Аня Пенчева и Юлиян Вергов разплакаха феновете

Примата на Народния театър и Юлиян Вергов потънаха в любовна драма между прасковите.

Обратно в новината

Коментари - Аня Пенчева и Юлиян Вергов разплакаха феновете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mnogo e kofti dramaturgijata. da se gramne tosi , koito si e mislil,4e tova e lesno.Sa pari, predpolagam, ne se e konsultiral s hora, deto gi rasbira tesi ne6ta. si4ko ostanalo e obre4eno poradi tapata dramaturgija. V na4aloto e slovoto, nekadarnizi!

Корнет Оболенски, моите поздравления! Комен ти е супер проникновен. Честит Коледа!

Здравей, Модераторе, Рецензи за играта на Аня Пенчева е събрала в себе си всички клишета на сп. Театър от времето на социализма, когато трябваше да се възвеличае някой актьор бездарен, но партиен секретар в театъра. Аня Пенчева няма интелектуалния багаж за да създаде образа, за който пишете. Една жена на 54 години не може да е суперсексапилна. Железните мъжкари се просълзили. Първо какви мъжкари са. Рангел не е хетеросексуален, какъв мъжкар е? И това ли е критерият, че двама близки на една почти бездарна актриса се просълзили. Достижение в играта на актьорите било и това, че Вергов проговорил на сръбски. Ега ти оценката. И накрая да се сравнява с Невена Коканова си е истинско кощунство. Аня Пенчева е много, много далече от недостижимата във всяко отношение Невена Коканова, емблемата на актриса в родното кино. Рецензии като тази се пишат от автори на които е платено, или от бездарници, които нямат една собствена дума и една собствена оценка, тъй като всички изразни средства тук са клишета още от времето на социалистическото списание Театър. Пан метрон аристон - са казвали древните гърци, всичко с мярка, но каква ти мярка тук! Срамно наистина. Подобен опит за възвеличаване беше направен и в Дансинг стар, но накрая истината блесна. Характерно за таланта е, че той е скромен. А бездарността е свирепо нагла. Този случай е красноречив от тази гледна точка.

Напълно подкреям мнениено на Тодоров.Смятам,че Невена Коканова никой не може да я интерпретира - ама нито една нейна роля не може да бъде интерпретирана.Аня Пенчева няма излъчването за ролята ня Лиза,всъщност тя е посредствена актриса и въобще не бива да бъде лицето на Народния театър.И какъв секс символ на 54 години.Просто изглежда добре за годините си и толкова.Не разбирам защо се шуми толкова около нея.Участието и в Денсинг старс беше повече от катастрофално.Между Невена Коканова и Раде Маркович е имало истинска любов затова изиграването на тези роли е показало наистина истинското и чисто любовно чувство между тях,което Емилян Станев е искал да покаже в това произведение.Аня Пенчева е твърде лигава и перверзна,а в тази роля не трябва да има перверзност и еротика,не това е основното.А за Юлиян Вергов нямам думи - направо съм отчаяна.Според мен това е кадрова грешка - просто някой го е излъгал, че може да бъде артист.Смятам , че публиката трябва да има по-високи критерии.Ако само се огледаме ще видим че от старото поколение актриси са останали 2-3,които след като си отидат от този свят,не виждам достойни заместнички.Аз поне не мога да се сетя коя би била като Татятна Лолова например?????

За пореден път се убеждавам, че имаме върховни режисьори. 1-во подбират артист за главния герой- вечната секс- бомба на българския филммов пазар Ю.Вергов. На това болнаво- бледо, кьофтесто и лениво момче най- много подхожда лигаво момиче кат Аня. Жалко за дъщеря й-на нищо ново хубаво не може да се научи тук и така.

ABe hora vie dobre li ste,kak moje da ste takiva zlobari???Sigurno dori ne ste gledali edna postanovka v narodnia teatur,ama hulite za 100 4oveka.E, 6te vi posuvetvam da si dignete zadnicite i da izgledate pone edna postanovka i togava govorete kakvoto si iskate, no sum sigurna 4e ne znaete kakva to4no aktrisa e Ana za6toto ne ste ia gledali a si pravite zakliu4eniata 4e e durvo ot dancing star, koeto nqmashe ni6to ob6to s teatura.Osven tova niama zna4enie kakuv e niakoi v realnia jivot,kogato kato aktior moje da predade vuzdeistvashto obraza.Napravo se otvara6tavam kak vinagi,za vsiako ne6to komentarite sa ot zlobni po-zlobni.Sprete se i gledaite na sveta po-optimisti4no i dobronamereno.

