Президентът Радев връчи почетен знак на Васил Михайлов

Държавният глава Румен Радев връчи почетен знак на Васил Михайлов за приноса на актьора към българската духовност и култура и по повод неговата 80-годишнина.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев връчи почетен знак на Васил Михайлов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбрах, защо отказа да приеме почетната награда икар от колегите си?! иван иванов излезе да я приеме, болен и без глас, а този се нацупи и отказа. но като го гледам, не на всеки се цупи и отказва...въпрос на приоритети.

чак пък голям актьор? Кое му е толкова голямото? Болшевик!

Голям актьор, кофти човек .... комунист. Не е едиствения...лабмото , нешката...от едно време- артист, спортист и комунист. Първите лъскаха имиджа на режима. Режимът им се отблагодаряваше . До 90-та беше "нормално" някак..но да застанеш след това рамо до рамо с лилов, луканов и цялата червена престъпна сган ... моля !

Е пишат тук за разни златки и десита банови и разбирам да плюете с/у тях,но негативни мнения срещу този актьор изиграл знакови роли,които никога няма да забравим-това не го разбирам.Васил Михайлов е един от най-добрите ни актьори.

Васил Михайлов е велик актьор, да е жив и здрав Капитан Петко Войвода.

имидж,някой остана... бос,по потник,май?!

имиджа,май?!

червени...

малини...

Браво на Президента!Васил Михайлов,достоен БЪЛГАРИН и артист!

Няма достоен, жив, българин и комунист.А иначе е ясно всеки награждава неговият си антураж.

Стига с тая злоботия! Васил Михайлов е един от най-талантливите ни актьори! Изградил е толкова незабравими образи! Само ти от къде да го знаеш, като сигурно по цял ден цъкаш само игри на компютъра.

Достоен президент поздравява чудесен актьор!

боята...

Достоен президент поздравява чудесен актьор!

малък е процента на иво христов ... четете коментариите тук и ще разберете ,че от нас нищо не става и просто си носим съдбата която ни се полага ! да е жив и здрав адаша още дълги години !!! васил к.

ДО РЕДАКТОРКАТА ПОМАКИНЯТА ПРОСТА МЕЛИХА ? .. ЩО ПУСКАШ ТОЯ ГЕЙ FROM USA ... ДА СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА И НЕ ГО ТРИЕШ ??? ....

Президентчето под чехъл да го ползват за такива неща. Когато си отвори устата за политика прави само гафове. Да не говорим за това как стоя мирно пред един руски поп и се оправдаваше като ученичка. Един достоен президент след първите изречения на цигарения митрополит би прекъснал срещата и би му пожелал лек път. Как може един поп да държи тон на Българския държавен глава и да му казва какво трябва да говори.

Напълно те подкрепянм, незаслужена награда от президент под чехъл.

Гоце и FROM USA ,ха сега взаимно си помогнете, махайки кондомите от задниците си продажни...

БАЙ ПРЕЗИДЕНТА ДА СВЪРШИ НЕЩО ПОЛЕЗНО И ТОЙ ТАЯ СЕДМИЦА .... А ЗА ВАСИЛ МИХАЙЛОВ ? ... "ТОЙ Е НАЙ СТРАШЕН КОГАТО ИГРАЕ " ... МУТРИТЕ СЕ НАСИРАТ ПРИ МИСЪЛТА ЗА ИБРЯМ АЛИ :))

Aлоооо, я се скрий бе. Ако Михайлов беше в САЩ, най-много да му дадат някоя роля епизодична, където трябва да каже три думи на български.

Ти па, ако наистина беше в сащ, както декларираш, НЯМАШЕ да ти дадат да правиш нещо повече от това да миеш кинефите! дейба мърсоляка ти дейба!

Малий колко си проЗД! Стивън Сегал напълни гащите, когато получи картичка от истинските "мутри". А В. Михайлов е неприятен като колега - с огромно самочувствие, назидателен тон - грубиян.

Лично аз пътувах до него в градския транспорт една сутрин преди една-две години. Сутринта рано, с бастун и шапка явно беше тръгнал за някоя от болниците. отстъпиха му място и той седна до мен... Та се питам тоя медал ли е, знак ли е, ще промени ли нещо, та такъв голям артист да не се вози в тъпкания градски транспорт?

Защо са тези комплекси бе, моме! Какво лошо има в това да се возиш в градския транспорт. Особено пък в София. Въпреки че имам кола, когато съм в София за примерно 4-5 дни я паркирам и си ходя пеша или с метро/трамвай! Много по-удобно е!

Затова ще си бедна, защото се възхищаваш на имислени идоли. Талантът ако е истински намира своите начини. Ако е измислен си стои на едно място и мизерства.

А на теб затова ще ти скриват коментарите, защото не уважаваш постиженията на другите. Защото си малко мишле, което само по форумите се прави на тигър. Хаха!

Защо ми скрихте коментара, защото казах че този пенсионер в холивуд щеше да е просто статист, или защото казах, че комунистите умират да си дават незаслужени награди.

"Този пенсионер" в Холивуд щеше да е милионер, а ти щеше да чистиш кенефите за 10.50/час!

Хич не бъди сигурен! Нали Иван Иванов и Ваня Цветкова хукнаха към ЛА веднага след промените - резултатът бе плачевен. Истински големи актьори се оказаха Ст. Данаилов (противна личност!), Христо Шопов и най-вече - Самуел Финци!

Наградите са косвено признание за труда. Аплодисментите на публиката и спомените за преживяното са мерилото. Честит Рожден Ден, Бачо Василе! Да илядиш!

най-големия български актьор!

Честит юбилей !Бъди жив и здрав !

Награждава го,защото и тоя се продаде на БСП за пари и се опита да влиза в политиката,припомнете си!

Отказа се от политиката заради гнусотията там. И заради такива като теб, ниско интелигентни човекоподбни. И ти все още ли делиш властниците на ГЕРБ и БСП. Те са едно цяло бе смешник, още ли не си го разбрал! Извини се на всички за простотията си!

ГЕРБ-БСП-ДПС-НДСВ-СДС-АТАКА-ВМРО = БКП-ДС!!! Продаде се за пари тоя!!!

Голям артист,достоен българин.Да е жив и здрав.

Eдин честен и почтен българин! Горд наследник на Капитан Петко Войвода, Ботев и Левски! Бъди жив и здрав и все така неподкупен!

Почетен знак, грамота, медал - да, пари - не! "Оскар", "Златна мечка", "Златна палма" не са придружени с пари, но отварят врати - за който наистина може.

Отказал пожизнена пенсия и продължаващ да се труди! Великан!

Bаско, е Bелик!!... да е жив и здрав!!;))

Браво! Васил Михайлов е един от последните мастодонти на блестящият български театър и кино до днес.Велик талант,актьор и човек.Капитан Петко Войвода,ролята на апаратчика от"Маргарит и Маргарита",десетки други роли......Чес и почитания за цялостно творчество,Г-н Михайлов! Достойно от страна на българския Президент.

Браво, похвално! За мен "Краят на песента" е най-добрия български филм и най-добрата му роля...

И най-хубавото изпълнение на "Руфинка болна легнала".