Николета Лозанова: Срещу нас се инвестират средства и злоба

"Обичам да бъда робиня. Харесва ми да се подчинявам на господаря си. Да изпълнявам всяка негова повеля. Да усещам оковите около китките. Харесвам робството само на дансинга, естествено" - откровеничи Николета Лозанова.

Обратно в новината

Коментари - Николета Лозанова: Срещу нас се инвестират средства и злоба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хайде сега в Италия и се ориентирай там към някой футболист, сега това е модерно

ако си махне силиконите, но без да си слага други средства уголемяващи бюста й, никой няма да и обърне внимание,ще се вижда само трътлестия й задник и късите й дебели и набити крака.

Нед е направил велико откритие!!!От самото начало на шоуто, причина за неуспехите им е силикона на г-жицата!!!То не беше подръпване на деколтетата нагоре.... на поличките надолу.... мани мани... Не се ли вижда,че е грозна така???Защо трябва да се превръщат жените в силиконови порно кукли с тези силикони навсякъде!?!?!?!....

pfffffffffffffffffff

На Николета Лозанова на едната снимка ще й се изръсят силиконите!!! Кажете й да внимава!

Николетка до истинските красавици и манекенки Кристина и Дилянка изгле жда като късокрако кюфте с дебели бутчета.

Николета може да е мутреса и да не блести според Вас с кой знае какъв акъл...но истината е, че е невероятно красива, независимо какъв типаж харесва човек. Виждала съм я на живо, има божествено лице и прекрасно атлетично тяло..Това, че в последните години се наложи моделът висока, ръбеста жена,манекенка на красива, за всички, които разбират от женска красота е ясно, че едното няма нищо общо с другото.

Една доста скъпа к..ва.

ma ooooooooou

Мацката Николета моите уважения - готина визия имаш но вси4ко свършва до там- куха като празна лейка, а за онзи кретен НЕД не мога да намеря дори думи как да го опиша , толкова е смотан,че чак ми се повръща.Тия продуценти спят ли като подбират участниците или нарочно ги показват такива карикатури като него - пълен смотльо и лигльо - омризна ми да гигледам такива всеки ден.Та в тази линия никой не изсипва нищо с/у вас просто сте уникално съчетание на помярщина какво очаквате да ви се възхищават на простотиите - дано народа се е осъзнал да не се занимава с такива като вас.

Nikoleta e super tupa kuchka i kompleksarka

Срещу нас се инвестират средства и злоба - какво по дяволите значи това?!?!??! Нищо не им разбирам на тия известни хора! Пълна мистификация са ми ...хахаххха...

Можеш ли с вързани ръце като робиня да правиш свирки????

Защо се заяждате и с двамата , на мен са ми много симпатични, а Николета е много красива жена не можеш си криви душата

Ти пък какво коментираш правописни грешки! В предвид се пише ПРЕДВИД, без В!

за какво повече може да мечтае едно момиче от околовръстното?

NIKOLETKA IMA LOSHIA KASMET DI I SE PADNE NAI-NEPODHODIASHTIA PARTNUOR-NET E TROMAV KATO MECHOK,SAMO TAPOTII OT NEGO I NIKAKVA SIMETRIA-----PROVAL PALEN UJASSSSSSSSS

Тая курва защо само с нея се занимават

Наистина е твърде прекалено да пишете навсякъде за това комплексирано джудже, което се изживява като световен модел, неотразима, желана от Ейкън, Бербатов, Версаче, Плейбой - няма смисъл да продължавам да изреждам многобройните й лъжи. Та, да си дойдем на въпроса - ЗЛОБА и ЗАВИСТ има в самата Психолета, а не пак във въображаемите врагове. Колко пъти даваха, как и Нед я дразни. Много насериозно се взима !!!

Вчера Раленкова и Сотиров бяха с по три пръста бели небоядисани корени...за какво ми говорите въобще за Николета?

Горкото момиченце, първо се погледни какво си дърво и после коментирай съдийството, трябваше отдавна Нед да поиска да те сменят, защото той се старае нищо , че е тромав и недодялан танцьор, пък ти за нищо не ставаш. Ако и в леглото си такова дърво , язък ти на имиджа

Момичето е симпатично, с доста хубава муцунка. Но за съжаление на фона на по-издължените фигури на повечето от останалите участнички тя изглежда не достатъчно грациозна. Освен това мисля, че тя не е особено пластична и няма никакви танцовални заложби и чувство за ритъм, което неминуемо я принуждава да полага огромни усилия, за да си направи танците. За нея тези усилия не са достатъчно оценени, а всъщност, са видимо неубедителни и за публика и за жури.

Момичето е симпатично, с доста хубава муцунка. Но за съжаление на фона на по-издължените фигури на повечето от останалите участнички тя изглежда недостатъчно грациозна. Освен това мисля, че тя не е и особено пластична и няма никакви танцовални заложби и чувство за ритъм, което неминуемо я принуждава да полага огромни усилия, за да си направи танците. За нея тези усилия не са достатъчно оценени, а всъщност, са видимо неубедителни и за публика и за жури.

