещаемост по възможно най-тъпият начин. Явно толкова си могат. Нямат пари за нови креативни хора в екипа си и карат десетилетия с едни и същи "дизайнери" и HTML 4.

то да беше проблем само в резолюцията и дизайна. Но щом коментираме тук, значи и текущите неща вършат работа.

FuckTheEU

Може би щеше да е добре авторът на статията да обясни с прости думи първо какво е това пин-ъп аджеба?!

Ами като не знае, а препечатва с клавишни комбинации така ще е.

Страхотен рисунъки стил. Тук в БГ и ги има също като nostalgicbg и съм си купувала някои от нещата.

Рисунките са много по-секси и по-добри от истинските модели :)

Нима сега не е така!? :))

Да, затова плюете по жените, че били нам какви си... Еми няма живи жени, които да изглеждат така.

Да, и аз исках това да напиша. Рисуваните са много по-добри. ;)

То това е била винаги идеята. Няма да наемат хора, които да си избодат очите да рисуват, ако резултатът ще е по-лош.