Фенове и близки се простиха с Майкъл Джексън

Приключи официалната част от траурната церемония в "Стейпълс сентър”, където се бяха събрали 20 000 човека. Ковчегът с тленните останки на легендарният поп изпълнител беше изнесен от залата.

Обратно в новината

Коментари - Фенове и близки се простиха с Майкъл Джексън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биляна, подкрепям те напълно. Трябваше да стане както с Даяна. Хората имаха възможност да се сбогуват с нея. Това заслужаваше и Майкъл.

Биляна, подкрепям те напълно. Трябваше да стане както с Даяна. Хората имаха възможност да се сбогуват с нея. Това заслужаваше и Майкъл.

Ти си пълен позор за всичко и всичко бе, ние ли си губим времето във форумите? А товоето малко и нищожно мнениице, който никой между другото не го иска тук кой го написа? Маменцето ти ли или татко ти? РАБОТЯГА ТАКЪВ! Аре марш у лево!

Откакто е умрял не спирам да слушам неговите песни докато работя на компютъра и си мисля, че всъщност той ще живее с музиката си. Нямам чувството, че си е отишъл. Вчера гледах церемонията по CNN. Дори не бих си помислила да измъчвам духа си с безумните преводи и коментари на наши телевизии. За мен церемонията беше трогателна. Сигурна съм, че публиката беше стъписана от присъствието на роднините и реагираха по-въздържано. Всичко беше на място. Слушах трогателните и хвалебствени думи на говорещите и си казах, че ако всички тези хора се бяха обединили и го бяха подкрепили през последните отчаяни за него години, сега той щеше да бъде сред нас. Жалко е да разбереш, че човек с такъв творчески потенциал, с толкова финансови възможности е бил самотен, отритнат и толкова нещастен. Наистина жалко за него!

биляна напълно съм съгласна с теб за погребението на Майкъл и не разбирам семейство като неговото.какво си мислят че прават.сега ли се сетиха да го крият защо не се сетиха да го питат за здравословното му състояние и защо епил толкова хапчетазащо не се е хранил и прочие.имам чувсто че нещо го е мъчило но това само той си знае.сълзите ми текват само като помисла за него буцата на гърлото не ми се маха и ме стиска майкъл беше ангел и си остана ангел .обичаме те Майкъл и ти го знаеш.дори и след смъртта си направи така че цял свят да те гледа и се моли за теб.не спирам да мисла за Майкъл каквото и да права той ми е в ума непрекъснато -а как чаках да го вида на сцената но не в ковчек а да си развихри само както той го можеше по неповторим начин.много съм объркана и не искам да е истина.болката ми е толкова силна че всичко около мен ми изглежда черно и бяло всичко е безцветно .

Харесвам някои песни на Майкъл Джексън, не съм от най-запалените му почитатели, но и на мен ми е много мъчно за него и снощи, гледайки церемонията, едва не се разплаках! Той е наистина е Кралят на попа и ще липсва на целия свят!

гледах го по SNN.Мисля че детето му не трябваше да се подлага на този шок все пан е малка а и на всеки е ясно че го обича.но това решава семейството.Сега всукакви думи са излишни дано приживе е разбрал че хората го обичат.Дано е отишъл в по-добър свят и е намерил покой.ПОКЛОН! БОГ ДА ОГ ПРОСТИ!

