Мира сменя Милен Цветков, Део се включи във VIP Dance

Водещият на „Здравей, България” Милен Цветков демонстративно напусна шоуто VIP Dance, след като партньорката му Мира Добрева реши да го замени.

Обратно в новината

Коментари - Мира сменя Милен Цветков, Део се включи във VIP Dance | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nikoleta i ned sa super

аз съм за златка

Съжалявам за зрителие , че гледат големият идол на всички времена и новинарски емисии.От него по-кадърен няма и по-красив:)Жалко , че и г-ца Лора е паднала на неговото ниво, но нали казват с какъвто се събереш такъв ставаш.Но това ни предлагат,а понякога щем не щем гледами такива предавания.Милене... нямам думи за твоето държание.........Тря да създадеш своя собственна школа за ИДОЛИ.....

Мира е дърто лелче,прецъфтяля муза ,което е смешно и жалко в опита си да го играе красавица и в желанието си да получава максимум внимание. Задръстен е като комсомолска секретарка в опита си да е винаги отличничка... Милен е ощетения в този отбор с такава партньорка

Сьжалявам, че ни въвличет в такъв пошъл филм.....Не зная какво да гледам по телевизията. Моля, споделете какво гледате вие !

Отново угодиха на лиглата. Заради нея други отидоха на елиминация в петък. Не и ли е неудобно като е толкова принципначе гледат как да и угодят и то заради мъжа и а не заради таланта и?? Реве като дете в детска градина защото и вземали куклата. Сега гледащите шоуто ще трябва да я изтърпят още една седмица за да я изхвърлят идущия петък. Какво ли ще измисли тогава?

Браво на Зрителка: а според мен Милен е влюбен в Мира и не иска да си го признае и не може да се справи с това. Ама точно това е! Замислете се! Не е нужно да си психолог или психотерапевт някакъв, за да разбереш! Тъпото му поведение е продиктувано от факта, че той е влюбен в нея, вижда, че не може да я има и не може да понесе това. Сори, Миленчо, това е голата истина брат! Нема да ти се отвори парашута!

Милене,сигурно четеш това-СМЕХОТВОРЕН СИ! Хора,пишете ,че бил нагъл,надут бил и т.н......Не точно,всъшност кучето скача според тоягата.Сигурно си спомняте как когато водеше Часън ма Милен Цветков се обади някакъв човек и го направи 250 КИЛА.Викаша му:не се смей,маймуно долнаи всякакви такива,даваха го много пъти в Господари на ефира въпросният откъс.Та там гледаше доста тъпо и малоумно като същевременно се хподхилкваше,но това от няма и какво да каже,един вид показваше,че е над нещата ли ,не знам и аз какво показваше.Искам да кажа,че е нагъл,когато отсреща му позволят,иначе е просто НАСРАН!

Милен е долна гадна маймуна!!! Откакто води сутрешния блок по Нова не го гледам. Мръсен, лигав, прост селянин...........а най лошото е че се има за голям пич! Отвратителна мазна мутра!!!

Защо спестявате на Милен отрицателните коментарии за него?

Милен може да е противен, но поне е естествен. Мира Добрева е превзета глезана и не вижда по-далеч от себе си. Журито и партньорите се слагат леко, за да се харесат на Жоро Торнев и в бъдеще да лапат парички от него.

кьорави и тъпи ли сте , че се връзвате на едно шоу. И Милен , Сашка, Машка, Мира и дебила - са нормални хора , в шоуто са като маймуни , нали 90% маймуни ги гледат , да не искате да си приказват за квантовия ускорител .

МиленСашка Васева.Това предаване не е като, Часът на Милин, където можеш да натиснеш бутона и да изключиш накой, който те критикува и да държиш в ефир - този който ти гали ухото и те венцеслави.Глупаво поведение.Обаснамав си го с комплекс за малоценност, нарцисизъм и , всъщност това е характерно за мъже с ранно ностъпваща критическа възраст......, но не иска даго признава - нитопред себеси, и най-малко пред останалите.

Nqma takava selqnka, kato Mira... Zlatogradska li e, ot selo li, ne znam...

