Коментари - Дъщеричката на Александър Лебедев стана звезда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го нарачем руския крадец и мошеник. Неговата партия изби руската предприемаческа класа през 1917 година, заграби капиталите, зароби целия народ, печалбите прибра в собствени сметки и сега цъфнаха като нови богати хора, ни лук яли, ни лук мирисали. Не нам.

Елена Переминова ми е една от любимите модни икони от Изт Европа, заедно с Мирослава Дума и Дария Жукова, определени са на световно ниво. Много БГ известни звезди трябва да се учат на стил от тези жени.

Ех, тази българска злоба няма почивен ден.

КГБ и ГРУ стоят зад неговите капитали. Голям успех ;) В БГ е аналогична картина според по-малките мащаби на робската територия.

Ало Уточнението. През 1917 май още не е бил роден ....

Не е злоба. Интелигентен мъж не би се оженил за модел, дори от съображения да са красиви децата му, поради простата причина, че влияението на майката върху най-ранното им развити е изобщо, е много силно и бракът с манекенка обрича децата на ... МОДАТА. Вероятно е нечие поставено лице. Хората, които разполагат с реално състояние нямат дори минимален интерес да са известни.

най - нормалният стремеж на всяка глупава жена е ,да е "модна икона".в конкретният случай - женицата не е грозна,но и не е нищо особено - ако й се махнат тоновете гримове и свали парите на мъжа си, ще прилича на болнична санитарка.

Чети по-внимателно. За партията му става въпрос. За КПСС. За комунягите.

Като не знаем какво означава фразата модна икона, е по-добре да си замълчим. Все пак живеем в БГ където да си модел е синоним да си проститутка, визията на БГ моделите е точно магистралска, пък и мода не съществува, освен модата на битака. Няма как да очакваме повече в тези условия. Айде, всички на салфетките по кръчмите и чупки в кръстта! Къде са новините за ГниЛо?

Това с "трудното ежедневие" да ни го бяхте спестили. Можеше да напишете "напрегнатото", по щеше за отговаря на истината. Зер то си е напрежение да харчиш пари в Маракеш.

Какво означава бракът с манекека да обрече децата ти на ... МОДАТА? Много ми е интересно.

Един чичко крадец -окрал в по-големи мащаби от нашите червени куфарчета,щот Русия е по-голяма труда на милиони. Жени се за кон ,който дори с милионите не е нещо. После тоз кон е модна икона,чавеета също. И тез ограбените хорица,требе да ересват коня,щот бил благотворителен. Странен свят ,гротескно изкривен.

Защо питаш? Не можеш ли да се сетиш сам? Не е много трудно. И не значи нищо хубаво. Мода е мръсна дума отвсякъде.

Мода е мръсна дума, в пряк и преносен смисъл и нашите моделки-проститутки могат да се окажат направо "капка роса на входа на нужника" в сравнение с т.нар. "модните икони".

Защото средностатистическият американец например изхвърля над 30 кг текстил годишно. Не говорим за облеклото, дарявано на благотворителни организации или продавано на магазини за втора употреба. Тези 30 кг дрехи отиват директно в сметищата! Тъй като повечето от дрехите са произведени от синтетична материя, производна на петрола - за разлагането им са необходими десетилетия. Какво общо има с руснаците това ли? Нищо, освен добър повод да се подражава на онези другите отвъд голямата вода, нещо неприсъщо на славяните.

Не е лошо Николета да погледне профила на тази жена в Инста. Ще види как е редно да изглежда едно малко момиченце ( макар и неприлично богати ) и какви са естествените игри и занимания на малките момиченца, тъй като нейната дъщеря Никол отвращава с недетски и отблъскващи физиономии на кифла, която търси мъж, също така с потресаващите си дрехи - също напомнящи за малолетна кифла. Не на последно място е арогантното и просташко държание. Добре ще е да покаже на дъщеря си това нежно и естествено момиченце, може пък нещо да остане в глупавата й главица....