Онтева, Паси и Невена разказаха за модерните си семейства

Новият брой на ELLE доказва, че модерните семейства живеят без предразсъдъци по отношение на предишни бракове и доведени деца. Примерите, който дава списание номер едно в света на модата, са светската двойка Ирен Онтева и Давид Бучолини, семейството на политиците Гергана и Соломон Паси, връзката на певицата Невена и музиканта от „Куку бенд“ Венелин Венков.

Обратно в новината

Коментари - Онтева, Паси и Невена разказаха за модерните си семейства | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно съм съгласна. Адски тъп лаф разваляне на семейство защото никой не бяга от хубавото. Ако едно семейство може да бъде развалено то причината не в третия човек.

много често вече ще има такива семейства - само децата са потърпевши

Как може такива коне /визирам Онтева/ да успеят да впримчат такива мъже /Давид/. И защо занимавате хората с глупостите. А г-жа Паси мисля, че не вписва в този списък.

Да, да, но всичко е ок когато има парички...ако го закършат, надали ще са толкова широко скроени и с такова око ще гледат на доведените си деца...с две думи чуждото си е чуждо, колкото и да го прикриват...а и всеки дърпа чергата към себе си...не е лесно на децата им :(

vse mi e taia!!!!

DO op eminededdt AZ njamam absolytno nikakvi kompleksi,moga da te kupja s parcalkite,oba4e se pritesnjavam za teb!!ILI ne si dobre s glavata

DO op eminededdt AZ njamam absolytno nikakvi kompleksi,moga da te kupja s parcalkite,oba4e se pritesnjavam za teb!!ILI ne si dobre s glavata

Еврейска му работа...

България успя за толкова време да извади само един качествен, стойностен и елегантен модел - Ирен Онтева! Останалите са като придворен антураж пред нея...!Не се замесва в скандали, гради си живота и кариерата, позитивна е към всички, умна жена...!!!Блазе му на партньора й - винаги ще има едно бижу да себе си....Като че ли не е българка - нито по визия, нито по държание и финес! Това е типажът, който се котира на запад, а не скулести азиатски хубавици!

Nevena se hvanala s tozi selski beg i 4algadgia Venko,6toto i tq si e selksa pru4ka i sega zatova e pri nai-golemia 4algadgia Trifonov. Producentite i kolkoto i da se opitvaha da q vkarat v drugo amploa izduhnaha i sega tq e bez tqhno razre6enie na turne sas Slav4o! Kogato si prirodno prost nqma spasenie

abe vie ot dir.bg za6to zanimavate xorata sas tezi gluposti vie tezi xora za primwer li gi so4ite tazi onteva sa ia ebali polovin sofia i vie ia davate za primer pazi boje ot takiva jeni

Ми те толкоз хубаво представят втория брак,че се чудя как ли стоят нещата при третия?

Това се наричат не модерни , а разюздани семейства.

Парад на травестити.

Bravo,bravo.....

Добре де, като мине модата какво правим тогава ? Хвърляме се в нова мода ли ? Това да не Ви е някоя дрешка, че да я захвърлиш с лека ръка ? Престанете да пишете глупости и да заблуждавате хората с елементарните си творения. Стига с тоя тъп и посредствен ПР. Както е писал тук Torabora по доло, този начин на живот се води от някои хора, поради една или друга причина. И най-вече поради разпад на ценностната система, липсата на морал и етика в обществото. И не е толкова лесно за анализиране от разни тъпи манекенки и момиченца на по 20-25 г.

Ала бала, само глупости, знаем ги ние тези щастливи семейства, приказки за списанията са това...

Герганче, добре че дойде Симо от Мадрид. Като те помня каква куха лейка беше, не че сега си друга. Само самочувствието ти е по различно, щото си мислиш, че като си Паси, си хванала Господ за шлифера. Това вашето семейство има от какво много, ама много да се срамува. По добре си беше със стария тиквеник, ама нали ти подронваше авторитета.

Точно пък тези двойки ли намерихте да ми рекламирате като семейства...Едва ли някой се стреми към такова семейно щастие.

Издухали баритони!

