Мария кръсти Марая

В тесен семеен кръг, в следобедните часове на 28 юли, Мария кръсти своята дъщеричка Марая в столичния храм "Преображение Господне".

Обратно в новината

Коментари - Мария кръсти Марая | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимката с кучето - страхатна е! То малкото е излязло по-добре от стопанката.

Снимката с кучето - страхатна е! То малкото е излязло по-добре от стопанката.

Да си кръстиш детето на пумияр не е много умно. !!!

KOIA BESE TAIA MARIA BRE....PEVACKA - KURVACKA

Mimee strahotni ste s Mitko d aste vse taka gotini i hybavi... :)

wow, Marche, ustnite ti sa otvratitelna gledka. Postignala si obratnia efekt. UjasTTTTTT!

Комплексарщина и селения до шия. Колкото и милиона да натрупат по умни от тва нема да станат. Как не го разбраха до сега.

Мароо, не дръж стика за голф като мотика ма! Туй да не ти е копане на лозе ма, мършо?

абв

Тая мома има големи балони и перверзна уста. И май нищо друго.. Не че това е малко де. Ама пък не пропуска да ги покаже :)

Пуста злоба-ако няма кой друг,то тя ще ни убие...Успяла е по някъкъв начин,никой от вас не е толкова голям светец,зада съди кой ,как и защо.Погледнете първо себе си и после давайте с косурите за другите.

Много си повърхностен и ограничен щом така си обясняваш отрицателните коментари.А и заради такива овце като тебе тази помия продължава да ни залива.

посочи ми само една от нейните...хм....ВЪЗМ безмозъчно тварченце, една членка на СПБ т.е.Съюза на Проститутките в България каквато е марчето, както и вси останали силиконки в графата ВЪЗМОЖНОСТИ има................а върви да си повръщаш, като ти се вповръща, то е от липсата на МГ-моз.гънки, безнадеждно е , не се коси...

стига с тая отварачка бе!голямата новина....кво е постигнала толкова,че ме информирате за нея през ден.....

Ама дали. такова, си е показала циците и на отчето?

mara super grozno se e oblqkla tuk i kak e mogla da sloji 6apka na malkata v tazi jega! Super vezvkusna e tuk, na tova vajno sabitie!

Абе, какво сте тръгнали да обяснявате на DiJeI като си е тъпо селско копиле, което си мисли, че простакесите от Пайнър са върха на елита. Елементарно говедо, което си въобразява че някой завижда на тъпотията и лоените джуки на Пунта Марата.

Да те пита някой? Бегай, че козите фанаа гората! Да ги навърнеш!

Много се засягаш мойто момиче, явно не ти е дадено толкова колкото твърдиш. На тези дето е дал не кибичат пред компа. Айде сега лека вечер

Прав си злобата на хората е голяма, включително и моята, но съгласи се, че не е чесно, меко казано, хора и в случея жени да печелят сумата му и пари и да живеят в лукс само защото си показват анатомиите, а други които се опитват да печелят по достоен начин да живеят с ограничен бюджет. Това е тъпо, нали?!

STIGAAAAAAAAA VE4E S TAZI MARA...TO BIVA PR NO DA VELI4AE6 MARA KOIATO BE6E NA POVIKVANE REDI DA SE OMAJI E DOSTA GADNO...

не ни занимаваите с тази проста селяндурка!!!!!!!!!!

Твоето изказване е много крайно!Явно това колко получаваш е критерий! Не познавам Мария. Да си живее живота както намери за добре! Да си показва каквото иска след като има потребност да показва! Да е жива и здрава Мария и семейството й! Аз нямам нейните доходи, но това не смятам че ме прави нещо по-малко от нея - с пари всеки може! Въпреки че нямам пари за скъпа поддръжка съм една възпитана модерна млада дама със стабилно семейство! И по-малко злоба ако обичате!

Лелве тая още в училище какво правешеее!

Вчера новината беше че си е показала циците, днес новината е, че е кръстила детето си. Дали си е сложила сутиена в църквата или утре ще ни изненадат пак с новина?

i az iskam baba dan4e

Виж, не може да ни е яд на една жена ,която не е доволна от външността си и се налага непрекъснато до прави корекции. Напротив , като я гледам нея сто пъти благодаря на бога , че ме е създал такава каквато съм и не ми се налага да правя корекция на това което ми е дал. А бог ми е дал..... повярвай ми!