Аман от тая бе! А дали си е показала пак прашката на дъртия си задник?...ха,ха,хааа

Преди тридесетина години Аня беше почти без праскови.Тя е от жените,които се разхубавяват с възрастта и с парите,разбира се.

да бе да...и един мормот завова шоколад в станиол...

Никой не може да замени Коканова, най-малко тази така изскуствена и синтетична жена. Има красиви черти, благодарение на съвременната хирургия успява да ги съхрани, но толкова насила играе, че се вижда без да си специалист. На всичко отгоре е доста разглезена-да не се изживява като Джулия Робъртс, защото не е достатъчно да имаш само визия-талантът й никога няма да бъде открит!

аня пенчева е слаба лигава актриса,но е нахална и безкрупулна и сама се набутва.аман от такива пишман артисти.на запад и за статист не я искат с тези посредствени,почти никакви възможности.неприятн ми е и занищо на света не бих се самоизтезавала да присъствам на нейна изява.

Е, все си мислех, че някакво чувство за мярка и достойнство е останоло у А. Пенчева. Но след участието й в Денсинг старс и за капак-след този и надругите около нея опит да правят римейк на недостижимата Невена и Раде Маркович в Крадецът на праскови, и то на настоящата възраст на лигавата Аня, явно глупостта й е вродена и непреодолима.... А и не знам, въз основа на какво авторът на материала нарича Пенчева Примата на Народния театър? Ако това е примата на Народния в момента, на фона на великите легенди, играли в него, много жалко за сегашния Народен! Що се касае до разликата между Пенчева и Коканова, тя е долу-горе като разликата между Доли Партън и Катрин Деньов!

ani osven da lapa ne6to drugo znae li

i kato ceta kometariite VI ,strasno se radvam ce zvezdi i to dokazani svetovni...ne sa se rodili v BG ....za da pises za teatar trjabva pone v detsite sii godini da si hodil na kuklen takav...eh PENCHEVA ZASTO NE STANA CHALGA PEVICA...

dosta sladnikava istoriika...koyto moje, neka si poplache. Kato Nevena Kokanova nyama skoro da se rodi druga .

ei hora stiga zloradstvahte!az se radvam,4e vse pak vse o6te e jiv bulgarskia teatur.

това дърво дето се има за секс символ , да конкурира Невена Коканова?Може, но само ако не си я гледал нея и филма.Коканова беше страхотна актриса и красива жена.Красива, като лице , тяло, излъчване...Аничка си е една елементарна фльорца.

be, taya ne e li mnoo durta ??? Ako e onaya na Sasho Dikov bivshata nachi e durto magara , kfi tanci , kfa academiya , osven da e babata na academiyata

При наличието на толкова добри актриси, тази ли беше най-подходяща за тази велика роля?Та какво общо може да има с Лиза - Аня има вид на току що излязла от бар.Емилиян Станев ще се обърне в гроба! Позор за Народния театър!

Да бе , ще сравнявате Невена с тая лигла!!!

Как може да се сравнява великата Невена Коканова с тази посредствена актриса?! Отвратително!!!!

Освен мъжът и, не е ли имало други фенове?

Може да е разклатила на някого прасковите.Стара чанта е ,ама има още хляб в нея. :)

Гледах постановката. Тази дъртичка актриса беше доста смешничка в тази роля.Това е най мекото което мога да кажа и затова спирам до тук.

Ох, тази Аня е по-скоро позьорка, отколкото актриса. Не знам защо този псевдо-секссимвол за го взели за голям талант, но според мен си е гола вода. Само надувки и правежи, без грам актьорски талант...

А междудругото Лиза, изиграна от НЕСРАВНИМАТА И НЕПОВТОРИМА Невена е не по-малко зряла и чувствена...междудру само :D Нещо много четки станаха...

А междудругото Лиза, изиграна от НЕСРАВНИМАТА И НЕПОВТОРИМА Невена е не по-малко зряла и чувствена...междудру само :D Нещо много четки станаха...

Има нещо мръснишко в нея, това я прави секси въпреки и годинит и. Симпатяга е. А защо трябва да я сравнявате с някого,било то и Невена Коканова. Всеки си има свое виждане как да играе и как да живее. Отиваш гледаш или не отиваш.

a zashto i se vizhdat cicite?

