Люба Кулезич се уплаши от Азис

Гост във „Вечерното шоу на Азис” по PRO.BG днес трябваше да бъде филмовият критик, публицист и журналист Люба Кулезич.

Обратно в новината

Коментари - Люба Кулезич се уплаши от Азис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тоя идиот Васил мангала за какъв се мисли,толкова е тъп горкия,Люба ли ще се изплаши от него.Той не може да й стъпи на малкия пръст.Той от Диана Найденова се насра от притеснение,а представете си да му седне Люба...

Добре че са цензурите комунофашисти че да и спестят на леля Люба да се сбори с прасето :)))))))))))))

Г-жа Кулезич няма място в шоуто на Азис. Стойностен интелектуалец е, който умее да разсъждава. Не може да се цапа със панаирджийска марка като Азис. Стига Глупости , че се е уплашила. Това най-вероятно е статия от P.R. -ите на Азис :) хаха - явно е. Кулезич е разбрала принципа - Никога не се бори с прасе, само ще се изцапаш , а на прасето ще му хареса...

Фоербах го е казал кратко и ясно - Ако триъгълниците имаха бог, той щеше да прилича на триъгълник. Така е. Някои харесват Азис. Аз харесвам Люба Кулезич.

ГНУС МЕ Е САМО КАТО ЧУЯ ИМЕНА КАТО СЕЛЯНИНА СЛАВИ И ЦИГАНИНА АЗИС. ТАКИВА ОПРОСТАЧВАТ САМО НАРОДА.

ха сега де!

kvo re4e .... ?

васко цигането от факултето сеш се ако не се сеш гледай му клиповете преди 10 год и се сетиш

Нека видим материала довечера и тогава ще отсъдим.

Ако Люба Кулезич смята, че Азис е под нейното ниво, както и това, че е под нейното достойнство да се яви в неговото предаване, питам се защо изобщо е приела поканата за участие. Фактът, че се отказва след като вече е отишла там, значи има друга причина. И си мисля, че тя се крие именно във видеоматериалите и въпросите, за които може би не е била подготвена /как да извърти нещата в нейна полза/. Между другото имаше един момент, в който г-жа Л. Кулезич ми харесваше много, но само до тогава, когато прочетох за направата й на филма за Яна Язова и всичко свързано с него /не й прави чест за стореното/. Не мога да отрека, че е умна и мнго интелигентна жена, но си мисля, че има и други качества, които не са от беззначение за същността на един човек; а тях тя ги няма, за съжаление. Що се отнася до Азис - хубаво е човек да бъде себе си, но все пак стайлинга е от значение, когато се появяваш в ефир - не можеш да се явиш на екрана с дрехи, с които можеш да отидеш до магазина или просто да излезеш на разходка. Всъщност може, той го прави, но мисля, че не е желателно, от уважение към зрителите. А иначе, какво да кажа, освен това, че, когато един човек е талантлив няма значение от какъв етнос е, той просто е талантлив и трябва да му се даде шанс. Искам да отправя и едно пожелание към Л. Кулезич, Явор Дачков, Слави Трифонов и Юлиян Вучков /най-вече към него/ - хубаво е, когато човек критикува другите, да отправя от време на време по един безпристрастен критичен поглед и към себе си, защото само тогава отправената критика към другите ще има някаква стойност. Живи и здрави да са всички.

По-пошло и отвратно нещо от крякащите Катето и Азис няма. Помооооооооощ! Простотията ни залива от всякъде братя. Ужас!

Za Kulezi4 moga da vi kaja 4e e kato krava , mnogo mu4i a malko mliako dava. A za Azis bez komentar

В сравнение със сл.Трифонов и всички останали т.н. български водещи, наистина е гениален. А произхода му го прави още повече. И заслужава уважение а ну расизъм.

azis i boiko borisov li sa nai umnite v tezi strana? ujas.

Тази женица неможа да си намери място.Колко редакции смени за колко вестници работи с дългогодишния си любовник Явор Дачков.Бяха придворни съветници на Костов а сега го плюят. Идвамата ги гонят от въякъде и за това пишат простотии за Уикенд да се препитават

ot ciganin osven pedal nisto drugo nestava

него не понасям,а нея-не харесвам

Много си зле!!Не иска да го разгромява ,защото той е далеч под-нивото й!!!

и аз подкрепям лили ... в часта че е по- добрия водещ и шоумен.

На Азис явно наистина лу омръзна да се прави на какъв ли не и се връща към действителността си, а тя е жестока - жив циганин виждали ли сте??????????