видяхте ли,мили хора,че нищо не се е променило от Исус до днес?!Хората са си все същите-следват някого,уж го обожават,а после същите тези хора унищожават душата и тялото му.И чак тогава настава плач и разкаяние.Но ЗАЩО?Каква е тая човешка природа,която не цени ине пази тези ,дето трябва да бъдат ценени и пазени?Аз се чувствам виновна.И нищо не е в състояние да промени това ми чувство.Боли ме за човека Майкъл ,после и за гения Майкъл.Никой не го защити ,никой не каза това,което сега всички казваме.Късно е ,хора,ПАК СЕ ИЗДЪНИХМЕ!Майкъл ще ни прости,но да молим и добрия Дядо Боже за прошка,защото убихме ангелската душа ,която ни прати.И докога ще го разхождат ,като сензация в тоя ковчег,тялото му няма ли вече да почива?И как им дава сърце да лапат в петзвездния хотел,а той там някъде отново сам.Дано има друг свят,дано духът му е свободен от всяка човешка суета.И дано когато дойде денят да поема натам,душата ми срещне неговата,за да му кажа-ОБИЧАМ ТЕ, ТИ СИ КРАЛ НА СЪРЦЕТО МИ И НЕ САМО НА МОЕТО!Благодаря,че те имаше!Без него света вече не е същия,боя се ,че и аз не съм същата.Ще се моля за душата му, правете го и вие,които го обичате.

Дълбоко скърбя за най-светлата и велика личност на нашето време Майкъл Джексън. От дете съм му фен и винаги съм го харесвала и обичала. Обожавам песните и клиповете му!Почивай в мир Майкъл и дано сега си на по-добро място, на всички нас на планетата Земя много ще ни липсваш. Ти си велик гений, който изживя мечтата си да го обикнат и уважават всички хора по целия свят. Дълбок поклон и почивай в мир Майкъл. И аз като много други хора в този форум, съм дълбоко разочарована от всички национални телевизии в България. Нали се борят за рейтинги, къде бяха снощи???

Почивай в мир Майкъл, ще ни липсваш много. Обичаме те и винаги ще те носим в сърцата си!

Аз пък смятам,че е жив!Никога не съм му била луд фен,за да кажеш,че съм изтрещяла от мъка по него и съм се хванала за идята,че не е мъртъв ,като удавник за сламка.Направих си труд тези дни и изгледах,изслушах и изчетох всякаква информация ,де що имаше ,за живота му,творчеството му и постиженията му в глобален мащаб и ,както и да си го говорим,няма по-естествен завършек на този негов живот от една наглсена,предварител планувана и добре обмислена смърт.За Елвис не знам-не ми се вярва да е жив,но Джако...Аз изгледах цялата церемония ОТ- ДО по CNN и трябва да ви кажа,че с тези ледени изражения на лицата на родителите му,на братята и най-вече на Джанет(!!!просто не трепна!!!),взех да се разколебавам в тази смърт.Много е бил изморен човекът,щял е да стане гаф с тези 50 концерта,защото е нямало да издържи на физическото натоварване и...ХОП ЛА!-Майкъл умря!Всичко е добре пресметнато ,мили хора,не бъдете така доверчиви.Апропо-еди въпрос за размисъл да ви оставя-Как,аджеба,Ку Джоунс-Кралят на соула-го бяха сложили на опелото му в отворен ковчег,как други починали ,също световно известни личности ,са били погребвани на открито,само на Майкъл ковчегът затворен?!?!Я помислете-Кой видя КАКВО всъщност има под червените рози в позлатения саркофаг??

Хайде най-сетне да изстрелят кокалите на тоя маймуняк-педофил в посока Луната и да се приключи с джангъра! Аман от идиотщини, джанъм!

Благодаря ти Майкъл че научи много хора как да обичат и нашата ера ще те обича винаги и нека спазваме девиза на Майкъл Бъди най-добрият в това което правиш Почивай в мир