Нормално и Милен да бъде сменен с тъпат си физиномия и самочуствието,че той винаги е прав и стая ехидна и гадна усмивка какво друго да очакваш.Ше бъде хубав ден когато го изритат от нова телевизия и ще си върне доста от зрителите защото и аз съм един от многото които нея гледат заради него и олигофрените Иван и Андрей и тия ако са водещи аз вълк пред халите ще хвана.

Ох колко сте заблудени всички. На Милен договора му е за две седмици. Това се знае рпедварително, че ще напусне.... а сеира е част от сценария, както изцепките на Сашка, простотиите на НЕД всичко но не и танци....голямата цел ЗРИТЕЛСКИЯ ИНТЕРЕС и рейтинг. В момента Рейтинга на ВИП денс е два пъти по нисък от сериала ПЕРЛА по БТВ - а разходите му са огромни. ДА ЖИВЕЙ ТЕЛЕВИЗИЯТА НА НИКО ТУПАРЕВ - НОВА ТВ

Мира е лигла и простачка.Именно нейните глезотии и претенции предизвикаха напрежение.Много и е високо самочувствието но е без покритие

Тоя Милен трябва да го изгонят от всякъде. Само подбива реномето на Нова телевизия! От както той води сутрешната емисия не гледам изобщо Нова!

Не че нещо ама Миленчо от доста време ми действа радиоактивно. Що не го заврете някъде това леке та никой да не го вижда?

Най-после някой да му бие шута на тоя нагъл мънък...!! Месарчето е бясно, че някой му се опъна...! Да си гледа жлъчното закръглено Лорче и да не поглежда към омъжени жени, особено за продуцент, който и като мъж, и като пари може да го смачка...!!

безспорно Милен Цветков е отвратително леке и с поведението си отблъсква много зрители. Трудно би могло да се намери по-комплексирано и нагъло същество от него и е странно, че ръководството на Нова продължава да го търпи.

Чичо ми Милен да вземе да се лекува, много е сбъркан отвсякъде, май...

Милен е много добър във всяко едно отношение, е, акот таньор, не толкова, но като цяло е по-качествен от Мира. Стига сте вярвали на сценаристите. Бива ги и двамата в това, което правят. Ако смятате, че сте по-добри, идете вие :-))

Тая Мира най-сетне се видя каква е оФца Всички се разбират с Милен само тя не можа. Лигла такава. Милен много ме кефи трябва да се махне от това тъпо предаване с тия тъпи водещи

милен е новия Юлиан Вучков видя се че не става за водещ на бигбрадър и го смениха сега сутрин никакви новини не можеш да видиш даже не може да чете гладко и кара другите и все се надвиква затова гледам Бареков този сутрешен блок е за вечерта тои го обръща на шоу не на новини жалко за Лорета

Според мен. мИЛЕН е доста тъпо и гадно и долно копеле.Тоя простак ако не го уволнът от нова телевизия, направо губят . Мисля, че няма да има телевизия, която да приеме такъв некадърен дришлъо.може да си ходи на село или да играе в някоя детска градина или да отиде да си го начука с някой долен педал от неговата долна класа.

Недопустимо е да разплакваш да дама и то пред публика! Ако има някакви проблеми с отбора си , трябваше да ги обсъдят и да ги преодолеят или да се разделят като възрастни хора. Поведението на Милен Цветков е непрофесионално и инфантилно / най-меко казано/. И най-много ме е яд , че позори името ми! Това , че участва във VIP Dance изобщо не го прави VIP !

oooo gorkata MIRA ama i tq kato zeme da se pravi na boja kravi4ka

Ако бях ня мястото на Милен Цветков и аз щях да постъпя тяка. Те злослоавят за него пред цяля България и искат той да разговаря с тях. Човекът просто си има гордост и достойнство.

Prisaedniniavam se kam mnenieto na Zritel bez poveche komentari!

Възмутена съм от държанието на Милен.Тои оше веднъж потвърди че еедин арогантен, надут, невазпитан и комелексиран човек.Незнаино защо още го държат в Нова телевизия. Запади него вече не гледам сутрешния блог.Между другото и Лора е много без лична и слаба като водеща.Жалко че им свърши отпуската.

