Зодиите, които не прощават

Сбъркате ли веднъж, тези зодии никога няма да забравят и няма и да ви простят. Така че бъдете особено внимателни, ако искате да си запазите приятелството с тях.

Обратно в новината

Коментари - Зодиите, които не прощават | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без зодия Рак? Те са сред най-злопаметните.

100 процента вярно за телците!

Не са "сред", а са най-злопаметните!

Щуротии.

за мен са козирозите те никога не прощават

Козирозите са най-отвратителната зодия-зависливи,меркантилни,лишени от чувства, не способни да се радват на живота, вечно криви, глупави.

Имам 2 лъва и коренно различни . Колкото разумен, човечен и сговорчив единият, толкова крив, ляв и егистичен другият. Само вторият отговаря абсолютно точно на описанието. Едно разбрах от горчивия си опит - ценности можеш да възпиташ, но характер - НИКОГА. Остава въпросът какво определя характер. Комбинация от гени - това е разумното ми обяснение, не знам вече

Най-много и най-бързо прощават Овните. До един момент, когато им писва и те игнорират завинаги.

Стига сте промивали мозъците на хората, и без това над половината са луди :( Сериозно, има такива, които са готови да да се самоубиват по хороскоп.

Ето че удари на камък. На мен ми се виждат най-прекрасни козирозите. Баба ми и баща ми са много кротки и деликатни хора. Но не е от зодията! Аз лично навремето пишех хороскопи към едно списание и ще потвърдя, че това е лъженаука и всичко се изсмуква от пръстите.

Вярвам на хороскопи. Живея в 21-ви век. Как ви се връзват?

Връзват се точно защото влизаме в нова епоха и човечеството започва лека-полека да проявява емоционална интелигентност.

и РАЦИТЕ...

Няма такива които не могат да прощават, има такива които не могат да се извиняват.

Везните не прощават....дори и да не си сбъркал.

Имам един роднина - козирог, който е като чамов материал, ни се води, ни се кара, с такъв никога не можеш да се разбереш, камо ли да отбира от деликатност и толерантност! Пази боже! Все нещастен и жертва, все някой му виновен и никога не се вгежда по-дълго в огледалото. Затова си кукува самотен и май му е добре, пък вече и на околните.

Това е Водолей. Овните прощават до втория път

Емоционална интелигентност? Абе на вас в отделението кога ви пуснаха WiFi?

Как точно ги имаш, като съпруг и син ли, или двама сина?

За да се извини някой първо трябва да се сети, че е сбъркал. Има зодии които не бъркат никога; и това са точно изброените. Но не всички сме от тях.

Вероятно синове, щом говори за възпитаване на ценности и характер, съпругът би трябвало да е вече оформен.

"Чети! То прави сляпото окато" ... Например следното: "Под емоционална интелигентност (ЕИ) се разбира способността или умението да се възприемат, оценяват и управляват собствените емоции, да се разграничават различните емоции и да се назовават и определят правилно, както и да се използва емоционалната информация, за да бъдат ръководени чрез това мисленето и поведението".

Всички свестни и добри хора, които познавам са от зодия близнаци а тези, които са зодия козирог са наистина ужасни.Мое мнение.

да хе би да познавате майка ми...точно и напълно изчерпателно

Как може на първо място да сложат зодия Телец, та ние сме най добронамерените хора на света! И учудващо, че ги няма зодия Овен, там положението е доста сложно, те са си точно с рогата напред и дано някой не им накърни самочувствието, че после ще стане страшно! Но иначе всяка зодия си има плюсове и минуси, то е и въпрос на характер! Майка ми, свекървата и внучката са лавици, баща ми и мъжа деви, брат ми и племенницата скорпиони, дъщерята везна, а аз кротката между всички съм си телеЦ!

не лавици, а лЪвици

Интересуваше ме рождената дата "18 октомври". Оказа се, че роденият на нея е "КРЕАТИВНА, чувствителна и ВЛАСТНА натура. Притежава СИЛЕН, НЕЗАВИСИМ и МАТЕРИАЛИСТИЧЕН характер, способен да излезе от всяка сложна ситуация и да постигне завидни МАТЕРИАЛНИ УСПЕХИ - понякога НА ВСЯКА ЦЕНА. Той е ПРЕДПРИЕМЧИВ, има БЪРЗИ РЕАКЦИИ, ОБИЧА ДА СЕ НАЛАГА, стреми се към победа и трудно понася неуспехите или пораженията. В повечето случаи ПЪРВО ДЕЙСТВА, а после обмисля последствията. Надарен е с организаторски способности, с градивни, творчески и/или артистични заложби. Жизнено се нуждае от СОЦИАЛНО ПРИЗНАНИЕ и за него приоритетно значение има работата. Способен е НАПЪЛНО ДА СЕ ОТДАДЕ на определена ЦЕЛ, кауза или идея." Бях поразен. На 18 октомври е роден женският ми дакел!

Само така смотльо! Самотаковай се.

А къде са отмъстителните и подли водолеи? Или по-скоро водоподлеи трябва да се наричат.

Много ми допада, че сте и супер скромни.

Нали сте православни християни уж? Каква астрология, какви зодии и хороскопи? Не може хем вавилонски пинизи, хем душата в рая...

.. козирога е абсолютно вярно.Но винаги си има изключения

телците са даже доста отмъстителни

Много точна характеристика,злобни,говорят зад гърба на хората и алчни...

Овните забравят и прощават бързо. Ако не са ви унищожили на момента и сте още жив....

Тази статия и твърденията в нея са едни от многото причини, поради които не вярвам в зодии. Аз съм зодия везни и много от приятелите и познатите ми казват (а и аз си го знам), че няма по-злопаметен човек от мен. А от няколко години съм станал и отмъстителен. В работата съм на ръководна позиция и сред колегите съм известен с това, че никога не хваля някого, независимо от успехите. Също така съм безкомпомисен към нарушаването на правилата. И в същото време хората ме харесват и се борят да попаднат в моя отдел, защото освен останалото, съм и справедлив. Създал съм добра организация, отделът винаги е на добра печалба и когато стане дума за разпределение на премии, всеки получава според заслугите си.

Раците не са злопаметни. Те са неудобно запомнящи :) :) :) Да му мислят сгафилите....

а завистливите риби къде са ?

Аз познавам един роден на 18 октомври, който цял живот работи като контрола в градския транспорт, вече е към 50 г :))))

Опс, пропуснах да кажа, че изглежда флегма, нищо, че така са го описали.

Написаното за телците е валидно и за Рибите, които се славят като подмолни.

Подминават ги като пътни знаци.

по голема гад от близнаци нема... Квото и да очакваш от другите при тия си е двойно !

По грешка сложих минус вместо плюс. Най - подлия човек, който съм виждал, е водолей.

Пълни глупости говориш. Никой не иска да идва да работи при теб. Всички говорят зад гърба ти, защото си чиста отрова. Но пък в твоите очи си върхъъъъъ на бора