Паси има едно-единствено родно дете - въпросния Исак, от първия си брак с журналистката Бинка Желязкова. Другите две са си лично нейни от нейния първи брак. Стана малко сложно, но дано съм ясна - ергенът Соломон се е оженил за разведена жена с 2 деца и й прави трето, Исак.

А защо толкова не ви се вярва,че може и да са щастливи и да приемат чуждите деца.Не е толкова невъзможно.Хората трябва да се обичат,а децата нямат вина за решенията на родителите си.

Защо пък да не са щастливи хората?Погрешна е тази нагласа.Човек има право на втори шанс.Ако не си сполучил в брака какво да направиш,по-правилно ли е да оставиш детето си без баща и ти да нямаш приятел.То по щастливо ли ще е да живее само с майка си,вместо да има мъж в семейството,който да му бъде като по-голям приятел?

Поли май е най-точна - колко ли време децата са с родителите си, че да разберат за промяната, основно за тях се грижат от персонала

Другите хубаво, ама кака Ви Ирен ... още колко модерни семеъства ще има?

zashto ni zanimavate s takiva semeistva.

курви! що не ми пускаш коментара:)))))))))) боляла,ама все някой трябва да я казва и пише!!!

zasto ste prosti i zavistlivi nestastnici vsichki vie kompleksari po forumite?

Абе хич не е вярно. Колкото и да ти се иска така да се получи семейството , накрая все различно се получава . Просто няма начин и агнето да е сито и вълка цял . Все някой има ощетен и ограбен .Най- добре е партньорите да нямат деца от предишни бракове . Ето това е перфектното семейство .

курви!

Модерни трябваше да е в кавички. Какво му е модерното - всеки иска такова ли?

Щом има пари човек винаги е щастлив. Поне при мене щеше да е така.

Уважаеми лицемерни дами, засрамете се поне от факта,че мнимото ви щастие сте завоювали,причинявай много болка и нещастия. Унизително е политик да се появява в такива издания.

Почнеш ли на ляво и дясно да твърдиш, че си много щастлив значи има нещо гнило и се мъчиш да докажеш на себе си че си доволен. Да понякога най-голямите проститутки са ставали най добрите съпруги но не знам да ли е истина. Само те си знаят, но да развалиш семейство не е голямо геройство.

Абе, що ни занимавате с тези простотии и посредствени жени. На Невена пък кога й почерня задника, кога стана калайджия, че почна така да ораторства и мъдри изводи да прави. Да върви да се учи да пее, ако ще става певица, че хич го не може. От Ирената вече ми се повръща. За Гергана поне засега ще замълча, ама оставете я и нея на мира, че жената не вписва в горния списък на интервюираните.

Менкат си партньорите, ама си оставят със същите детегледачки и чистачки. Те като родители едва ли имат време за потомците си, затова и децата не усещат тези работи.

Чудя се на акъла на Невена.Защо се е захванала с тоя рошльо?Егати и любовта....Дано си намери по-подходящ човек.

Смисълът на българското самочувствие като нация е в семейството. Размиване на границите за прилично и неприлично ни лашка към цигания- нямат срам чест, дълг, достойнство. Ето защо не се борят за тях.

Всичко е абсолютна лъжа,фалш и лицемерие, и много сметки разбира се!.

Тези нещастници дали сами си вярват на лъжите? Кой знае колко се мразят децата им, а и те самите.

На практика не всичко е както го описват. Сега бият тупана,после ще бият контратупана.

vseki jivee kakto nameri za dobre-na iren4eto karierata e i zalqzva6ta, tarsi momi4eto finansovo blagopolu4ie..to vsi4ki kurvi sa taka...majete sa6to iskame ne6to po-mlado,kvo kato ima dete,jivota e kratak ,mili bylgarki

много е модерно да развалиш нечие семейство.може ли да се гради щастие върху нещастието на някой?още по лошо е ако има деца.

s1vsem pravilno

абе тоя венелин май всички бг певици си ги прибира

Аре Онтева да си трае. Или да разкаже каква работа имаше в ЮАР.

aman ot prostitutki!