Като чета предните коментари, се чудя на българите всичко оплюват, те нямат ценности, Аня е добра актриса и това не може да се отрече, годините нямат значение, когато си добър и можеш, защо не си цениме талантите в България, а на всичко казваме, че е лощо, затова и господ не ни помага. Браво Аня дръж все този иминдж, заслужаваш го и то с пълна сила, защото има млади, които и на малкия ти пръст немогат да стъпят, с танците си ти също го показа това

Боже, Боже, колко захар, колко шуруп!? Всъщност истината е друга - смрад и отказ от изкуство... Бръщолевене по най-пошъл начин на някогашни някаквости. Имитация на нещо, което не сме, защото не можем да бъдем себе си. Защото себе си-то ни е мерак да се правим на онези оттатък... Изобщо - цицата ни е овековечена пред театъра, друго няма какво да искате... Повдига ми се!

Боже, Боже, колко захар, колко шуруп!? Всъщност истината е друга - смрад и отказ от изкуство... Бръщолевене по най-пошъл начин на някогашни някаквости. Имитация на нещо, което не сме, защото не можем да бъдем себе си. Защото себе си-то ни е мерак да се правим на онези оттатък... Изобщо - цицата ни е овековечена пред театъра, друго няма какво да искателлл

Много, много хора плакаха нея вечер! На другата сутрин пред кабинета ми имаше опашка от пациети с зачервени и подпухнали очи...Колко мъка и сълзи има в Народния оох ох ох ох...

zlobari-otidete pone vedn4g na teat4r

Досадно е вече, стига с тази Пенчева! Е, това, че са се разплакали феновете е добре - значи няма много разплакани.

Тая откога я чакам да снима порно да и се нагледаме на циците.

Много злобни коментари, бе хора. Да не е от постенето преди Коледа? Спрете се, че от толкоз злоба и злъч ще се почувствате още по-зле. В краен случай се наяжте хубаво и да става каквото ще, така де, трудно се устоява на изкушението да не се яде. Нахраненият човек е незлоблив и никому не желае злото. Аня Пенчева си е Аня Пенчева и е добра актриса. Злобата ви няма да промени истината, колкото и да се пробвате. Хайде отивайте да папкате.............

Защо сте толкова злобни и завистливи??? Сигурно никой от вас не е гледал постановката и сигурно кракът ви не е стъпвал на театър от 20 години, но много ви бива да плюете гадните си реплики по другите. Гнусни сте...

много ниски критерий за зълзи. А с името на Невена е по-добре да не се прави тази гавра с толкова посредствена актриса от ниво читалищна самодейност.

Голяма злоба има във всички вас .Злоба ,злоба и пак злоба.Затова сме на този хал цялата държава.

Абе злобари АНИ е супер

стига с тази аня - нито има таланта на невена коканова нито с нещо ще се запомни

Тая кокошка Аня Пенчева е в състояние да развали всяка свястно написана пиеса. Без грам талант, без никакви маниери, говори като лелка на пазара,...Толкова години таланта и се крепи на едни големи ц..ици и на поредния съпруг. Гавра е точно тя да играе такава специална, лирична роля, изпълнена от фината Невена. Оф.

тази жена е на светлинни години от невена коканова и стига вече - просто вече досажда ужасно

Прима на народния театър?Явно много сме закъсали откъм артисти щом това е примата на народния театър.Може да е добър човек но за актриса никога не е ставвала и освен няколко епизодични роли които всяка с добра визия можеше да стъкми тя нищо друго не е показвала а и неможе да покаже.

Покрай Дансинг старс Аня показа себе си в бляскава светлина. По-върховна никога не е изглеждала, а участието й в Дансинг.. й даде още повече амбиция и показа на новото поколение коя е тя. Тя върна лентата назад за да ни припомни колко е наистина велика, защото беше позабравена дълги години, не че тя носи вина, а позападналия театър и поизостаналата й популярност, за да се показват по-млади, по-нови, което е нормално. Един артист е артист докато диша, докато е жив, тя вече все повече ще изгрява на сцената и аз й пожелавам да не се дава на по-младите от нея. Тя е класа! Да ни е жива и здрава и й желаем Весела и щастлива Коледа !

Анечка,може да разплаче някой само от ужас,защото талант актьорски-тя няма такъв.Сигурно и си плаща горката за такива статии :)))

Iskam da prestanat da lansirat nedodqlanata i bezpolezna Petq Dikova.

Невена Коканова - великата наша артиска.Дано скоро се роди друга такава артиска. Между великата Невена и Пенчева няма място за сравнение .