Снощи гледах и CNN и ПРО-БГ едновременно.Нашата телевизия беше ужасна,коментарите тъпи,гостите-неподхо беше трогателна,но...за семейно сбогуване,не за световно!!!Майкъл заслужаваше грандиозно изпращане,не милозливо и евтино като това!Къде бяха големите световни звезди,къде е Мадона,която неможела да спре да плаче,къде е Даяна Рос,къде е Елизабет Тейлър,която приживе Майкъл наричешемамо???К са всички, за които в този момент не се сещам???Само Стиви Уондър беше на ниво!Кратки и много съдържателни думи,пя от сърце и душа,както винаги го прави и скръбта му беше истинска!Но...един Стиви Уондър не стига...Публиката в залата ме смая също!Толкова зор за тея билети и накрая-нито посрещнаха ковчега, нито го изпратиха подобаващо-тишина... са овациите,къде са аплодисментите...Так ли се сбогуваме с един велик талант и човек?!И това от което най-много ме боли-семейството му разнася тоя ковчег насам-натам като...нямам думи!!!Така ли се изразява преклонение и обич към брат и син??!!??Защо???Сега пак не се знае дали ще бъде погребан,кога и къде!След церемонията всички отишли да обядват...,а ковчега??? Той къде е??? Чака ги някъде,да се наобядват!!!Боже,про им!!!Защо не го погребаха,така както се погребват хората,да дадат възможност на всички,които го обичаха да го изпратят по улиците,така както изправихме с Даяна... И след време...след време!,да направят един ГРАНДИОЗЕН концерт в негова памет??!! Сега пак предизвикват сами с действията си спекулации и истерия около погребението му!Това не е обикновен човек и неможе да бъде погребан по обикновен начин,колкото и да им се иска!Как не го разбраха?! Той беше част от тяхното семейство,но беше част и от света,част от толкова много хора! Приживе предизвикваше неописуем фурор само с появата си,как може да си мислят,че погребението му може да се случи в тесен семеен кръг?!Майкъл обичаше феновете си и хората по принцип! Той би искал,според мен, да бъде бъде изпратен от тях! А сега какво?Само 20 хиляди в залата?!Тъпо семейство!!! Защо не дадоха възможност на хората да се простят с него и да засвидетелстват обичта и преклонението си?! Това наистина щеше да бъде най-грандиозното изпращане откакто свят светува,така както искаше Майкъл!!! Фойерверки,цветя,апл ръце...Той обичаше публиката!!! Иначе и аз плаках снощи,и не само снощи...Плача от онзи ужасен ден,в който прочетох в нета новината за смъртта му! Още не ми се вярва...Не искам да повярвам...Много е тежко! Той беше светлина...Грееше... погледи...Предизвикв обич...Изваждаше най-доброто у хората на повърхността...Призо ги да мислят за фундаменталните неща,за смисъла на живота...Той беше радост и усмивка! Той беше щастие...Сбогом,Майк

Hora, vmesto da sedite i da plachete, pochvaite da rabotite. Posle politicite ni bili vinovni, che sme bedna strana, a kak nqma da e taka pri polojenie che si gubite vremeto po tezi forumi.

УЧУДВАМ СЕ НА СЕБЕСИ КАК Е ВЪЗМОЖНО БЕЗ ДА ПОЗНАВАМ ТОЗИ ЧОВЕК ЛИЧНО ДА МИ Е ТОЛКОВА МЪЧНО И ПОСТОЯННО ДА МИСЛЯ ЗА НЕГО КАТО ВАМПИР ДА ЧЕТА ВСИЧКО В ИНТЕРНЕТ И ЖАДНО ДА ПОПИВАМ ИНФОРМАЦИЯТА МНОГО МИ Е МЪЧНО ТОЛКОВА МНОГО ДАЛ С ТАНЦИТЕ И МУЗИКАТА СИ А ТОЛКОВА МАЛКО ПОСТИГНАЛ ЗА СЕБЕСИ

Това с реването е ОК, само гледай не се самоубиеш като десетки други....

It hurts! Too much! I can't smile! Forgive me Michael!!! I just want you BACK!!!

Не си виновен ти не си...... , че в този свят се ти РОДИ ! Ти беше ....капка роса , слънце в небеса и луна в .....НОЩТА !!! ПОЧИВАЙ НАЙ-ПОСЛЕ В МИР , КРАЛЮ !!! ПОКЛОН , ДЪЛБОК ПОКЛОН !!!

Ти наистина бе от друг свят Майкъл и се опита да ни научеш да се обичаме. Не успя. Хорската злоба и алчност те погубиха. Обичам те! Сега непрекъснато те преоткривам и слушам невероятната ти музика, добротата в текстовете ти, възхищавам се на танца ти! Дано изстрадалото ти сърце намери покой. Но ти оставаш в милиони сърца - това никой поппевец преди теб не е постигал!

