Петя Дикова: Августин ме спечели с хумор

Петя Дикова (33) отговорила на чувствата на писателя Августин Господинов (28) с година закъснение.

Обратно в новината

Коментари - Петя Дикова: Августин ме спечели с хумор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозна, тъпа, лигава...тази само бедняк закъсал за никой лев може да я вземе! И някой ЛУД да реши да е майка на детето му!

известна е защото е дъщеря на някой си - буквално връзкарство. От тийнейджърка я набутаха като водеща без да има нито талант, нито присъствие на екрана.

Няма харизма за екран!

Снимка а ла "Иеее, чу ли как пръднах".

Заслужава един плесник през устата, за да я затвори. А онзи, кйто е направил снимката , както и Дир.бг-то, с апарата по главата. Изключително възпитателна гримаса демонстраира това нещо на снимката.

Хумор е новината за П.Д.

Тая голяма лигла, какво се е изплезила, въобще не й прилича.

Страхотна е. За такива лъвици искам новини всеки ден.

Добре са се посмяли по ескимоската система.

За съжаление все по-често съвременните "звезди" като Дикова бъркат лигавенето с артистичен талант. А тези, които са тръгнали да се занимават с "журналистика" - всичко е в отдел "Светски", защото за останалото се иска повече от всичко.

Дали ще има сватба било много личен въпрос, но пък осведоми цяла България, че още не ѝ е напълно изчерпан яйчниковия резерв.

доста куха лейка е, щом така обяснява за чуждите лични и много големи проблеми в медиите. овца.

Тук-там случайно попадам на предаването и на десетата секунда сменям канала, защото нямам нерви да понеса врещенето и позирането на водещата. Не знам - съдържанието може и интересно да е, но никога не стигам до него, няма и как да стане заради неадекватното и тъпо парче Петя. Нищо лично, но това е мнението ми.

На живо е още по-неприятна. А за квиченето и кудкудянето в ефир - телевизията сама си го вкарва като пуска това недоразумение да хаби скъпо ефирно време.

Предаването е за по-младата аудитория, дъртаците да си гледат Путин и Тръмп и световните конспирации. ДовиЖдане...Bye bye

още по-лошо - баси младата аудитория, слава Богу че децата ми не са затъпяли до такава степен да гледат това недоразумение. БТВ още не съм дъртак и ми е през оная работа за Путин и Тръмп. Петя ти ли си бре?

Ако си Петя или неин близък, не се хаби. Това не е единственият негативен коментар. Очевидно повечето хора не харесват нито Петя Дикова, нито предаването й. И аз сменям канала, ако случайно попадна на нея. Много е дразнеща и преиграва. Чудя се кой ли я гледа?!

ПО-важното е ти как си го спечелила: със свирка, нали!

Понякога засичам предаването и, от любопитство погледвам малко, ужасно ме изнервя това врещене, то не стига че няма нищо интересно като информация ами и крещи като коза, хващам дистанционното, много бездарно момиче, не знам кой и гледа предаването.

така изкуствено крещи, позира просто се чудя как я държат в ефир такава бездарница

Да живее връзкарското поколение от МелоТиВиМания!!!

Пак се оляха с поредната смешница. Тази не е нито за екран, нито да я слушаш, просто поредната натрапена от татко си некадърница!

Тези дни бълват статии само с любимки на нацията..

'земи си кака да те отрака! Дръж мурджо! /Народна мъдрост/

На Пипи за какво и е това първеню, не мога да разбера ?

"ПЪрвеню" от "първи" ли идва? Щото не вярвам да ѝ е пръв.

и просто така си споделяш в интернет за друг човек дали може да забременее или не ? доста куха дама.

Добре де, да е чарована - очевидно не е, да е умна- не съм нито чел, нито слушал, нито гледал нещо от нея, да е допринесла нещо като виден специалист- не се сещам, да е изпяла нещо запомнящо се- не.. Е, защо тогава ни я натрисате- да разберем как я е разклатил Августин ли? Не виждам кой знае какъв интерес за това в коментарите....

И аз се чудя същото..

Ама този Августин не беше ли оня пристрастен любител на големите бюстове?като вторият й татко.

Без особено ясна връзка с настоящата тема, сетих се за следния виц: "Всяка жена търси мъж, който да я кара да се чувства сигурна и да може да я разсмива. С други думи: нинджа-клоун."

дъртаците да си гледат филми за възрастни, и да не изказват мнение за младите и стари клишета

Тази трътка с квадратна, огромна тиква като тъпата си майка, ако не я бяха натресли с връзки в телевиията щеше да й се наложи да се препитава като продавачка на картофи на Женския пазар. Aпропо, мамка й ми е известна само с креватни изпълнение, отливки на цици и как й ги мачкаше покойния Славков. Има за какво да се гордее с родителите си демек. Аман от тв боклуци с връзки в скапаната Бълхария.

