Мелания облече зелена рокля за Св. Патрик

Президентът Доналд Тръмп похвали близките отношения между САЩ и Ирландия на поредица от прояви по случай настъпващия този уикенд Ден на Свети Патрик.

Обратно в новината

Коментари - Мелания облече зелена рокля за Св. Патрик | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами за Св. Патрик каква рокля да облече освен зелена. Странно щеше да бъде ако роклята е червена, нямаше да е в тон с останалите американци и други празнуващи. На този празник и бирата е зелена.

AbuTalib

Фъв Франция википедията отбелязала този празник на 14 март.В Англия- на 16 март а България на 17 Март в19 часа който ден е утре.Вероятнно пишат съобразно имат предвид че вече сме 17 Март в Япония.Ама чесът не пасва днес, ама уот утре ще пасва. La dernière modification de cette page a été faite le 14 mars 2018 à 15:42. This page was last edited on 16 March 2018, at 06:20. Последна редакция на страницата: в 19:47, на 17 март 2017.

Кукла.

Хубава е, когато фактите говорят и Боговете и Пенева мълчат.

Ама тя Меланито да не види нещо от нашата Деса! Ми нашата пръчка на 3-ти март беше в зелен комбинизон!!!

Какво е това растение " мюрудия " -къде расте ?

зелена подправка - обикновено расте в СЕЛСКИТЕ дворове, но може да бъде пренесена и в някои ГРАДСКИ балкони...Намира се и по пазарите. Поради "изключителните" грижи за отглеждане цената може да достигне до 1 лв. за една връзка.

е диалект. Търговското име е МАГДАНОЗ. Използва се в готварството.

Сега очакваме Радевица с какво ще ни омае. Скоро писаха, че е посетила някакво ревю. Така, че в очакване сме. Все пак харчи нашите пари, да знаем за какво даваме парите си.

Мелания е чаровна. Чакам с нетърпение, какво ще отговори пачата радева.

И защо мислиш. че трябва да отговаря ? Защо чакаш, нямаш ли си работа ? Нямаш ли нещо по-интересно в живота си ? Нямаш ли собствена стойност и самоличност ? Да не си от рода на лешоядите ?

На всяка снимка тя стои като едно бижу-нежна и красива.

Прекрасна, Мелания!

То голям куриоз, разбираш ли. Зелено за свети Патрик е като червено за Дядо Мраз и бяло за Снежанка.

Tази к-ва прс-та освен да се кичи с друго няма да се прослави цял мандат стана ясно

Хубава жена. И е късметлийка, че мъжът и поне не е джендър като нашите управници.

Сега Мелания, другата седмица - Десито.

Да знаеш от кого да се учиш несъмнено е полезно. Да търсиш от всяка. новина повод , за да повтаряш едно и също си е направо тъпота

а ти да не си служебен адвокат,на всяка манджа мюрудия,затвори си плювалника че си досаден защитник,fuck off

Ето това е жена със стил. Просто винаги знае къде какво да облече и винаги е възхитителна. Ние жените и се възхищаваме, какво остава за мъжете. Браво.

Класика и стил!!!!

Жена със самочувствие, която се чувства уверена на събития и на показ. Нашите дами във властта нямат самочувствие и оттам - и правилно поведение.

Елитните проститутки винаги са класа. Гейшите в Япония и "Виктория сикретс" го доказват.За съжаление България се управлява от селски бекове, които носят "Гучи" с бели хавлиени чорапи. Манекенките до тях крещят от простащина и заразни болести. Някога....съпругата на Строителя на Съвременна България и посланник в САЩ Симеон Радев е....била центъра на дипломатическия корпус. С изключителен интелект, неустоима красота, талант на призната художничка. Присъствието и в обществото на САЩ е било събитие. Тази България, на политически строители и създателки на българското загубихме. На 9-ти 1944.

Е те това е Първа Дама. Нашата Деса си е както казваше баба ми: "земи си някоя селянка, здрава като тикве, да мое да носи на всичко"

бек, хайде мирясвайте вече, разбрахме че простотията ви виси на шията !