Психологът Еленко Ангелов представи скандалната си книга

На фаталния петък 13-ти скандалният автор Еленко Ангелов представи новата си книга "Лека Нощ Нещастие" - Част III с официална промоция в галерията на известния художник Благовест Зерлиев.

Обратно в новината

Коментари - Психологът Еленко Ангелов представи скандалната си книга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на еленко има какво да се научи от тази книга.които се интересува да потарси в гогал - рептили и да гледат за какво става вапрос. има и много клипчета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

подкрепям еленко ангелов...но друго ме терзае ,защто след като сме разбрали цялата тази идиокрация и след като ни са се отворили очите продалжава ме да седим и да тапеем.не мога да си обесня факта защто бьлгарина седи и тапее.еи така седи слуша си тьпата чалга и тапеееееее.ама ние направо си изтрештях ме от простотия бе хора.

здравейте! Трябва да се научим да уважаваме труда на хората. Когато решим да се изказваме нека не го забравяме това. Обаче по въпроса за истината - истината за живота. Тя е една и не е скрита от никого. Човека е написал това което мнозина искат да чуят - добре се е справил. Истината обаче е тая : на каквото си постеляш на това ще и да си легнеш. Върши правда и обичай хората да видим дали не ще бъдеш зареден с положителна енергия. Най великия мъдрец на всички времена го е казал. Ако не беше толкова велик нямаше света да го почита два пъти в годината (рождение и възкресение). Само на него може да се вярва - той казва истината.

Е, жалко е, и дразнещо на такива бездарници да не се наредят както подобава...

Прочетох и новата му книга Добро утро шастие . Аз съм благодарен на Еленко Ангелов за уникално поднесените доказателства и изходи от тази матрица.

Абе, квоу става, знайш...

Защо понякога злобеем от факта, че някой по-досетлив от нас ни е отворил очите!? Светът е пред края на конспиративната тирания и заблуда. Трябва да се действа всеки миг!

Не знам доколко може да му се вярва, но със сигурност ни кара да си размърдаме ръждясалите мозъци и да започнем да си задаваме множество въпроси. Защото истината понякога е по-фантастична и от най-големите измислици. А до г-н Пееев - защо се палите толкова, нали всеки има поне известен избор дали да използва сивото си вещество по предназначение или не?

Поздавления за страхотната книга

Ей Интересно май правилният въпрос е има ли останали умни, будни и критични хора, които търсят истината и с принципи, които ще прочетът 618-те брилянти страници на това съкровище, или са останали само баламурници, като тебе!!! ТИ си един от милиардите, които си живеят със заблуди и знаем че си тъп, прост, шибан, малоумен и сякъв, то аз няма с кво да те обидя, ама най добре да не беше го писал тоз коментар, барем и името си да беше казал, не да се криеш... дееееба тъпака.. Ей колко ярно апък ти колко си долен, мама ти... Ако еленко прави това за пари аз съм Один!!! Кажи ми колко пари ще изкара от тази книга. Тя да не струва 20 000 000 едната бройка... Или някоя друга малоумна причина, тъпанар с тъпанарите. Не пишете нищо, дееба тъпаците... ЕЛЕНКО, С ТЕБЕ СМЕ!!!

Браво гн.Ангелов!

Браво за смелостта Еленко! Тези истини отдавна са известни,поне на мен! Който иска на хартия да прочете за тях,да си вземе Вестителите на зората от Барбара Марчиняк!Не е скъпа - 9лв.

Ето цитат от книгата/диск Лека Нощ нещастие' за случая с Паисий - В стари български текстове също могат да се открият истории за НЛО. Аз се ококорих още като ученик на информацията, която е написаната от Паисий Хилендарски в История славянобългарска от 1762 г. Там пише, че по време на битка на Хан Крум срещу византийци, се е явило знамение в деня преди битката. Появила се комета в двоен образ, образът се разделил и пак се е събрал. Монахът описва период, доста по-ранен от годината на написване на историята. Аз смятам, че това е НЛО или намесили се Пришълци. Истор славянобългарска от св. Паисий Хилендарски. Първ препис от Св. Софроний Врачански(1765 г.) се съхранява в Народната библиотека Св.св. Кирил и Методий в София.... В книгата има толкова линкове и инфо, че си е цяло образование. Всеки сам може да прецени, дали Еленко Ангелов е прав. Хора този човек е положил огромен труд да сглоби тази енциклопедия а дизайна е потресаващ. Аз съм повече от възхитена!

Tyjno e kolko mnogo hora sa kato kone s kapaci... Chovekyt im dava nqkoi nasoki na mislene izvyn granicite na obshtoprietoto! Pyrvo prochetete napisanoto, pyk posle komentiraite i hulete! Qsno e, che ne za vsichko e prav g-din Angelov-ima za kakvo da posporim ;)

Винаги е било интересно да се пишат отговори на въпроси, които са едвали не забранени. Едно е да направиш журналистическо разследване, подкрепено с факти, друго е да развиваш теории, с които да шокираш читателите и бъдещите такива като им казваш Ето, това са отговорите. С какво ще е по-различна книгата от клюкарските издания, както и жълтите такива? Доказателства винаги могат да се перефразират от светли източници, а История славянобългарска определено е от най-светлите книги в Човешката история! Говорим за пари, хора! Не за търсенето на истината.

Дано тези книги отворят очите на повече хора. Макар че, не вярвам. Повечето хора са слепи, защото искат да си живуркат спокойно в сигурността на неведението. Истината винаги е била на крачка от нас. Нека тези книги бъдат първата стъпка за онези, които искат да видят!

Индикация за намесата на Рептили от други планети тва извинете психиатър или пациент е?

Кой баламурник ще седне да чете 618 страници глупости. Не може да обвиняваш бедните влечуги за световната криза и кредитното робство -какво ти са виновни змиите. Но вече ще знам - и Паисий Хилендарски и той е гърмяща змия по нашите земи, и той е знаел, че турците са влечугоподобни и оттам и идвала силата. А що се отнася до конспирацията на едрия капитал в световен мащаб и заробването от рекламата - в това няма нищо ново.

Preklanqm se pred smelosta i inteligentnosta na avtora!!!Radvam se che vse poveche hora proumqvat golqmata zabluda!

Това момче Еленко Ангелов може да е краен но ме накара да се замисля това ли е всичко, за тва ли мечтах като дете? За повечето неща мога да споря,, но той е мн ого смел и нахално млад и дързак. Да е живо и здраво! До половината съм на Лека нощ, Еленко издай я на хартия бе момко!

Истината е някъде нататък....

Че това се знае доста отдавна и преди Дейвид Айк и Еленко Ангелов. Пак откриват топлата вода... Нишо ново.

Всичко му скандално на тоз човек - името, книгата...кой знае кои още работи...само дето никой не казва къде можем да се скандализираме, като прочетем така горещо препоръчваните произведения ...като начало ще опитам с Чичко Гугъл, но се съмнявам да успея :)

Посоката е вярна !

ЗВУЧИ ЛЮБОПИТНО ! НЯКОЙ ЧЕЛ ЛИ Е ВЕЧЕ НЕЩО ОТ КНИГИТЕ ?

ZEITGEIST !!!!!!! :):):)

Браво!!! Май има нормални българи , за които манипулациите в глобален аспект не са тайна! Това обаче е само началото....