Деси Цонева замина за Малдивите

Миналия петък Деси съобщи в социалните мрежи, че е пристигнала на Малдивите.

Обратно в новината

Коментари - Деси Цонева замина за Малдивите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е една от най-противните персони, която се е появявала в медийното пространство някога. Като се сетя как не й пукаше, че баща й е починал. Майка ми като почина и бях парцал. Не можех да стана от леглото десет дена, а камо ли да помисля за глупости и суетности като биг брадър примерно. Абе на първо място ме ужаси, после ме отврати допълнително с поведение, маниери и възгледи. Как продължават да се чустват добре такива долни животни, нямам обяснение.

Не че нещо, но какво ни занимавате с тази?!?!?? Ако иска и на Луната да отиде...??!?!?!??? пффффф

Ако може и да не се връща, моля.

Това кифле го виждам за сефте. Да бяхте написали с какво си изкарва хляба официално за пред данъчните, кой университет е завършила и с какво е полезна за обществото...

На кого му дреме за Цоневица?

Коя е Деси Цонева, която има сериозна нужда да си показва личните фотоси?

поредната грандиозна новина, от която най-малко полза има самата визирана Деси. Апропо, коя е тя, че нещо не връзвам? От самия пасквил, чрез който се саморекламира, разбирам, че е от групата на кухите лейки, основното занимание на които е да тъпеят ежедневно в търсене на поредния богат чичко.

Коя е Деси Цонева? Дядо и беше добър артист, баба и четеше по телевизията каквото и се подаде, баща и също, майка и ограби дъщерята на Коста, която щеше да се самоубие за това. А самата Деси освен, че си показваше задника във ВИП Брадър при това преди 40 дена от смъртта на баща си какво друго е направила през живота си? Работи внучка на Коста Цонев и бивша снаха на Янчо Таков.Това ВИП ли е? Явно в България ВИП са неграмотните готвачи които се наричат Шеф, бръснарите, които се наричат стилисти, хомосексуалистите и най различни видове кифли.

Харесвам такива жени. Личи им по лицето само, че са мега шавливи :)))

....един ФлашМоб в памет на Пъпеша ще има ли....? По монокини....? Ей така, за разкош...?

Една седмица не съм спал от притеснение дали ще отиде до Малдивите или не,ама нейсе.Между другото новината я излъчиха и по BBC.

Всички, включително и ходещите в Малдиви пропускат едно нещо... 2016г публично в тр. Мале (столицата им) са бити над 200 жени заради неносене на бурка! Ходенето в Малдиви освен, че е адски скучно, носи и приходи на едта екстремистка върхушка, която от година на година затяга шериата в тази държава. Нека се кефи Деси и всички останали щифли, доката на един хвърлей разстояние беят и унижамат публично други жени...

Деси на Малдивите означва една фабрика за лайна по-малко в България за няколко дена ... Не е кой знае каква полза, но все пак полза..

Супер новинка,пръднах от щастие!

А Дубай??

Много станаха "десиславите" в българския бардак.

Май името Де-си-Слива, подхожда много на съдържанието, всички с това име са един дол секси-дренки, но не всички дренки са ДесиСлави

Тя май наистина иска да се пише за нея и да е по жълтите рубрики. То не беше качване във фейсбук, то не беше чудо. Много ти се иска да си под светлината на прожекторите, нали? Това го прави човек само, който иска да бъде забелязан и коментиран. Жалко е!

абе дира стига за днес с тези десита,на кои острови са жените на валерката!вкараите малко инфо!дерт ми е за тях!

Изключително елементарна и ограничена жена!!! Как не може да разбере, че с това самочувствие и жалка показност, става за посмешище!!!

Дирчета, а защо за сина на Цоло Вутов, дето пръска по 40 000 евро за шампанско Моет в Куршавел, докато звуши хита на Наско ментата "Шушана" си трайкате?! Това е елитът на българското общество, Деси, Цоло, те са в лъскавите джипове, те изчисат дървета, застрояват поголовно и печелят обществени поръчки за милиарди, а един друг човечец спасява щъркелчета, хора и хора! Аз съм отвратен и погнусен от хората с пари в България...

