Вижте как Зара от Big Brother промени тялото си

Зара от първия сезон на Big Brother у нас се запали по трупането на мускули и здравословното хранене.

Обратно в новината

Коментари - Вижте как Зара от Big Brother промени тялото си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те всички коври си подържат тялото защото само това имат.Все пак с него си вадят хляба.

Колко ще ми струва едно такова писание за мен че нещо не се чува името ми:))))))Безсмислени платени публикации.....

Все по-грозна и мускулеста...далеч от представите за женственост!!

Зарче, вече знаем достатъчно за тяло и подобни свързани с тялото неща...ще ни изненадаш ако пишеш за бебче...време ти е...

cwetence

Дали ѝ е време, си знае само тя.

30 годишен урунгел + 26 годишен нещастник-изключително добра комбинация/не за дълго/...

"26г нещастник"... абе много си е добре даже момчето като го гледам, даже по-добре от нея. Не бих му върнала ресто... Дай Боже на всяка жена по един такъв 26г нещастник!

Абе...да ти кажа, в тяло го е докарал с блъскането във фитнеса (явно и на двамата само това им е работата по цял ден), ама във физиономията и като излъчване ми изглежда доста неадекватен недорасляк!

Ами баламурниците явно се роят или просто прикриват това което не искат хората да знаят.. Незнам за какво ни показват нещо дето преди бая години още го видяхме колко струва..

Зара е на 33 34 години не я подмладявай 2004 беше на 19 20

Хмм... Какво показва "статията"... 1. Няма "бивша брадърка", както се опитват да ни убедят в други "статии"... Тази мина през леглото на ББ преди 10-ина години и още ни занимават с нея... 2. Ако не са ц... гърдите, в тялото е заприличала на слаботелесен мъж. В раменете е с поне 30% по широка от г..., така де, ханша...

Това тяло трябва да бъде излизано, навсякъде, без никакво изключение...

Не всеки ще се прежали като вас да лиже там дето бая ''белина'' е трябвало да мине

умната жена си търси първо балък да и натресе 1-2 чаавета па после се развихря, тая уруспия обратно , не бих и отказал , ама и много стегнато и кораво не е женско )))

В лице не ме кефи, но това тяло не бих го изпуснал за нищо на света, ако имам възможност :) Вие тук точно какви жени търсите, не знам наистина, щом и такова спортно, стегнато тяло не ви харесва.

Е как какво, жени търсим... това е с неустановен пол вече, не че преди беше много установен... Ако на една жена като и шляпнеш дупето не се клати поне 60 секунди после, каква жена е... това, ако говорим за спалнята, иначе ако ще си украсяваш хола и това в "статията" става...

Аз като жена не харесвам тялото й, защото не е просто стегнато, а релефно. Това заедно с този кръгъл силикон и вече по-острите черти на лицето създва цялостно впечатление за мъжественост, а не за тонус, младост, секси и т.н. Примерно телата на моделите от Спортс Илюстрейтед от другата новина са ми 100 пъти по-секси и не са толкова релефни.

Златотърсачка.

пич

Язък, butterface

Тази брамтия я бях забравил :)))

Тялото го е променила страхотно... лицето обаче е неспасяемо ;)

Зара е пи.ка и половина а вие сте едни долни и завидливи смотльовциСигурен съм че лигите ви течат като я гледате но постоянно и търсите кусури защото сте долни злобари.Браво на Зара,беше най хубавата в Биг брадър и сега пак си е хубавица.И още нещо вашите жени да не би да не се .бат или само пикаят от там долу.Защо не обсъждате тях?

...дир-а...вторя пат се изложихте ...не сам обиждала..просто изказах предположението за Zara...че ,v балгарските маже ..таман да се влюби и се оказвало ,че нямат пари...та за това чужденец !!!...

ЗНАЕХ СИ! Знаех си, че тази ще стане ИСТИНСКИ МЪЖ!

Ники

Е как няма да стане! Този Ерик според мен е с прескочила резба.

