Бивш модел на ”Плейбой”: 10 месеца бях с Тръмп

Бившият модел на "Плейбой" Карън Макдугал заяви, че е имала 10-месечна интимна връзка с Доналд Тръмп през 2006 и 2007 г.

Обратно в новината

Коментари - Бивш модел на ”Плейбой”: 10 месеца бях с Тръмп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че дедото се е напалувал и намърсувал, та чак перчемът му е замязал на сламена перука. Да не го мислим. Ето, и Путин върви по този път и ще научим с коя какво къде как и колко чак като го гътнат от трона.

Проститутката взела парите,ама нали се продава и физически и умствено,сега иска още мангизи. Сега да я осъдят да върне парите и да я вкарат в затвора,там чернилките ще и се порадват. Всички плейгърли са проститутки.

добре, а кога ще излезе видеото да видим какво сте правили?

Била си 10 месеца с Тръмп, ама когато той си е бил прост бизнесмен :))) Моника Люински беше 1 път с Клинтън, ама в Оралния кабинет! :))) Уж си професионалистка, а една невзрачна мома те прати да пасеш трева! И теб, и оная порноактриса Сторми Некаква-си-там! Нека ви е яд! :))) Пък Тръмп ще си премести оранжевия перчем на другата страна! :)))

По-долу бях написал нещо от рода, че е мърсотия да вземеш едни пари и да не спазиш условието, за което си ги взел. И че човекът, който прави така, е мръсник. сайтът явно не е съгласен с това мое твърдение и го намира за грубо. Съжалявам, че съм накърнил доброто име на благородната дама, за която се разказва в статията.

Изключително красива жена! Вълшебна е на тези снимки! От статията става ясно, че е алчна и не особено умна, обаче... Нищо ново под слънцето.

Kalin

Ми изритали са я от Плейбой щото вече не е актуална и сега си търси нов източник на доходи.Тръмп си е известен с женските му истории така че една повече няма да му навреди дали вярна или не.

на нас какво ни пука, Мелания да се коси. Нас ни вълнува дали този е назначен да запали ТСВ.

Ами да върне парите. Тя така и така вече е разгласила. Стига си е правила реклама на човечеца.

малко кеш е дал стария перверзник..

Голям смях! Явно вече е остаряла и сега трябва да припомни за себе си! Какво им става на тези жени, години след като някой нещо с тях и се сещат да пишат! Той че Тръмп сигурно си е имал много е ясно, ама защо се сещат сега да пишат!

свършила е парите за туй..

"несла иск в съд в Калифорния да бъде освободена от споразумение за неразгласяване на тази информация" Ами съда още не се е произнесъл, а тя вече огласи инфото. Редно е тя да плаща за нарушение на споразумението !

някой й е казал предварително какво ще реши съдията :)

Ахахаха, десет месеца е лигавила пельо :)

отдавна известен факт-плеймейтките-златотърсачки му се лепят. те тукашните се навиват и на футболните ни примати, на мма-приматите и на бизнесмените ни-примати, та какво остава за тръмп. навалица! той пък взел, че от всичките избрал мелания и се вижда, че е имало защо, а останалите сега се надпреварват да вадят "спомени". не разбирам какво доказва това? че си е разгонен нерез и до днес е ясно, но дори той се държи по-прилично от флейтите на бил клинтън в овалния кабинет...

Ами то май не остана момиче на повикване да не е продавало услугите си на Тръмп. Интересно ако е развалила споразумението върнала ли е кинтите ако ли пък не защо го разгласява?

...и квооо ?!?...на ресурант воид ли та ?

голямо постижение, няма що..... търсила си изгода, сега си трай, не се излагай.... още доларчета търсиш

дъртиот перчем е смазал старата пушка

Още една дърта бичкия търси теле под вола!!!

Га яди кифтета ни рива...има толкова много меркантилност и его в тия жени...ако не е бил Тръмп е щяла да си остане махленска проститутка,а сега ще изнудва благодетеля си...щом им замирише на пари,веднага се измъкват от мишите си дупки...изродиха се тия жени...

не сте разбрали - тази кампания срещу Тръмп със сигурност е планирана и организирана от мъже. Нали не си мислите, че Луински сама спретна номера на Бил. Жените в тези случки са само средство, играчите са си мъже. "Тhis is а men's world"

И аз имах връзка с Доналт. Дали да я разглася. Мисля, че ако разбере доста повече ще ми плати да мълча. :-) :-) :-)

Евала. За пореден път стана ясно, че Тръмпи като прилично изглеждащ милиардер, всичкото лъскав боклук му се е лепяло и той въобще не ги е гонил. За тяхно най-голямо съжаление, само в началото. И тъкмо са се виждали като следващата г-жа Тръмп и са предвкусвали шеметен развод и хоп.. хайде следващата. Голямо разочарование ще да е било. Сега би било добре един насрещен иск за 2х150 000 за нарушено споразумение, пък да видим за колко време госпожицата ще ги изкара (или изчука). Тези жени не разбират ли, че така само му вдигат рейтинга, а той явно умее да превръща клюките и скандалите в политически капитал. Тръмп ми харесваше още от началото. Политиката си е политика и всичко е предрешено за години наред. На президента са му разрешени някои своеволия, но основният курс е предначертан. А Тръмп определено е нестандартен президент. Може да се окаже и в буквалния смисъл на думата.

Ами блазе му на Тръмп, какво друго да каже човек :))) 10 месеца в такава компания са си 10 месеца, също както 100$ са си 100$

СуперТръмп

Жено, защо ни го съобщаваш?

Той - безсрамен, тя - също! Той арогантен - тя също! Има една приказка за краставите магарета. Проблемът при нея е, обаче, че за разлика от него не е нито богата, нито овластена, че и не е много умна на всичкото отгоре.

ко да я е срам , олигавила е дъртия чеп, платили са й - ко муй срамното ?

Ох, пиле шарено! Дали това да е истина, не бих се гордял толкова с това!

Аман от гладни к*и!

Акушерката дето навремето е повивала младенеца Тръмп няма ли и тя да се освети в медиите?

Свършила парите и пак извадила ноктите да съдере каквото падне. Напълни се светът с такива парцалеси.

А как се наричат достопочтенните джентълмени, които регулярно "консумират" парцалеси? "Горките жертвички" навярно?

Вирилни хетеросексуални, все още недосъсипани от феминацитата - рядък защитен вид.

Kalin

Ми.....трябвало е да иска по толкова на месец прекарани с Тръмп и сега.....се хапе за.......

Еми малко са 150 000 долара. Много стиснат този човек.