Коментари - Дъщеричката на Александър Лебедев стана звезда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лошо Николета да погледне профила на тази жена в Инста. Ще види как е редно да изглежда едно малко момиченце ( макар и неприлично богати ) и какви са естествените игри и занимания на малките момиченца, тъй като нейната дъщеря Никол отвращава с недетски и отблъскващи физиономии на кифла, която търси мъж, също така с потресаващите си дрехи - също напомнящи за малолетна кифла. Не на последно място е арогантното и просташко държание. Добре ще е да покаже на дъщеря си това нежно и естествено момиченце, може пък нещо да остане в глупавата й главица....

Един чичко крадец -окрал в по-големи мащаби от нашите червени куфарчета,щот Русия е по-голяма труда на милиони. Жени се за кон ,който дори с милионите не е нещо. После тоз кон е модна икона,чавеета също. И тез ограбените хорица,требе да ересват коня,щот бил благотворителен. Странен свят ,гротескно изкривен.

Това с "трудното ежедневие" да ни го бяхте спестили. Можеше да напишете "напрегнатото", по щеше за отговаря на истината. Зер то си е напрежение да харчиш пари в Маракеш.

най - нормалният стремеж на всяка глупава жена е ,да е "модна икона".в конкретният случай - женицата не е грозна,но и не е нищо особено - ако й се махнат тоновете гримове и свали парите на мъжа си, ще прилича на болнична санитарка.

Като не знаем какво означава фразата модна икона, е по-добре да си замълчим. Все пак живеем в БГ където да си модел е синоним да си проститутка, визията на БГ моделите е точно магистралска, пък и мода не съществува, освен модата на битака. Няма как да очакваме повече в тези условия. Айде, всички на салфетките по кръчмите и чупки в кръстта! Къде са новините за ГниЛо?

Мода е мръсна дума, в пряк и преносен смисъл и нашите моделки-проститутки могат да се окажат направо "капка роса на входа на нужника" в сравнение с т.нар. "модните икони".

Ало Уточнението. През 1917 май още не е бил роден ....

Чети по-внимателно. За партията му става въпрос. За КПСС. За комунягите.

Ех, тази българска злоба няма почивен ден.

Не е злоба. Интелигентен мъж не би се оженил за модел, дори от съображения да са красиви децата му, поради простата причина, че влияението на майката върху най-ранното им развити е изобщо, е много силно и бракът с манекенка обрича децата на ... МОДАТА. Вероятно е нечие поставено лице. Хората, които разполагат с реално състояние нямат дори минимален интерес да са известни.

Какво означава бракът с манекека да обрече децата ти на ... МОДАТА? Много ми е интересно.

Елена Переминова ми е една от любимите модни икони от Изт Европа, заедно с Мирослава Дума и Дария Жукова, определени са на световно ниво. Много БГ известни звезди трябва да се учат на стил от тези жени.

Да го нарачем руския крадец и мошеник. Неговата партия изби руската предприемаческа класа през 1917 година, заграби капиталите, зароби целия народ, печалбите прибра в собствени сметки и сега цъфнаха като нови богати хора, ни лук яли, ни лук мирисали. Не нам.

КГБ и ГРУ стоят зад неговите капитали. Голям успех ;) В БГ е аналогична картина според по-малките мащаби на робската територия.