Датата, на която малката принцеса бе посветена в християнската вяра, съвпадна с първия ú рожден ден. По време на православния ритуал, Марая се държа като пораснала дама и отрони едва няколко сълзи, пише planeta.tv. Малката красавица бе пременена в елегантна бяла рокля, напълно в тон със светлото събитие. Красива плетена шапка допълваше тоалета на Марая, пазейки я от жаркото юлско слънце.

Не по-малко елегантна бе и щастливата майка, която бе избрала интересен ансамбъл от панталон и туника, също в светли тонове. Своята радост не криеше и гордия татко, който бе неотлъчно до любимите си дами. Веднага след кръщенето щастливото семейство се отправи към популярен детски парти клуб в столицата, където бе официалното тържество за първия рожден ден на Марая.

Много популярни личности, близки и роднини дойдоха да поздравят лично Мария и нейната наследница и да им пожелаят много здраве, късмет и щастливи мигове заедно. Развълнувана от щастливото събитие, Мария пожела на своята дъщеричка да стане един наистина добър човек, който да уважава християнските добродетели. Звездата на телевизия “Планета” не скри, че след края на ангажиментите си в турнето “Планета Дерби 2009″ ще се отдаде на заслужена ваканция със своето семейство. Мария, Митко и Марая ще си подарят няколко незабравими дни на Черноморието и заедно ще се наслаждават на златистия пясък, сините вълни и морския бриз. Вижте снимки на младото семейство >>
Вижте последните снимки на Мария тук >>
Вижте още снимки на Мария >>