„Перлата” Сонгюл Йоден пристига в България

Сонгюл Йоден е голямата звезда, която пристига в България специално за Dancing Stars 2. Най-известната телевизионна актриса у нас в момента, която всяка делнична вечер влиза в милиони български домове в ролята на Инджи от хитовия сериал “Перла”, потвърди, че ще пристигне в София в края на следващата седмица.

Обратно в новината

Коментари - „Перлата” Сонгюл Йоден пристига в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-якия сериал

aman ot fesove iferedjeta,,,,,

Забележете, шейхът имал лична селекция от вина!! Дали порка и без компания?

Прав си Балканец ! СДруго щеще да е ако имаше на всяко второ изречение по една псувня, много по-стилно щеше да е!

Strahoten film i aktyorska igra, napomnyat mi na starite balgarski aktyori, koito nyakoga igraeha estestveno, sega sa poshli , isterichni i mnogo naduto izkustveni

Браво на БТВ :) - уцелили са десятката. Браво и на мениджърите им които са проучвали с помоща на някоя агенция или институт настроенията сред населението на българия ( с по-малки букви не мога да пиша). А какви са нстроенията - чалга , скара - бира , неграмотни идиоти (или полуидиоти с големи шансове за исрастване) , 700 000 мангали , около 300 - 400 к фесове които с най-голямо удоволствие биха гледали най-великия сериал на всички времена Перла. Чуам от експерти във филмовото искуство , че нивото на актьорка игра е малко по ниско от на детето с хубавата какичка от С деца на море (Делфина). А на професионалистите , дето искат някои български режисьор да направи нещо подобно (става с пари все пак) мога да им кажа че м/у нас и Турция има малка разлика от около 500-600 милиона души население и въжделенията им няма да се сбъднат. Имаше едно предване по БНТ едно време , казва св Улицата (велико е) , там много точно бяха представени гледащите бози от типа на перла - убити от всякъде. Айде гледайте си великия сериал и си налегайте парцалите.

Не разбирам какво не се харесва в този филм-може би уважението към възрастните,липсата на откровен секс,внимателното отношение към децата,стила и поведението на артистите-все неща,които май отдавна поизгубихме.А за интервюто на Слави просто няма какво да се добави,освен,може би,че никой не се сети да придружи прекрасната актриса.

Боза, сапунка, фесофска тъпа работа!-Да, но приковава толкова зрители пред екраните. А ние кога ще направим такава сапунка, че хората да си чешат езиците по форумите и някои от тях да избиват комплекси.Уж сме европейци! Не, не сме никакви европейци, а болни и нещастни хора. Повечето пубери отричат всякакви нормални човешки взаимоотношения и като се прибави към това малко кръчмарски патриотизъм и малко трева и в крайна сметка се получават тези умозаключения.

ave ei ko obijdate inji VSEKI SI IMA MNENIE - joro,mohamed,Bat sali,.Dra6te si pluvalnicite zatvoreni!!!!!!Koito go vika na sebe si gotika!!!!!!!!!!!!!! STE MANGALI

inci e mnogo hubava no mehmed vsi4ko prvi za nq ama tq ne iska i vse e na musena ;( ;( : : ina4e e hubava i vseki no6 geeldam perla

zdraveite koga to4no 6te gostuva indji nqkoi znae li vuv ponedelnik li ?

zdraveite nqkoi znae li koga to4no 6te gostuva v 6outo na slavi ?

Стига сте чели лъжите на в.Уикенд ще нямала да идва Напротив красивата актриса Сонгюл Йоден пристига в България.На 11 октомври неделя е на гости в Dancing stars 2 .На другия ден е на гости в шоуто на Слави.Заради това те са се сменили програмата.Актьорска вечер ще е в вторник.

Изливахме злобата си един друг , сега я изливаме и навън.

За съжаление младите Българи които навлизат в пубертета.Не харесват филми като Перла които се разказва за важната роля в семейството и техните взаимотношения.На тях им дай да гледат помии като забранена любов ,Вип денс и цената на истината.Просто така са ги възпитали.

За съжаление младите хора които току що навлезли в пубертета .Харесват боклуци катоозабранена любов вип денс и цената на истина. Те никога няма да харесан страхотен филм като Перла.Там се разказва за семейните отношение.А актрисата Сонгюл Юден е много красива.Евала на Слави ще я покани.

Филмът показва колко е важна ролята на семейството и как се оцелява при най-трудни ситуации.Има има много неща ,на които трябва да се замислим!!

Браво :))! По-ясно не можеше да стане, че не знаеш що е то светска държава :)! Вземи прочети по темата! България никога не е била несветска държава и затова не е бил необходим баща да смъква фереджета и чалми! Към останалите: Въпросната сапунка е тъпа не щото е турска, индианска или марсианска, а щото е сапунка - 99% битовизми + пълнеж за декор, всичко преднамерено на ниско ниво, заради целевата група. И накрая пак: Аре чалгата - идва пачата! С чесън ::))!

От фесовските сериали трябва да се поучат нашите оператори, сценаристи и актьори, дето все маниерничат и са далеч от естествеността.