Милен снощи беше Сашка Васева 2. Точно нейното комплексарско поведение. Фасони, капризи, чудооо... Да не говорим, че не си знаеше танца! Ами, като не носите на критики, защо се захващате с това шоу, бе хора?! То не е като във вашите екипи - разни подлизурковци и мазньовци да ви лизат г...те и да ви обясяват колко сте велики! Не! Тик зрители и жури гледат реално и оценяват реално! Явно след определена възраст т.н. Звезди никак не понясят да им казват истината, за критика да не говорим. Е, Миленчо, Сашке, слезте на земята и погледнете истината в очите! Това е!

Милен за енти път доказа, че е самовлюбен глупак и това естествено му носи само негативи. Мисля,че и ръководството на неговата медия ще трябва да се замисли дали той стои добре на екран с неговото селско поведение.

Поздравления към зрител! Много изчерпателно се е изказал за комплексарчето Милен.

Милен никога не ми е бил симпатичен. С неговото арогантно и присмехулно държание винаги ме е отблъсквал.Тои е един надут злобар, и доста елементарен. Заради него негледам и сутрещния блог на Нова телевизия.Лора се стреми да му импунира и се получава жалка картина. С него тя се обезличи.Жалко че отпуската им свърши и се появиха отново на екрана.

nai-posle da se razbere kakvo leke e tozi milen4o,egati samonadeqniq pi4

порнография; всичко е по сценарий, да се създават интриги за българския зрител, тъй като турските сериали са малко, занимават 2 часа хората с глупости, а пък по другите телевизии е още по-голяма скръб... мъка, мъка

Мира се държи много лигаво и арогантно!! Какво ли е предизвикало Милен да млъкне, сигурно гадното поведение на телевизионерката от канал 1. От къде пък извади това самочувствие тази застаряваща жена!!! Цялата е покрита с 5 кг. грим и като се погледне в огледалото вижда на какво прилича!!! Сигурно затова се е озлобила толкова много!!!! И аз не бих се оженил никога с нея......

То без плазмодия Део не може! Никой не иска да го гледа този. Идол на тинейджърите бил... моля??? Че той е застаряващ алкохолизиран чичак! Прекалено много го натрапват, както и травестита Гала.

V se povece mi pada v ocite Milen Cvetkov daze i vece sutrehniqt blok negledam!Mai mnogo si vqrva i si e neviril nosa....

мира добрева е страшно готина и ми е любимка, но се показа като дрисла, а милен си е милен, които не го харесва, няма вус към живота.......

мазното леке Миленчо -вън...заради него намразих сутрешното предаване.

Очевидно, Милен Цветков е обхванат от кризата на средната възраст. Такива детински изпълнения...Аз ги правех, като бях на 18. Предаването си го води като сръдлив пенсионер, прекъсва събеседниците си, налага своето мнение, цупи се като ощипана госпожица. Не знам, за какво още го държат в тая телевизия.

Този Милен вече ни дотегна с неговите изблици на неадекватното му държание. Попади тази причина вече Нова загуби зрителдсата си аудитория. По същата причина ще спадне и интереса към VIPdens, ако преди това Иван и Андрей не се спрат да ръсят простотии и простащини. Те за разлика от Милен бяха интересни в зората на кариерата си,но сега вече прелива простотията им. Докато онзи сухар Милен си беше такъв и си остана такъв, но още по-злобен и още по-мазен. Не гледам здравей българия заради него.

От Мира по-голямо леке няма. От злоба че не е първа се чуди какво да извърти. Милен не и е длъжен да и слуша глупостите и да разговаря непрекъснато защото на лиглата и се говори. Не са на дебати а на танцувално шоу. Хайде да си запази лигавенето и ревенето за в къщи защото нищо не остана вече от великият и имидж.

Parveniuta s visoko samochuvstvie na VIPersoni mogat da se razvazdat i sashtestvuvat samo v psevdodarzavata na chervenite kasketi i carvuli.