Нищо не разбирате! Момичето си рекламира програмата.

Момичето е симпатично и с много хубава муцунка, но според мен на фона на маникенските височини на повечето от другите участнички изглежда доста нелепо. Поне да не се изживява като ощетена, мисля, че тя определено е негрциозна и не притежава достатъчно пластичност и танцувалност. Създава впечатление за непосилно старание, което, за съжаление няма необходимия резултат, а за нея усещането е за неоценени усилия и там и е проблама.

mnogo e hubava,no hi4 q nqma s tancite,vsqka jaba da si znae giola,t.e niki pokazvai se gola po spisaniq i dotam,pone da plaknem okoto

Много са сладки Става въпрос повече за Нед естествено , но и мацката я бива.

Николетка на фона на истински красавици,като Кристина Милева,Дилянка,Мария силвестър се вижда,че едно трътлесто късокрако смешновато топче с цици.На снимки след фотошоп излиза добре но на живо е смешна и невзврачна

мяза на ''елитна'' прости...а

мяза на ''елитна'' прости...а

Да бе верно кво стана с тоя клип на Ейкън. Те да не са снимали филм,я? Ха-ха-ха! Ама ги измисляме и ние едни!

бси ква е крава

Тая курва един приятел я е ебал,била пълна нула.

Николетке преди 89 година Партията майка ще ше да вкара в правия път. Вероятно на яка консомолска бригада , в затънтено село , да прибираш домати. Така ще се почустваш в яки окови.

Николетке преди 89 година Партията майка ще ше да вкара в правия път. Вероятно на яка консомолска бригада , в затънтено село , да прибираш домати. Така ще се почустваш в яки окови.

аз пък не бих отказал да я опъна :)

вие всички, дето му намирате маана на това хубаво момиче и го плювате, сигурно сте големи грозотила. Затова ви е яд и и завиждате. И Орлин, дето кой знае защо е турнат в това жури, го е яд на нея, защото неговата хубавица е дебела и трътлеста и едва ходи по дансинга.

Оставиха един некадърник като Милен Цветков да се състезава, та говориме за Нед- той направо си е цвете пред Миленчо!!!

Наистина е твърде прекалено да пишете навсякъде за това комплексирано джудже, което се изживява като световен модел, неотразима, желана от Ейкън, Бербатов, Версаче, Плейбой - няма смисъл да продължавам да изреждам многобройните й лъжи. Та, да си дойдем на въпроса - ЗЛОБА и ЗАВИСТ има в самата Психолета, а не пак във въображаемите врагове. Колко пъти даваха, как и Нед я дразни. Много насериозно се взима !!!

Кой набеди това селянче за красавица? Я да инжестира малко време в образоването си. Нема да и навреди.

madri misli ot kuhi kratuni na slastoiliubivi p*i - ispolzuvachki ne shtem. Da zabavliyavat mutrite kolkoto si iskat i da gi doyat, no da ne ni se natrapvat s mirizmata si na chesan i na razvaleno kiselo zele mezdu krakata.

Това е най грозното джудже,което съм виждал.

Не видях някой да я замеря с развалени яйца и домати. Кога се случи това, тогава да се оплаква на вехтата ми шапка Имайки впредвид заниманието й била е и нещо по- лошо от кротка, потна робиня с белезници.

А тва гледа ли някой ?!?!?!? Май БТВ пак мачкат тъпизмите на Нико. НИКО - СТИГА ШМЪРКАЛ

Престанете да плюете отбора на Николета, защото те вчера бяха 1 / особено Коста /А поплюйте журито. Този Орлин се е вживял мн. сериозно, почти колкото Робева.

ABE HORA,ZA6TO STE TOLKOVA ZLOBNI4KI. KAKVO SA VI NAPRAVILI,4E NEPREKUSNATO GI OBSUJDATE.PREDLAGAM DA SI OBURNETE VNIMANIE NA PRAVOPISA,A NE NA TOVA KOI KAK TANCYVA I T.N.SRAMOTA E DA STE BULGAR4ETA I DA NE MOJETE DA PI6ETE PRAVILNO NA RODNIA SI EZIK.A SLED KATO STE TOLKOVA VUZMYTENI,ZA6TO NE SE PROBVATE VIE DA OTIDETE V TOVA 6OY I DA POTANCYVATE,ZA DA VIDIM KOLKO VI BIVA VAS SAMITE.

Николета е едно много трътлесто,ниско,наха селско момиче.Ако глупоста и се заплащаше тя щеше да е милиардерка.С малоумно угодничество и свирки към всеки боклук като единствени заслуги в жалкия и живот тя нарича себе си вип

тцтцтц 2 по 2000лв...а Главътъ що спи да рзвързва кесията ;)