Тя се съгласи на предложението, което продуцентите на предаването им направиха. Според условието, ако Милен Цветков и Мира Добрева продължат състезанието си във VIP Dance и другата седмица, всеки от тях може да си избере нов партньор. Единственото условие е, новата им  половинка да не е професионален танцьор, писа bliasak.bg.
 
Мира Добрева с охота прие предложението. Оказа се, че и хореографите са предпочели да продължат да работят с нея, отколкото с Милен. Той, в този случай, щял да бъде ръководен от танцьорите Лъчо и Дима, които до миналата седмица бяха в отбора на Сашка Васева и Мон Дьо. Условието на продуцентите е двамата да танцуват днес заедно пасо добле.
 
Милен Цветков отново отказа да говори на сцената. Във видеозапис съпругът на Мира – режисьора Жоро Торнев призова и двамата да преодолеят различията си и да танцуват.

Поп фолк певицата Райна не издържа на напрежението във VIP Dance и вдигна грандиозен скандал на хореографката си Сашка. Според изпълнителката на „Пайнер”, отборът й не отделял толкова време за тренировки, колкото останалите тимове и това влияело на представянето им на сцената.

Явно обаче взаимоотношенията между членовете на отбора са се нормализирали след откровенията помежду им, тъй като те изпълниха невероятен индийски танц, който им донесе 29 точки.

В шоуто за първи път имаше рекорд от 30 точки, които спечели отборът на Елица и Крум.

Део снощи се включи като четвърти човек в отбора на Тереза Маринова, Ралица Мерджанова и Мако. Поради отсъствието на Йордан Йовчев и довечера водещият на „Царете на комедията" ще танцува във VIP Dance.