Гледайте новото видео на Ивана Мулти

Ивана Мулти предлага на публиката новия си сингъл “След Полунощ”, с подчертан денс стил и много настроение.

Обратно в новината

Коментари - Гледайте новото видео на Ивана Мулти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушайте Развигор,той е своеобразен музикален критик,естествено разбира и от всички други области.Е такива хора като него ни трябват в държавата,за да може да ни завлекат и затрият още повече.Такива разбирачи,критици,фи и всички тем подобни,ще ни оттърват от мъките,който полагаме да постигнем каквото и да е в милата ни държава.

Не съм спец в музикално отношение, но парчето се слуша- леко и непретенциозно. И стига с тая очерняща критика- все нещо на някого не харесва- като са спецове- да направят нещо сами, или най-добре да си пеят сами в банята!

офф, и ремикса е една боза....

Наистина клипа е много зле, все едно аз съм го правила :) и песента не е нищо особено. Мацката да си потърси друг екип или друг спонсор :)

Мадамата е добра - взимам я!

ЕХОООО! Модераторът да се събуди!

лелей какъв е дзвер!

баси отвратителното звучене - гласа и е ужас клипа също е зле - тия устни и лица по камъни и растения.... брррр гадно ми става

Ужас!

Ей, ти за да се пениш толкова и да казваш на бялото черно и да се засягаш на ,Ваня,, трябва или да си много близък на свинята майка чалгаджийката Ивана, или да си самата тя. :-)))

Мисля, че попфолка попада яко в задънена улица... и ще се върне там, където му е мястото - в кръчмите...

абе дайте първо старото.за пръв път 4увам за тая

Razvigor - oburka se bate,ama yako.Ne e E. Minchev. John Stone sum si...ama ot LA...USA..Ne me ambicirai da ti organiziram sreshta. Tyk sum v Sofia -nema yagodi...vsichko e vuzmojno pich,ama davi po-leko che v jivota ima yaki gredi...just sometimes,comprende pendeho ?

par4eto e super. nai- nakraja neshto svejo. klipa e interesen i to mnogo. ne slobeite...4e we4e mi pisna ot skapani 4algi!!!!!!!!!!

Parcheto si e super, a koito ne go razbira i hareswa si e Multi-skapan i po BG-zloben....

бравост - много богата творческа кариера бе !

Тази пък пача коя е?

песента е готина! Музиката е свежа,а текста е с много интересен подсмисъл - за тези ,които умеят да четат между редовете. Успех на парчето!

Тая не стига че грозна ами не може и да пее. От далече прави впечатление, но като я приближи камерата е ужас. Да не се събудиш до нея!

Ама чакайте малко, как пък 'трябва' да ми харесва, защото е българско? Хайде стига, в кой век живеете, 21 век, глобализация, и прочие, и не само това, извинявайте ама 100 пъти повече предпочитам да си пусна Бионсе вместо тази боза, в тази песен няма живот, няма нищо интересно, направо е бозава, дори цвета на клипа е никакъв, пълна скука, дали може или не може да пее не коментирам, но като краен продукт е пълна скръб, сори, сравнено с наличното на пазара, Невена Цонева има къде къде по-енергични парчета и с някаква идея, това какво? След полунощ ти искаш още? Това направо заприлича на чалга, че те на Азис отдавна му пишат по-хубави текстове от този... хубаво тяло имала, ами аз като се погледна в огледалото, то същото... не мога да разбира такива като нея, искат да правят пари, просто да са известни или си мислят, че понеже обичат музиката, трябва с това да се занимават? Ха, айде и тя да пее в банята!

яко е! Клипът зарибява..доста добро парче!! Искам да чуя и другите парчета?

bravo tes koito sa pisali sa niakvi zavisnici i maloumnici straxoten 4ovek pee straxotno a za tialoto samo expert kato men moje da se iskazva

долу чалгата ,долу кухите лейки-чалгаро-прости вън простотията от българия ....всички ,които слушат чалга , са простолюдие , най- нисшият слой от обществото ни...

И държа на това, че е боза. Няма нужда да обяснявам защо, някои от коментиралите по-долу са го направили. Абсолютно никой на този свят не е в състояние да ме убеди в противното. И не е злоба, уверявам те. Надали на някой повече от мен му се иска най-накрая отново да чуе едно наистина добро българско парче.

Развигоре,братле каква криза те гони и тебе бе?Ти другарю в кой век живееш с тея обръщения,не сме вече по соц време.Да не говориме,че няма как да има криза в страна,която от 20 години и повече е в криза,заради такива разбирачи като тебе.Остави хората да си правят нещата и да се развиват,виждам,че тебе явно те е ударила криза и то не само финансова.

Bojeee mai ti si edno nishto,nali znaesh,che chovek v drugite vijda sobstvenoto si az...

Парчето е No1, особено за БГ. А клипът е уникален. Комплексираните коментатори да си сложат пошлите коментари на тъмно и топло.

до J.Stone, Jeni -Женя Минчев, айде стига глупости. Вземете се в ръце с другарката Ваня Мулти и се спрете! Нема смисъл. В таа криза я чака МУЛТИ ПРОВАЛ! Ми тя , МУЛТИ НЕ СТАВА!

Божееее...... ТВОРЧЕСКО НИЩО! МУЛТИ НИЩО!

До уфф:като не си искал/а да го коментираш защо го правиш.Маи ти си направил/а напън да напишеш 2 реда,защото на теб в главата ти даже и боза няма.Я стига сяхте злоба.Иначе парчето е свежарско.

чуите ремикса.. добър е

Скъпа Жени, какво нестандартно и новаторско видя в клипа? Жена се разхожда в поляна. Всеки трети български клип е такъв.

Чалга визия + никакви гласови данни + поп музика на български език провал

Пълна боза, а клипа даже не искам да го коментирам. Съжалявам, направих всичко по силите си, но въпреки това изтраях този музикален напън едва около 40 секунди.

Не претендирам, че разбирам от пеене и музика, но и изпълнителката, текста , както и музиката ми харесха.При това много. Гледаш и в един момент си казваш - а, ама тук се пее на Български а явно всичко си е нашенско. Друг е въпроса, че нашенското не винаги е готово да подкрепи родното, пък дори само за идеята че Сме Българи !! Което определено е случаят, защото новата песен на Ивана Мулти определено няма нужда от фалшива подкрепа....тя просто е много добра..Успех и пожелавам и много дълги и успешни години да ни радва... :-))

naborkata dobre go dava kato za jena koqto moje6e i vnuci da ima....

za purvi put chuvam za neia

Песента и жалкото подобие на вокални възможности на тази псевдозвезда граничат само с пошлотията на Азис.

Pesenta biva,parcheto biva,ama madamata nai-si q biva :))

нрави ми се

На мен парчето много ми хареса,клипът също е интересен.

Парчето е страхотно,а клипът нестандартен и новаторски за еднаквите неща който виждаме в България.Аман от компетентния мнения на некомпетентни хора.Но все пак сме в България, а българинът е свикнал да плюе.

Таз пък коя е, че има смелостта да ни безпокой с проблемите си !??!?!?!??!?!?!??!?! (fubar)(fubar)

Не ни занимавайте с тая чалгаджийка.

Харесва ми и мацката е супер:)

Чух парчето и се ужасих. Тази жена кой я излъгал, че може да пее