За пореден път певицата остава вярна на композиторите Kрум Георгиев, Ясен Козев и текстописецът Александър Петров., с които е реализирала и предишните си две песни. Песента има дълга история на създаването си. Написването и започва още в края на 2007 г. От тогава търпи десетки промени и преработки, както в музиката и стила, така и в изпяването и аранжимента. Реализирана е в софийското студио Про Екс.
Гледайте новото видео >>
Виже снимки на Ивана Мулти >>

Ивана Мулти, или Ивана Мутафчиева започва певческата си кариера през 1995 г. От 1997 до 2002 г. тя пътува и работи в Германия и Испания, а през 2003 се завръща в България. Първите й авторски песни като текстописец „Точно Този Ритъм” и „Не Те Виня” са на композитора от арменски произход Артур Надосян. От април 2005 г. тя работи с китариста и вокалист на групата от недалечното минало TAXI Иван Благоев. Той е и композиторът на третата й авторска песен „Не Ме Докосвай!”.

През есента на 2007 г. Ивана Мулти влиза в българските музикални чартове с четвъртото си авторско парче “Мое Време”. Автори и аранжори отново са Ясен Козев и Kрум Георгиев, а текстът е на Александър Петров.

За следващия си пети сингъл в стил house, Ивана се доверява на същия състав. Проектът „Две Думи Само” е реализиран през есента на 2008 г.
„Започнах музикалната си кариера в най-неблагоприятния за поп музиката момент. Във време когато туморът на музиката в България – чалгата, изяждаше всяка друга. Това нямаше как да не хвърли сянка върху популярността и кариерата ми. И моля публиката и голяма част от медиите да престанат да ме бъркат с фолк певицата Ваня Калудова, нарекла себе си Ивана”, казва Ивана Мулти.

ИЗБРАНО