Възмутена съм от българските телевизии, че не показаха тази зашеметяваща церемония, с която си взехме последно сбогом с човекът който написа не страница , а цяла книга в музикалната история на човечеството.Благода на про бг, че отрази единствена това последно шоу на МАЙКЪЛ. Откакто е починал плача ли плача и разбирам как една значима част от мен си е отишла завинаги, така както всеки път когато си отиде много близък човек.Поклон пред теб Майкъл и нека твоята звезда блести там горе докато свят светува, а тези които не го харесваха мога да им кажа, че са загубили много.

Сбогом Майкъл! Почивай в мир!

Относто затвореният ковчег,по-добре че беше затворен.Майкъл и неговото семейство не биха искали феновете му да го видят така.Нека го запомним такъв какъвто беше-велик,изпълнен с живот,раздаващ се за хората и винаги усмихнат,а не като безжизнен мъртвец затворен в ковчег.Не той няма да умре-винаги ще живее в сърцата ни с музиката си и ще присъства в умовете ни с делата,които е вършил!

сбогом Майкъл с теб си отиде и нещо от мен

Не съм спряла от сутринта да гледам негови клипове и да слушам негови песни и още не мога да проумея,че го няма на този свят.Уникален!Велик! го как танцува,слушам го как пее-няма друг като него-наистина беше и ще остане завинаги единствен по рода си!КРАЛЯТ!Обичам те,Майкъл.Почивай в мир!Дано сега си на по-хубаво място,дано си щастлив и дано виждаш колко много те обичаме всички.Целият свят те обича и тъжи за теб!

Sbogom Maikal ! Vinagi shte ostanesh v sarceto mi s neveroqtnite hitove i karizma. Pochivai v mir poklon.

евала за коментара!!!

ПОКЛОН И СБОГОМ МАЙКЪЛ! С твоята кончина се затвори се една незабравима страница от историята на музиката. Твоите песни и музика ще се слушат вечно! ПОЧИВАЙ В МИР

Хората са лоши.и Иисус разпънаха на кръст и с Майкъл постъпиха по същия начин.Най-чистия и добър човек,който съм виждала,беше прекалено добър за този свят,за това господ го прибра при себе си.Полкон пред най-великата личност на нашето столетие R.I.P.Майкъл

Почивай в мир приятелю! Благодаря за хубавите песни! Обичам те!

Сбогом, Майкъл, ти ще оставиш вечна следа. Музката ти винаги ще се слуша. СБОГОМ!

много трогателно си го написала,хубаво

Всички вкъщи много плакахме...:(

Всички участващи са го познавали лично и бяха много разстроени. Говореха само за добротата, таланта, филантропията и голямото сърце на този човек....за вратите, които е отворил, границите, които е прескочил и любовта, която е запазил непроменена в себе си, въпреки всичко...Не съм чувала да се говори с такова възхищение и признателност за никой друг наш съвременник. С това трябва да се запомни Майкъл Джаксън. Завинаги! Свалям ти шапка, Маестро!

Вчера не можах да гледам погребението но днес като чета всичко не мога да спра да плача.Обикновеният човек ,мъжът и бащата с име Майкъл си отиде,но музиката на краля на попа ще остане за поколенията ,а това е по-важно .Тя ще бъде слушана ,обичана и танцувана винаги.Майкъл дано си разбрал колко много хора по света те боготворят.Заради тях ти трябваше да живееш ,но уви.Почивай в мир и дано ангелите бъдат с теб за да не си отново самотен и тъжен !

много ми е тъжно. На церемонията плаках, голяма загуба. ВЕЛИК СИ МАЙКЪЛ.

Този човек не беше за този свят.... Почивай в мир !!!

Svarzvame mladostta si i spomenite si s negovite pesni.Tajno e, che s nashata mladost si otide i toi samoia Michael. Ostanaha samo spomenite. A beshe naistina velik talant.Leka mu prast!