Питай Тиквата, не питай ДИР-а защо е така.

Много на чувства го удряш!

Гледай да не паднеш от метлата.

Страхотна новина.Красива млада жена, но защо ни интересува къде и с кого е на почивка.Хиляди хора ходят на екзотични места, но всеки ли си публикува преживяванията.

Как да: Караме луксозна кола, посетим безплатно Малдивите или който и да е екзотичен остров, да нямаме доходи и да харчим по 5000 на месец....и други тайни на оралната любов.

А ще намине ли до Дубай?Нека полежи и на дубайските плажове, които сега бъкат от родни чалгарки.

С какво е известна тази средно статистическа електорална единица? Може ли да ми напомни някой? Дядо ли имаше, баща ли, майка ли някой таланти...

Че и не изпитват грам неудобство, бе? Седнал оня ден Маги Халваджиян да обяснява колко било спокойно на Малдиви те и как си почиват там. Днеска пък пак при Гала Ива Екимова и дъщеря и заразказвали за Милано... Цинично, при положение, че голяма част от българите се затрудняват да си платят тока. А да стигнат до нашите курорти, могат само да мечтаят. Че разни кифли пътуват тук и там, е ясно, ама поне да си траят...Но не, кой ще се отбелязва във ФБ?

деси е новата жана бергерова

Като знам дядо и и баба и, а и баща и какви стойностни хора бяха тази е страхотно падение.

Дядо й беше много добър актьор-определедно, Баба й беше плямпало в телевизията и нищо повече. Баща й беше всичко друго , но не и истински журналист- не влезе в конфликт и не зададе нито един неудобен въпрос на силните на деня . А тази просто е едно посмешище, при това абсолютна гротеска на дама с чар, за каквато се пробутва

Тази статия е някаква шега, май. Сериозно ли?

Абе, и*иотки... Не разбрахте ли, че в човешкото общество, не зависимо в коя държава, всички зависим от всеки. Та ако не си направила нещо, от което да зависи някой друг, на кой му пука къде си се тупурдисала, ма? Само за да ги е яд твоите наборки, които работят по 12 часа на ден, гледат деца и т.н. ли? То и това се връща... За какво ти е да ходиш там, за какво ти е да дразниш хората. Всички знаят, че работиш дъщеря на баща си, лека му пръст. На 40+ години си...

Дали "Уравнение на успеха" е да накараш съпруга си да продаде всичко, спечелено преди брака си, за да можеш ти и детето ти да се впишете в новите придобивки.

Ако си лекар, учител или даваш заплата на 50 души да му дреме на някой къде си и кога ще се върнеш. В твоя случай - стой си там. Само хабиш ресурси тук.

А коя е Деси Цонева

Наистина ли?? С нетърпение очакам туитовете й!

Тази Деси с какво е известна освен, че е внучка на дядо си и баба си е дъщеря на баща си? Никой с нищо добро не я свързва освен с алкохола. Водещ ли е, журналист ли е, какво работи? Изобщо постигнала ли е нещо в жовота си? Знае само да пие да се снима и да се чекне. На Малдивите е благодарение на някой чичко паричко най-вероятно, иначе как би си позволила такова пътуване безработната Деси. И от кога закуската с шампанско е нещо нормално. Това си е чист алкохолизъм, от сутринта с чашката. Деси постигни нещо сама, накарай хората да те запомнят с труда ти, а не с това, че си дъщеря на баща си. Защото така известните личности лесно биват забравени.

Хубу, ама защо трябваше да се хили като ненормална на погребението на баща си? Дотогава беше известна с това, че е известна, а сега е известна с това, че е напълно неизвестна.

Родните кифли взеха да ходят на Малдивите, като София-Перник едно време. Всяка втора бръмчалка, мутреса и простакеса е там.

Всъщност София-Дубай е като София-Перник

Срам и позор за нас е български телевизии да наначават като "водещи" долнопробни курветини

А снимка с бутилка от любимата мастика има ли,или на малдивите нямат ракия и мастика.

Да се смея ли, да плача ли с всички тези наши простакеси, тръгнали по Малдивите и Сейшелите .... мъка, мъка!