Меган облече пуловер на Виктория Бекъм

Принц Хари и Меган Маркъл направиха изненадващо пътуване до Белфаст като част от обиколката на Великобритания преди предстоящата сватба.

Обратно в новината

Коментари - Меган облече пуловер на Виктория Бекъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасни са! Желая им много щастие и здраве и дечица!

Изобщо не ми харесва тази жена. Има нещо много несъразмерно в нея. Голяма глава- малко тяло, голямо чело и никаква долна челюст широк ханш- мършави глезени като на Джоли. И всичко това увенчано с огромни зъби поне 64 на брой и нос като на Пинокио.

Джоли с широк ханш?????.....

Някак си и липсва класа,която с пари не се къпува...Катрин каквото и да облече, дори от веригата Зара, все изглежда шик, и прави дрехите да изглежда скъпи. Истинска принцеса!

Само ми е чудно, защо си мислите, че сте по-бели от шведите. Я се разходете по улиците и си отворете очите, доста българки са и по-черни от нея, ако не природно, то от солариумите, явно им е много важно да са чернички, а вие явно сте слепички...

Тоя Хари се оставя да го правят на Идиот. За циганките - проститутки се казва-"" Ебеш и изхвърляш". Никой не се жени за тия.

Сега Вики да я замести под Хари и пито-платено. Ма тая е много опитна и тепърва ще изровъчкат пикантерии какви ги е вършила палавницата по Щатско.

Ох, Нело, Нелооо....като ти видя името и предусещам бозата за дрешките ПАК !

Елена,разбира се ,че тая не е случайна. Дошла е от Африка за да вземе умния Хари. Само,че е дъртичка,разведена и не красива. Да не говорим,че няма възпитание и е светлинни години назад от Кейт.

Хари е доста умен, и това момиче изобщо няма да е случайно.

А тези, които се съмняват в нейната искреност - нека се запитат сами - дали, ако Хари обърне внимание на някоя от тях, няма и те да се влюбят като ученички. Той, освен че е принц, е рядко интересна личност. Тя е главозамаяна и силно влюбена, личи от 100 км. и има защо.

това е новина! една алчна скумрия облече дреха на друга алчна скумрия.

каквото и да облече,по-бела нема да стане.

Яко театро! Тази мацка е страхотна актриса! Винаги изглежда толкова улисана и влюбена в принца, че чак да се чудиш: защо той не изглежда така?!? Определено батко му и кака му изглеждат доста по-естествено в отношенията си един към друг! Тези са като от латино, индиски или ориенталки сериал! Кой ли е написал толкова прозаичен сценарий?

Защото не си се загледала, той я гледа още по-влюбено. Просто не на всички снимки я зяпа. Ей, завистливи бабишкери :)

Винаги е много елегантна, а това палтенце и аз бих носила - евентуално разбира се!

То ти и принца пи поизползвала - евентуално разбира се, ама хайде....