Що се нервиш? Това е България, баце! Нема такава страна!

момичетата обикновено приличат на бащата. квадратната тиква е наследство от сашо диков

Непрекъснато се питам ако Петя Дикова не беше дъщеря на известни родители дали пак така ще се държи сладникаво, незряло или към нея щяха да имат по-големи изисквания работодателите й. Хайде стига с тези лигавщини, нито е толкова талантлива, едно обикновено симпатично момиче и толкова. Ама много я разглези BTV!

Дори и не е толкова симпатично момиче, за съжаление

А съЗ Септември ?

Петя кърти мивки, кърти кво намери, ей сега и тоя го е откъртила. Мамината ми тя! На тати момиченцето! Многу е яка!!!

Петя , УУУНИКАЛНИ СТЕ ! ЦУНКИ !

бравос маце само така!!!! вину да са лей и Фики на макс а след него и Миле Китич!!!!

От сутринта я чакам тази новина !!!

Дочака я накрая. Очаквай още скоро!

Дам винаги ми е било странно колко тря да е лесна вдна жена за да и кажеш някоя простотия или виц и да и паднат гащите, дори нее нужно да я напиваш :) търсели забавни мъже, и накрая или си намират клоун или някой дето ги клати за един виц и бега :))

Скъпи ми Пабло, кое си требва оно си сака... и само си намира...

лесна била? вие като сте трудни, жулете на сухо до като другите си се забавляват

Пипи?

Пипи ами,ти да не искаш да е Карлсон от покрива?!?

Вече ти е време за бебе. По трудно става след 30-год.възраст. Кариера направи, мъж до теб. Не чакай!

то вече е станало по-трудно. Но според мен всичко идва от сгрешения отвор, който се ползва при експериментите за бебе! А стига трихте бе, има по-арогантни постове!!!

А ти него с фелацио!

Когато се обичат младите, какво тук значи некакво фелацио?!?

А ти ме губиш с фалша, който излъчваш. Сменям канала щом те зърна.

дъртаците да си гледат новините, не се заглеждайте по млади жени, не сте секси

да, правилно, тази не е нито за гледане, нито за слушане. Млади, стари, всички сменяме канала :)

Преглеждала си Петинка старите SMS-и и опа.... те ти го Августин. Край на самотата, край на скуката в кревата! Да боцнем нещо свежо - както се казва в слогана на Happy. И после - ясно! Един стар виц и ох не.... спечелена съм! Както беше рекла една монахиня : "Не ме бутай,Господи!". Ама така става докато стажанта броди из парламента или от телевизия на телевизия, а пък мама е "в своята професия - царица", кво друго да направи малкото ( което вече никак не е малко де)

Е как какво да направи, да посъбере яйчица сега по Великден, че както сама казва, много лесно се изчерпа "яйчниковия резерв" Да си има де... човек не знае кога ще му потрябват....

Лигава и некадърна, с трапецовидна физиономия!

Хаповете, хаповетееее...

Хаповете, хаповете.....!

" Тати..."

Аз пък харесвам Петя, нищо че е лигава, намирам я секси, за разлика от младежът, който ми се види доволно смотан. Важното е те да се харесват, де!

Та къде са им общите снимки, че не ги видях?! Убихте ни с тази новина!

Много щастие ви желая, дано се окажете един за друг. И ще чакаме скоро благата вест!!!

А блага ракия чакаш ли? Че това ще е като от умрял писмо ;)

Това отрочето на Аня малко трътлесто пада май, а? Не съм я виждала на живо, ама така ми изглежда.

Никак не е малко да ти кажа....

Щом по телевизията ти се струва трътлеста, смятай на живо ще е потрес.

Такиви са новата конфекция и по еуропата са такиви, кв'о да се прави времена, мода, храни. Латино дупе, силикони в дупетои т.н.

Не мога да разбера, защо когато някой не е компетентен по някаква тема, я коментира?! И то публична личност, разказваща чужда история - смешно е ... "изчерпан яйчников резерв" не значи, че може да забременее "ин витро", а означава, че може изобщо да не забременее! Петя, не се обаждай по-добре, когато не си запозната!

КАК РАЗБРА ЧЕ МОМЧЕТО Е УМНО, КАТО ТОЙ Е ТЪП КАТО ВУЛКАНИЗИРАН ГАЛОШ ?

Ами то в сравнение с Диков, всеки е по-умен...

И язе така си мислим - спечелил те е с хуймор.

прилича на свинята Пиги