Гергана Паси споделя пред ELLE прекрасното чувство да е майка на 9-годишната Екатерина, съпруга на Соломон Паси, приятелка с неговия син Исак и политик с постигнати успехи и добро име. Пред ЕLLE тя разкрива, че пътят към щастието на семейство с деца от предишни бракове е топлина, спокойствие и възможност за развитие на всеки един член. За ревността, която изпитват децата към новия си татко или майка, Гергана споделя, че тя и Соломон се стремят Исак и Екатерина да запазят добри отношения с предишните им партньори, а всеки от тях да добави себе си като техен нов родител и приятел едновременно. По този начин децата не се чувстват ограбени, а са обградени от повече хора, които ги обичат и се грижат за тях.

Невена и Венелин Венков имат връзка от две години. Певицата не се притеснява, че мъжът до нея има дете от предишен брак. За нея е важно да се разбират. Малката Паулина пък е фен на музикалния идол още преди тя да стане гадже на баща й и много се радва на връзката им. Венко не желае Поли да възприема приятелките му като потенциални майки или като връзки за „вечни времена“. „Така е по-спокойно за всички. Приятелската основа е много по-силна“, категорична е и Невена.
Вижте снимки на Невена >>

Ирен Онтева и Давид Бучолини живеят като семейство от три години. Въпреки че и двамата вече имат по едно дете, те успяват да изградят сплотен дом, в който 4-годишният Кристиан и 11-годишната Франческа се чувстват като истински брат и сестра. Известната манекенка споделя, че успешната формула за това е баланс между любов и емоционалното равновесие на децата. Давид пък е на мнение, че семейството е сплав от много неща, сред които на първо място е да се чувстваш прекрасно с точния човек. Благодарение на философията, която споделят, Ирен и Франчи се разбират прекрасно и са много добри приятелки, а Крис и Давид често си говорят “чисто” по мъжки.
Вижте снимки на Ирен >>

Ирен Онтева на корицата на Elle >>