Кралиците Максима и Рания се облякоха в тон

Кралица Максима и кралица Рания се оказаха перфектен тандем по време на събитие в Хага.

Обратно в новината

Коментари - Кралиците Максима и Рания се облякоха в тон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тоя тюрбан е с цвят на горчица - не я яжте. Развалена е.

Мишото сиво винаги е добър избор за делово облекло. Ако няма котки наоколо. Само кошерът на главата можеше да бъде избегнат. Мечо Пух дебне навсякъде.

Хубаво е Деси Радева да гледа снимки с облечените кралски особи за да избира стил и елегантност в собствените си тоалети , като това да поръчва на дизайнерката си , а да не се оправдава с нея за найлоните и дантелите, които носи !!!

Нима тази рокля с воланчета, рюшчета, и.т. е подходяща за кралица Максима, която не отстъпва по височина и фигура на г-жа Радева.Но ето, че "чуждото яйце" винаги е по-голямо...

Цът....Изборът на облекло на Максима е отличен, вижда се високото качество и детайлите, освен това тази рокля е прави по- стройна. Да не говориме че класата си личи в обувките, чантичката, бижута и т.н. За Рания без коментар - тя си е призната модна икона от време оно, редица дизайнери шият за нея поръчкови тоалети. При Радева като оставим на страна несполучливия подбор на облекло са проблем и аксесорите, които видимо не са висок клас. Къде са хубавите чанти и обувки на първата дама. Най - вероятно нашата е единствената европейска първа дама, която няма в гардероба си чанта Шанел или Диор. Но за тези неща трябва и усет, не става само с изборите.

Цът, цът, усет казваш...Усет нямала Радева за чанта Шанел или Диор...Ей няма угодия - тогава ще се разтресе земята от крякане, кудкудякане и смятане. Колко струва, кой гладува...Абе репертоара е известен. Трудно се преглъща загуба, дори когато е предизвестена, но с избори и такива неща се случват.

Бие е на деколтето. На ръкавите са маншети, но Делчева с нейното "доземи" явно не го знае!!!

Да не говором как се пише думата "тандем". Неграмотна работа!

delly

БИЕ, мн. -та, ср. Ивица от плат, конци и др., направена за украса в краищата на дреха, покривка, завеса и под. Жакетът е гарниран с биета. Ревери с бие по края. От фр. biais 'наклонена, напречна линия'.

А обяснение за "доземи"??

се надявам един МИЛОРД да се произнесе компетентно за тези волани, биенца и тути кванти...

Тоя нашия е цял Лорд. Милорд е учтиво обръщение. Слугите и келнерите в Европа са го използвали, за да се мазнят на англичаните-чужденци.

Всъщност "доземи" си значи "до земята". Ама журналката няма самочувствие и го махна като и се накарахте.

Самочувствие си има със сигурност повече отколкото са и възможностите. Друго липсва, но щом работодателите искат да и плащат, не е задължително да я четем, камо ли да я харесваме.

Аз знам какво означава, но исках тя за пореден път да разбере, че диалектни думи не е редно да се използват в медия.