Прочетете и се замислете - Браво за коментара! Много правилно, за жалост обаче хората много трудно ще се научат да не гледат в чуждата паница и да се радват на собствения си живот вместо да се дразнят от чуждия. И аз не харесвам Мария, но ми се струва адски идиотско да пиша недоволни коментари навсякъде, където видя снимката и. А и не може ли вие дето все плюете по всичко живо, просто, ако няма какво хубаво да кажете да си замълчите? Жал ми е за такива хора, изпълнени с агресия и злоба към всичко, кото г заобикаля. Не се подценявайте толкова!!

vsichki pluiat ..silikona i chalgarkite..a mujete za tova si mechtaiat i vuzdishat..kolkoto i da sa inteligentni ...tova e to..za jalost ..ili otslabvaite i slagaite cici..ili si stoite s grozni bedni muje koito shte sa s vas samo zashtoto mackite ne im puskat!!!!!!!!!!!!!! debeli

Поне тоалета и да беше уникален - със същия беше съпругата на Валентин Златев на сватбата на Тодор Стойков! Сигурно ще умре от яд, ако разбере.

Стига прости селянки.

Оу, ако не бяхме прочели тази важна новина. Четем я като водеща в шоубизнеса поне на още 3-4 сайта. Не разбирате ли колко е важно това?! :-D

da e jiva i zdava maraq,daite na men baba i,stra6na kaka e,imam predvid maikata na mariq

Голям праз ХА ХА ХА!

I az go znam Richard Gruev-na docent Kolevvvvv. MAika i na MAria se kazva Iordanka

Мара що п..ки строши не е истина, така се става известен...в България.

до DiJeI (29.07.2009 г. - Не е въпроса там, просто има много талантливи хора които наистина имат талант, а пак си карат с по 500 лв. заплати; гадното е че преескпонират хора като Мария и други певачки и така обикновените хора губим самочувствие. Имало е кой да й помогне, после всеки се променя. Така че колкото и да плюем, Мария ще си живее в нейният свят, а ние пак ще продължаваме да гледаме клипове и концерти и после пак да плюем.еми това може жената- това прави.Ние като не го можем- ходим на работа. Но да й е живо и здраво детето!

Много сте зле.Ако няма новини за известните,какво ще четем само за катастрофи,убийства и отвличания ли?!Всеки все е недоволен и ще намери кусур.Имам чувството,че в този форум са се събрали най-злобните,най-зав и сърдити на живота хора.Съвземете се.Като нещо не ви харесва,не го четете,не го коментирайте,защото изглеждате жалки и смешни.Най-добре недейте да четете светските новини,защото все нещо ще ви подразни.Явно няма къде да си изкарате тази злобичка,защото сте дребни душици и затова я изливате тук,където сте анонимни и никой не може да ви каже в очите колко сте жалки!Чак ми става гадно какви хора има..И за жалост за много повече от другите,които не злобеят!

Абсолютно съм съгласна.Най-точният коментар!

Да са ни живи и здрави децата, както на измислените звезди така и на нас обикновенните хорица. но какво толкова е станало едно кръщене нямали по значими неща от това, че занимавате народа с простотиите на измислените ни звезди ........ с какво са те повече от останалите хорица не ходят ли и те по земята не правят ли същото като нас?????ОООООО извинявам се те немогат едно свързано и свястно изречение да образуват явно с простотия се става звезда.......

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ И ДА ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ СИЛИКОНОВИ ,,ПЕВИЦИ,А ПИШЕТЕ ЗА БЕДНИЯТ НАРОД

За твое сведение,Мария си сложи силикон,след като роди и след като кърми.Преди гърдите й бяха естествени.И стига сте плюли.Много груби изказвания по такъв хубав повод.Миме,да ви е живо и здраво детенцето!

Стига евтин ПР... не и ли пистна ан тази да се прави на известна... ама да прави каквото иска, само да не пее!!!

Лелеее колко сте злобни, направо се чудя дали ми се повръща повече от вас или пак от вас. Щото наистина ми се повръща от всичкиииииии злобари. Яд ви е,че бачкате за по 500лв явно и нямате и една трета от нейните възможности, жените пък ги е яд, че са дебели, грозни и с увиснали вимета. Мъжете ще се пръснат от яд, че жена им прилича на чучело и си мечтаят тайно за такава като мария, но иначе плюете, плюете..... а пък на някой му дреме за вас, толкова колкото и за петия елемент в менделеевата таблица. Мижитурки смешни и жалки. Това сте всички до един!!!!

Новината е изключително важна за световния мир, парниковия ефект и оцеляването на Вселената . Благодарим ви , че ни информирате....!

Близ близ, лиз лиз - ПР по български. Какви са ми дрешките, колко са маркови и скъпички, колко пари хвърлих (на вятъра) по това тържество, ама в какъв скъп ресторант беше, пък с каква скъпа кола дойдох.... Тъй тя, като нямаш с какво друго (акъл, професионални постижения, култура ...) - да се похвалиш с парите си. Че то малко ли кухи кратуни има в тая държава, които си мислят, че парите са духовна ценност.

Naprawo welika nowina. Parwo da im e viwo i zdrawo detenceto i dano e stastliwo. No i tezi zwezdi wlastni na principa-parwo se proebah, posle wzeh i propjah mi pisna ot tqh. Njama li da napi6ete njakoka swqstna nowina naj-nakraja?! a