Зодиите, които не прощават

Сбъркате ли веднъж, тези зодии никога няма да забравят и няма и да ви простят. Така че бъдете особено внимателни, ако искате да си запазите приятелството с тях.

Обратно в новината

Коментари - Зодиите, които не прощават | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе нещо като едно нищо сте написали ама страница трябва да се пише.. Скорпионите не влизат в разпра а просто отсвирват културно този дето го е предал независимо в какво..С една дума този човек НЕ съществува вече за тях така че е излишно да се хаби да прощава на някой несъществуващ за него...

За Лъвовете не е баш така, но за Козирозите... оооо, да, оооо да...

как ще искаме света да става все по добре , пълен абсурд , тези неща за закодиране от съмото раждане , честито на наследниците на руската ролетка

Почти всеки е направил извадка от обкръжението си.В ежедневието, когато си с едни и същи хора почти цял ден без значение от коя зодия си можеш да попаднеш в класацията.Хората си омръзват,особено в днешно време,когато напрежението е на макс,всеки е чувствителен до болка и прага на търпимост е различен.Така,че от каквато и зодия да си няма значение.Изключения има навсякъде.Да не забравим,че бабите и дядовците ни не са се интересували толкова много от зодиите и са живяли в мир и разбирателство.Сега като сме толкова информирани,винаги търсим причини.

Изобщо не са живели в мир и разбирателство, просто проблемите им са били от друго естество.

Едно време , пък и днес, доста разправии са се решавали с "лобут"...

дядовците и бабите са живяли-со кротце, со благо и со малко кютек...

Като дева ви казвам, че написаното за Дева е варно. Не сме отмъстителни за щастие, или не.

по голема гад от близнаци нема... Квото и да очакваш от другите при тия си е двойно !

По-добре двойно отколкото нищо.

Като типичен представител на зодия Близнаци, подкрепям изказването, че по-голема гад от нас няма. Мога да се замисля да простя само ако има чистосърдечно покаяние. И пак с едно на ум ... или с две за по-сигурно :) И при първа възможност баам зад врата.

Написаното за телците е валидно и за Рибите, които се славят като подмолни.

Раците не са злопаметни. Те са неудобно запомнящи :) :) :) Да му мислят сгафилите....

Подминават ги като пътни знаци.

Тази статия и твърденията в нея са едни от многото причини, поради които не вярвам в зодии. Аз съм зодия везни и много от приятелите и познатите ми казват (а и аз си го знам), че няма по-злопаметен човек от мен. А от няколко години съм станал и отмъстителен. В работата съм на ръководна позиция и сред колегите съм известен с това, че никога не хваля някого, независимо от успехите. Също така съм безкомпомисен към нарушаването на правилата. И в същото време хората ме харесват и се борят да попаднат в моя отдел, защото освен останалото, съм и справедлив. Създал съм добра организация, отделът винаги е на добра печалба и когато стане дума за разпределение на премии, всеки получава според заслугите си.

Пълни глупости говориш. Никой не иска да идва да работи при теб. Всички говорят зад гърба ти, защото си чиста отрова. Но пък в твоите очи си върхъъъъъ на бора

NA

Eдна подобна везна си въобразяваше, че е на водеща позиция.... после се събуди и се написа "шеф" в един форум. До там я докара.... повече не му е по силите. И при теб вероятно е същото!

всичко написано до 7-ми ред ,първа точка е вярно,но само не се осмилявай да прередиш негово височайшо светейшество козирога...ти ли бе ще си мислиш,че си повече от козият рог...падни на колене и веднага покажи уважение и внимавай как го гледаш...и каквото и да направиш за него не очаквай да го забележи,ще ти говори недоволно,ще те критикува и няма да пропусне да ти припомни всичко от начало до край,през неговата си интерпретация,колко лош човек си....и след N-на брой повторения...не се осмелявай да го прекъсваш...ще те разгроми,че за нищо не ставаш като баща си и цялата му рода...

телците са даже доста отмъстителни

Не съм отмъстителна, но съм злопаметна. След 2-3 предателства, просто спирам да разчитам на съответния човек и да му се доверявам, защото е неблагонадежден. Може да се каже, че се дистанцирам, но ако ме помоли за услуга и не ми струва кой знае какво - помагам. Такава ми е представата за приятелството - приятелите са хора, на които можеш да разчиташ и да се довериш, макар че са ми помагали и съвсем непознати хора и това е много вдъхновяващ пример!

.. козирога е абсолютно вярно.Но винаги си има изключения

Нали сте православни християни уж? Каква астрология, какви зодии и хороскопи? Не може хем вавилонски пинизи, хем душата в рая...

Нарича се статистика. Астрологията не е средство за "врачуване", както повечето хора смятат. Базирана е на сериозни наблюдения и систематизиране на данните. Още в древността хората са наблюдавали и свързвали съответните цикли при посевите, размножаването на животните и т.н. с небесния часовник и от там се тръгва. Да твърдиш, например, че луната не влияе на приливите и отливите, едва ли би дръзнал, а човекът е 80% вода, така че луната му влияе на физическо ниво. Влияят и другите планети, в по-малка степен и тези влияние са осезаеми; при ретрограден Меркурий, например (в момента Меркурий е такъв) хората масово стват безумно разсеяни и това е предпоставка за инциденти и злополуки. За това става дума - благоприятни или неблагоприятни периоди за едно или друго. Разбира се Бог е над всичко това, над всяка човешка наука, ако щеш, но значи ли това, че трябва да отричаме гравитацията, например?