Страхотен сериал.дори и кучето плаче след блока като свърши.Казаха, че ставало въпрос за турски наркотрафиканти, които накрая хващат на наша митница

Prestanete s tazi zloba!Hubavi sa turskite filmi,i aktjorskata igra e na visoko nivo.Filmite im ne sa prosto sapunki,a otrazjavat mantaliteta,kakto i egednevieto na horata.Naistina ima ot kakvo da se pou4im ot tqh.Pone vav filmite im nqma pornografiq. I o6te ne6to-ako ne uvagav6 drugite,zna4i ne uvagav6 sebe si.Ne pi6ete,4e ste tolkova zasegnati ot porobitelite,tova nqma ni6to ob6to s filmite.

По- малко сериали, по- малко телевизия, повече театър, книги, фитнес, и разбира се повече секс, за да правите българчета.

Не е лош сериала Перла ,но Изгубени години го превъзхожда в пъти....

Адски готина - ама направо кукла - заслужава отделна витрина в розовата улица на Брюксел - нали името това значи РОЗОВА РОЗА ХАХАХАХАХ

защо не пуснахте за силиконките?????

ееееееееееее да дачакахме и това да викаме ура и аферим срам ме е че съм българин - след латино смрадтта иде турското нашествие - и оня сакат учиндолски педераст ще я предсави като специално участие - това е - да покани за преводач Сокола той и без това чака безработен сега чака да се размие пространството чака пак да яхне яхтата и да даде щурвала на ББ

КВА ТУРКИНЯ БРЕ ДЯДО И ОТ РАЗГРАДСКОыы

За съжаление децата които току щ влизат в пубертета .Харесват помии като забранена любов.Никога няма да харесат страхотен и хубав филм като Перла.

Ние Бългрите никога няма да можем да прави такъв страхотен филм като Перла. Ние знаем да прави само боклуци като забранена любов.

Ало расистчетата и фашиститчета.Кога рейтинга казва ще страхотния филм Перла бие боклуци като Забранена любов и Вип денс.Вие трябва да млъкнете.

vav vestnik uikend pishe che iskala 100 000 evro . Daite parite na choveka deto go davaha po nova , da si napravi kashtata i da si pribere decata , ane na tazi maimuna koiato pishe che pri snimaneto na edna seria vzemala po 80 000 evro.No nezlobeite tolkova moge da e sapunka no mnogo neshta mogat da se nauchat.Uvagenieto kam semeistvoto i splotenostta pri mnogo ot nas otdavna lipsva, a na koito ne mu haresva da ne gleda.

до Георги: ...вие бугарите... ти вече не си българин. никакаъв си значи защото емигрант не е народност. и не се казша бугарите а българите. от 35 години съм емигрант но такива като тебе не заслужават да се наричат българи. ей! празна ти е главата, празна.

защо не публикувате коментарите!!???

Адски злобни коментари. Никога няма да станем европейци с това мислене. Комплексари.....

За първи път го чувам този сериал. Щом е толкова известен май доста българи имат много свободно време. Иначе момичето не е лошо-във Фантастико до нас има 2 по-красиви.

Да не забравяме, че тоз сериал - бозица е за промиване на мозъци.PR акция на съседите драпащи за Eвропата. Младите жени в самата Турция не са облечени по този начин ,те ходят забрадени облечени с тъмни шлифери и панталони под тях. Кого заблуждавате !

сапунката си е сапунка - не повече , момата е добра като гледам снимката . а да сравнявате турския сериал с нашия е все едно да сравнявате алуминиева дограма с изкривените ни чамови черчевета .

ще ви изяде тази злоба силиконки

е истинска красота а не селиконовите ви муцки ицици

българските селиконки не са похубави от инджи. Красива е!

филма е много хубав, инджи също - много ми харесва.

оооо не разумни гявури мрете от яд бе мамка ви смотана ,само знаете да оплювате кадърните и способните хора ,що за нация сте мангали мръсни

до вени (------хахаххха ебаси хубавата нация ,май ще е по правилно курвенската нация или нация от проститутки

Какво да очакваме от чалгаджията Слави, освен такива кретенизирани псевдозвезди да кани, и неговите педераси да ръсят цинизми и глупости! Я се хванете да прочетете нещо от КАНТ или ХЕГЕЛ, или послушайте малко гениалния ВАГНЕР!

A be stiga s taq zloba be kvo zna4i kaduna.Pone e ot klasa ne e kato nashite

Каква ориенталска визия! И стига с тези малоумни сериали! Иначе тази т. нар. Перла по-скоро е леко страшна и доста намръщена, а не красива, а за ханша й да не говорим. Така че може да е красива за онези географски ширини,но ние сме с доста по-изтънчен вкус за красотата.

искам да кажа на всички злобни комплексари да посетят /ако могат да си го позволят/ веднъж най-великия град ИСТАНБУЛ и да се уверят сами колко светлинни години преди нас е Турция нека видят какво е висок стандарт на живеене и луксозен свят ....така че злобейте злобари....на кого му дреме за вас и за малка България