Е няма такъв противен мангал като Василка. Тъпак с 4-и клас и с претенции, който не знае елементарни думи. А тая и тя е една овца... Само боклуци отвсякъде.

На Люба Кулезич не и трябва уста на заем,но в случая не зная какво да мисля.

Люба Кулезич е една интелигентна ,умна и пряма журналистка.Свалям и шапка,малко са като нея!........

Подкрепям Лили Т.!

Подкрепям Лили Т.!

Tazi snimka e strqska6ta.Aziska prili4a na tretorazrqdna ciganka ot Filipovtsi...i tova se opoqvqva v nacionalen efir....ujas!!!

Тя е оная баба дето живееше с внука си Явор Дачков.

АМА СЕРИОЗНО ЛИ Е ТОВА,КОЕТО ПИШЕШ?! УЖАС! ИЗЛЪЧВАНЕ!? ЕСТЕСТВЕН!??? УЖАС!

Ако беше вярно, нямаше да избяга с подвита опашка, а щеше да разгроми Азис, като му каже грозната истина. Но не би. Прочети коментара за дейността на тази 'журналистическа икона преди двадесетина години и ще разбереш, че няма нищоп ново под слънцето. Историята на Булгария не започва на 10.11.1989 г., запомнете го. От тогава правим със стари к..... нов бардак.

Е, ако и Азис е гений... немам думи. Мислех, че гений е Моцарт, ама Азис е по-як.

LUBA E VELIKA A VIE STE TUPI POMIJARI...RADVAITE SE NA AZIS I SLAVI I MLUKNETE ZA MALKO , SELJANDURI JALKI !

Правилно е постъпила Люба. Под нейното достойнство е да се опитва на белото да каже черно. Това го умее Азис. Много от интелигентните му гости са изллизали като заляти с помия- омърсени, принудени да се радват на лошите неща случили им се в живота- 20лв. за бързи отговори. Бягай!!!

Да и аз съм съгласна,че няма какво да прави при този уруд.

Азис е потвърждава правилото, че гениите могат да се родят и в циганска колиба. Невероятен талант, невероятен глас, невероятно излъчване, невероятно естествен . За съжаление белият Славчо е жалък цървул и комплексар.

Всеки би се уплашил от войнстващата простотия на чалга елита. А чалга елите мрази да бъде наричан простащки и елементрарен Ви само колко просташки и елементарни коментари има за Люба Кулезич, чиито единствен грях в случая е неспособността да търпи демонстриращата простотия.

xaxa trezvo misli6ta -4e tq koga e istreznqla,ako e profisionalist da plue samo da be6e sednala kvo kato e ciganin ili bulgarin Azis

Каква култура и какъв широк интелект?Тя направо ще умре от злоба.А появяването й в шоуто на Азис с нищо няма да й навреди,напротив тя може да навреди на шоуто му.Тя е лигава и надута,многословна в празнословието си.Освен да се държи пренебрежително към всички останали и да позира фъфлейки с нищо друго не мога да я запомня.Жалко,че й дават ефирно време по Нова телевизия!

glupava babi4ka

Щяха да се срещнат два боклука.

Тази жена е пропита от злоба.Има разлика между критика и лошотия.Тя просто първото не го владее.Нищо че е известно име от далечното минало.Стреми се да се запази на повърхността.

с удоволствие гледам люба години наред браво че отказа на този циганин

Мисля,че саво от хигиенни съображения е отказала участие. Този човек е отвратителен за всеки образован човек.

Каква работа има Кулезич при Азис- в интелектуално отношение този циганин е на светлинни години след нея. Няма той да си вдига рейтинга на неин гръб. Естествено,че няма да отиде при него.

Хе хе излъганите азисчета

Едва ли Азис би притеснил Люба Кулезич.С какво? С интелект, с широката си култура или с литературният си език?Правилно е преценила Люба,че с това появяване в простотията и кичана това шоу само ще стане обект на злостни коментари.Достатъчно са и изявите и в Нова телевизия и материалите по вестниците, че да се появява на място,което просто не се връзва с културата й.Сега просто се сещам как някога съм харесвала непринудеността на Катерина Евро, а сега ме е срам от телевизора като я гледам как се старае да угодници на това каче със сланина.

Образът на Азис от тази снимка и мен уплаши. 100% циганин. Много е сбъркал ,като е позволил да го снимат в този му вид. Толко дълго се маскира и дегизира като какво ли не , и сега изведнъж - страшната действителност.

браво`ЛЮБА`

Тя е типична халтура - превзета и най-важното двулична.

браво`ЛЮБА`

haha Luba Kuzeli4,bahti kozela e taq...