Компютърът състарява

Кого да виним за бръчките? Цигарите? Алкохолът? Лошата храна? Не! Както винаги - работата е виновна. Според сп. Health, цитирано от Стандарт, враг номер 1 на хубавата кожа дебне в офиса. Да, точно той е - вашият уж верен приятел - компютърът.

Обратно в новината

Коментари - Компютърът състарява | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати универсалните вредни лъчи - с каквато и кожа да си, ще влошат положението - ту към сухо, ту към мазно, а като е комбинирана сигурно мазното става по-мазно, а сухите части - по-сухи ;)

Прави са хората да се страхуват от компютъра, телевизора, видеото и др. Всято 1 от тях кара човек да се замисля- бръчка чело, ядосва- свива устни, мъчно му е- гризе си ноктите. Ако реално се срещне с всички тези хора, ще се окаже че на са умници и красавци. Ето защо препоръчвам лични срещи и разговори!!!

dobre che sa kompuitrite inache shet se pobarkam ot skuka :)

ами козметика от ОРИФ.....

Абе журналята, тия монитори днешните да не са като преди 10-15 години... какво излъчване какви 5 лева... Вие изкарахте че все едно работим с електрожени в офиса... Пак поръчкови статии на някоя козметична фирма!

Ти да не живееш 20 годин назад във времето.Всички монитори са с вградена защита вече ,но проблема с взиране с часове си остава няма защита от това.

Кремчета , очилца, тоници, маски витамини дрън ,дрън. Купете си парче естеестевн розов кварц (ще ви струва до 20 лв максимум)и го поставете пред монитора - поглъща вредните лъчения. Седмично го оставяйте в солена вода около денонощие за да се изчисти.

Да бе, да и един мармот увива шоколада в станиол. Що народ познавам дето са пред компютрите от преди да е измислен термината, па нищо му няма. То какво пред - то тогава се влизаше в компютъра.

Мисля да съ намажа у муцуната с кисело мляко и да си сложъ две колела краставицъ на очите в офисъ. И на обяд да си ги изям за обяд - хем красив, хем сит ще бъдъ!!!

ами аз вече почто 20 години съм пред компютъра поне по няколко часа на ден като се започне от зелено-черните монитори та до днешните LCD-та - колко ли трябва да съм се състарил :-)

Дайте направо марката козметика, стига догадки, че ще престареем от търсене...

izvoda - ne rabotete, a hodete da ... s bogati biznesmeni. ia vijte nikoleta

От зората на компютрите кеся от Правец8 до сега пред монитора. Нито кожата ми увяхна нито устарях. По глупава статия не бях чел. Сериозно!!!

Мижи да те лажем!

Тази стаия е стара като света. Новите монитори , които не са вече и нови са почти без излъчвания , да не говорим че няма нужда от очила естествено. Може би ако вечер вместо пред компа 2 часа изпиете за това време 300 гр водка ще е по-полезно ? Поредните журналистически глупости.

И мойте наблюдения са такива. Една годна пред компютъра състарява с пет. Преди 3 години мязах на 25 годишна, сега на 40. Козметката не помага;)) По-лошото е че състарява и ума, и душата. Вече не ставам за нищо, Вие също. ;((

И това ако не е поръчано от някой козметичен гигант. Беж за кремчета :)