Изцъклен ококорен поглед излъчващ някаква форма на лудост и кривогледост, на всичко отгоре и с тези заешки зъби хах :))

Добрите новини нямат край. На скоро прочетох че сме изнесли трите близначки с един ум за Англия. Сега чета че тази скумрия се е омела в Австралия.

Ами какво да се прави ,това се нарича изтичане на мозъци

Доста смоци е удушила между тия мускулести бедра и доста юнашко мляко е изпила с тая мацка.

Яка пичка, бих и го турнал....

Аз ,грях не грях бих и го дал,ама Найден ако гледа ще ми се примоли моля те остави нея почни мен

В лицето е заприличала на дърт вампир

Да набляга повече на фелациото и на залената салата

Зара може да не е перфектната красавица, но в тяло няма какво повече да се желае. Истината е че тя си изигра картите много по-добре от всички нас и сега бере плодове. Какво като сме гледали грозника и простака Найден да я "обгрижва" - дреме й сега на оная работа. А да - ние сме горди и не се продаваме... О боже!

Я! От кога проститутките почнаха да се рекламират в дир-а?

Работи ли.нещо принципно питам

Свири на дървени духови. Фолклор работи.

Скъсват я от работа ... или я спукват ... абе както дойде!

Едно нещо у нея си остава непроменяемо и си иска своето. Как само звучи - д-р Уотсън и Холмс, Ема Уотсън, Зара Уотсън.... Гледам й усмивката и се питам дали обича зеле и моркови. Хубаво тренира, но не е лошо и да завърши нещо там, така и така се мота из Щатско.

не ви харесва в панелките че злобеете виждам.нека момичето е щастливо стегнато и далече от вас.за вас панелка

а за теб?

Префтасала пъстърмЪ, а навремето ловеше окото.

Kalin

След сумати пластики да

Kalin

Тарикатее мина през сумати легла но......се движи напред.Друг е въпроса че явно само така може а годинките се трупат и....ще дойде и края на тази и кариера.

добре ли си в панелката?

ню мейзър

Пак нещо около 70-те ли търси?

Добре тренирано и оформено тяло. А мозъка ?

Втори пореден ден дописка за Зара. . . Хм-м-ммм.... Да не би да си е платила да и подгреете публиката да заостри "фнимание", защото варненската пляка светлозара ще се прибере за малко в родината си? Да съчетае приятното с полезното както се казва... Щото то иначе живот, живот, но и тате на мама не дава вече без пари!

Олекна ли ти сега, като се изходи във форума? По-богат ли стана? Научи ли нещо? Какво спечели с тъпоумното си драскане?

Ти, ако си изостанал до там да търсиш нещо да прочетеш и научиш в този форум... Ако чакаш ожт тук да се подготвиш за живота и или да подобриш живота си на база на наученото от тук... значи си безкрайно непригоден изклесяк. По-добре си сложи примката на врата и ни отърви от себе си. Ако нямаш пари дай една сметка или 3 имена с адрес да ти пратя по Уестърна да си купиш качество въже и скъпичък сапун, да не ти затяга, а и една бутилка 20 годишен бърбън да си пийнеш нещо качествено за пръв и последен път преди да напуснеш този грешен свят.

а бе не беше ли мама на тате не дава без пари ... или нещо конвенции модни ?

..... ама наш Найден от Биг Брадър как я такова' пред цяла България.... а май и пишман банкерчето Хапруцемуян мина през нея.

Е ти кво? Стана ти драго само като ги гледа по талавизора ли? Опъна ли после една длобарка, а нещастник непоръбен?

ти естетически ли погледна как и обърнаха хастара :)))))))

С мускулите наваксва, но с пластмасата изостава драстично от Силиконовия киборг Ни Ло.

Ами похвално за нея ... явно не е тъпа и не залага на изкуственото, което не се знае колко ще трае и какво ще причини след време ... всяко усилие и труд ... за знание, езици, начетеност, тяло и ... е достойно за уважение.

Светлозара е изваяла хубава фигура но в лице е станала по кофти ,останали са ѝ едни челюсти.

Мозъка кога?

А защо и е мозък.Като гледам тия с много мозък не забогатяват много.Защо ли??