Вижте видео и снимки от Фотоваканция 2009!

В началото на месец септември стартира Фотоваканция 2009. 15-тото издание на пленера събра фотографи професионалисти и любители от цялата страна.

Обратно в новината

Коментари - Вижте видео и снимки от Фотоваканция 2009! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н O_o, я лапай и се потапяй!

много тъпа история.щракат като гламави

Моделите са малки и съдават впечатление че им е скучно, не им харесват дрехите и косматите фотографи. Другия път слагайте имена на снимките. Тази с голия задник е: Седалищно раждане от змеьова вагина.

виждала съм и съм сигурна, че има много по-интересни снимки, направени от любители. тези са нещо много нагласени и дори неестествени, почни нищо оригинално?!

оххх охх за пореден път се убеждавам, че в тези конкурси освен, че участват бездарници, журират и пълни олигофрени... жалко за скъпата техника

Видях снимките. Това ли е нивото на българската фотография? Ужасен кич, ужасна безвкусица, липса на фантазия и идеи. Трагедия! Бах маа му..........

Ехее, браво и благодаря за вярното отразяване на събитията. Супр си беше на ваканцията, напук на всички мрънкачи :)

Доста добри фотографии.Особено първата.Има нещо тъжно и едновременно оптимистично в нея.

НАЙ-НАКРАЯ ЕДНА НОРМАЛНА НОВИНА ВЪВ ФОРУМИТЕ.БРАВО НА ВАС ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.СКРО НАГРАДИ,НО НАИСТИНА ЗАСЛУЖЕНИ.ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ И ПРИ ВАС ЩЕ ДОЙДАТ ПО-ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ.ДА ЧАКАМЕ ВЕЧЕ ДА СА СЕ НАКРАЛИ УПРАВНИЦИТЕ ТА И ЗА ВАС ДА ИМА ГОЛЕМИ НАГРАДИ-ТАКИВА КАКВИТО ЗАСЛУЖАВАТЕ.