Науката доказа, че Хари е по-хубав от брат си

Британските принцове Уилям и Хари вероятно са карали не едно дамско сърце да тупти учестено.

Обратно в новината

Коментари - Науката доказа, че Хари е по-хубав от брат си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за маймуните.

И по-тъп.

Не ми трябва наука...С просто око се вижда кой от двамата братя е по-хубав.

В днешно време науката се занимава само с такива важни неща!

Абе никаква математика не може да ги спаси тези рептили бозави и зъбливи!

Много се извинявам, че не се включвам по темата, но не мога да не изразя възмущението си от изключително наглите и неприятни рекламни банери, които изскачат от всякъде! На косъм съм да спра да посещавам сайта ви.

Слагай един Adblocker и не се коси

Хари е секси божество!

Каква красота в тези двамата -Хари и Меган? Приличат съответно на селски тарикат - тракторист и на циганка.

Хубав е Хари! Не всички трактористи са грозни

И двамата са симпатични, но според мен пък Уилям е много по-хубав от Хари. Определено има по-хубави черти и доста напомня на майка си. Хари има малко селска физионимия и има излъчване на простак и гамен. Единственото, което малко загрозява Уилям е това, че си изгуби косата в последните години.

Хари е хубавец, а Уйлям очарователен.

Не залагайте толкова много на "наука" по отношение определяне на хубостта, по-скоро става дума за настоящите вкусови тенденции, които се изменат с времето динамично. Което днес е хубаво, в миналото и бъдещето би било смешно и грозно. Освен това същата тази компютърна програма, която измерва пропорциите, ме изкара 95% хармонична хубавица, а съм по-скоро нестандартна с моя къс нос и по-дълга долна част на лицето. Същевременно моя приятелка, която също има леки отклонения спрямо нормите, но е видимо привлекателна - "науката" я изкара направо грозна. Колкото до Хари - цялата му хубост е в характера и излъчването. Иначе като бяха по-млади, все беше по-грозничък спрямо брат си.

Ма моля ви се, нищо не струват пред баща си, хеле пък камилата

Децата на любовта винаги са по-красиви...

Че живущите в Африка ще докажат,че Меган е по красива от Кейт. Само ,че Хари е като баща си - дърта,грозна ,разведена и в добавка малко тъмна. Сега чакаме внука на кралицата.

И двете момчета са хубавци и чаровници. Но още не мога да разбера как Хари се хвана с тази долнопробничка. "Научните" методи не могат да оценят излъчването на човека. А Меган има к..венско излъчване. Маймуната си е маймуна, та ако ще да я вкарат в Бъкингам.

Мъж да каже за жена, че има курвенско излъчване - в превод - понеже той би я е.ал, затова... :(

Експерте, тая ти я оставям на тебе. Аз малко си падам расистче и имам други предпочитания.

Да ви имам ''науката'' след като иска да изкара останалите хора кьорави защото нищо красиво и хубаво се не вижда и в двамата.. Какви пари се харчат за псевдо наука защото за истинска си трябва акъл..

skromna35

Пълни глупости! Докато имаше коса, Уилям беше най-красивия принц! И не заблуждавайте, аз се занимавам с истинска наука, това са тъпотии, не наука!

Учени, които измерват само пропорциите на лицето без да отчитат, себеусещане, излъчване, сексапил ... не са никакви учени. То с просто око е видно, че Хари е по привлекателен и секси, въпреки че Уилям има по-правилни черти!!!

То и без наука е видимо

По-хубав е. прилича на ко взел

Айде стига с това златно сечение! гърците го "открили"! И нима ви харесват конските физиономии на лицата на древногръцките статуи? С пълно покритие със златното сечение

Tи остави това, ами и тоя "експерт по естетична хирургия" бая математик ще излезе :)