А къде са отмъстителните и подли водолеи? Или по-скоро водоподлеи трябва да се наричат.

а завистливите риби къде са ?

По грешка сложих минус вместо плюс. Най - подлия човек, който съм виждал, е водолей.

Явно познанията за Водолеите се ограничават до един-единствен човек, щом мислиш така ;)

Интересуваше ме рождената дата "18 октомври". Оказа се, че роденият на нея е "КРЕАТИВНА, чувствителна и ВЛАСТНА натура. Притежава СИЛЕН, НЕЗАВИСИМ и МАТЕРИАЛИСТИЧЕН характер, способен да излезе от всяка сложна ситуация и да постигне завидни МАТЕРИАЛНИ УСПЕХИ - понякога НА ВСЯКА ЦЕНА. Той е ПРЕДПРИЕМЧИВ, има БЪРЗИ РЕАКЦИИ, ОБИЧА ДА СЕ НАЛАГА, стреми се към победа и трудно понася неуспехите или пораженията. В повечето случаи ПЪРВО ДЕЙСТВА, а после обмисля последствията. Надарен е с организаторски способности, с градивни, творчески и/или артистични заложби. Жизнено се нуждае от СОЦИАЛНО ПРИЗНАНИЕ и за него приоритетно значение има работата. Способен е НАПЪЛНО ДА СЕ ОТДАДЕ на определена ЦЕЛ, кауза или идея." Бях поразен. На 18 октомври е роден женският ми дакел!

Аз познавам един роден на 18 октомври, който цял живот работи като контрола в градския транспорт, вече е към 50 г :))))

Опс, пропуснах да кажа, че изглежда флегма, нищо, че така са го описали.

Как може на първо място да сложат зодия Телец, та ние сме най добронамерените хора на света! И учудващо, че ги няма зодия Овен, там положението е доста сложно, те са си точно с рогата напред и дано някой не им накърни самочувствието, че после ще стане страшно! Но иначе всяка зодия си има плюсове и минуси, то е и въпрос на характер! Майка ми, свекървата и внучката са лавици, баща ми и мъжа деви, брат ми и племенницата скорпиони, дъщерята везна, а аз кротката между всички съм си телеЦ!

не лавици, а лЪвици

Много ми допада, че сте и супер скромни.

Овните забравят и прощават бързо. Ако не са ви унищожили на момента и сте още жив....

Всички свестни и добри хора, които познавам са от зодия близнаци а тези, които са зодия козирог са наистина ужасни.Мое мнение.

Имам един роднина - козирог, който е като чамов материал, ни се води, ни се кара, с такъв никога не можеш да се разбереш, камо ли да отбира от деликатност и толерантност! Пази боже! Все нещастен и жертва, все някой му виновен и никога не се вгежда по-дълго в огледалото. Затова си кукува самотен и май му е добре, пък вече и на околните.

Много точна характеристика,злобни,говорят зад гърба на хората и алчни...

NA

Аз пък познавам една такава везна! И приказките зад гърна, и нещастието, и все му пречат, комплексар... трагедия! Не е до зодията!!!! ДО човека е!

Везните не прощават....дори и да не си сбъркал.

Да си помислят, че си сбъркал, независимо, че не си. Но то и с останалите е така!

Няма такива които не могат да прощават, има такива които не могат да се извиняват.

За да се извини някой първо трябва да се сети, че е сбъркал. Има зодии които не бъркат никога; и това са точно изброените. Но не всички сме от тях.

Вярвам на хороскопи. Живея в 21-ви век. Как ви се връзват?

Връзват се точно защото влизаме в нова епоха и човечеството започва лека-полека да проявява емоционална интелигентност.

Емоционална интелигентност? Абе на вас в отделението кога ви пуснаха WiFi?

Стига сте промивали мозъците на хората, и без това над половината са луди :( Сериозно, има такива, които са готови да да се самоубиват по хороскоп.

Най-много и най-бързо прощават Овните. До един момент, когато им писва и те игнорират завинаги.

Това е Водолей. Овните прощават до втория път

Имам 2 лъва и коренно различни . Колкото разумен, човечен и сговорчив единият, толкова крив, ляв и егистичен другият. Само вторият отговаря абсолютно точно на описанието. Едно разбрах от горчивия си опит - ценности можеш да възпиташ, но характер - НИКОГА. Остава въпросът какво определя характер. Комбинация от гени - това е разумното ми обяснение, не знам вече

Как точно ги имаш, като съпруг и син ли, или двама сина?

Вероятно синове, щом говори за възпитаване на ценности и характер, съпругът би трябвало да е вече оформен.

Козирозите са най-отвратителната зодия-зависливи,меркантилни,лишени от чувства, не способни да се радват на живота, вечно криви, глупави.

Ето че удари на камък. На мен ми се виждат най-прекрасни козирозите. Баба ми и баща ми са много кротки и деликатни хора. Но не е от зодията! Аз лично навремето пишех хороскопи към едно списание и ще потвърдя, че това е лъженаука и всичко се изсмуква от пръстите.

да хе би да познавате майка ми...точно и напълно изчерпателно

за мен са козирозите те никога не прощават

и РАЦИТЕ...

Щуротии.

100 процента вярно за телците!

Само така смотльо! Самотаковай се.

Без зодия Рак? Те са сред най-злопаметните.

Не са "сред", а са най-злопаметните!

Ако сте разочаровали Рака, той просто ви отсвирва или ви праща в 9-та глуха, престава да се интересува от вас.