"Казвам го заради танца ни. Играем салса, а двамата с Нед сме роби. Пресъздаваме историята на този невероятен танц. По време на тренировките стана ясно - ставам запалена салса маниачка. Изпитахме страхотни трудности, тъй като нашата салса е много бърза. Но тя ще остане в сърцето ми. Както и всяко едно движение във VIP dance", пише тя в авторската си рубрика в пловдивския сайт podtepeto.com.

Плеймейтката разкрива също колко е  щастлива, че научила толкова много танци. "Радвам се, че преминахме и през двете поредни елиминации, въпреки че срещу нашия отбор бяха инвестирани много средства и злоба. Едни мои много добри "приятелки", големи муцки, бяха изкарали две хиляди лева от джобовете на богатите си татковци, за да пускат съобщения срещу нас. Но загубиха битката", пише тя.
Вижте снимки от танците на Николета във VIP Dance >>
Вижте още снимки на Николета Лозанова >>

Междувременно, с типичното си чувство за хумор брадърът Нед заяви, че отборът, с който се състезава в шоуто VIP Dance, го дърпа назад. Брадърът заяви още, че дава последен шанс на професионалиста в тима му Кости, да успее да достигне нивото му. Найден сподели в шоуто, че вижда напредък в танцьора и оценява усилията му.
 
Нед, партньорката му Николета и професионалистите получиха обща оценка от 24 т. Със същият брой точки си тръгнаха от дансинга още отборите на Ники Сотиров и Aнелия Раленкова и на Даниела Янков и Камен Воденичаров. С най-висока оценка се сдобиха шампионите Йордан Йовчев и Тереза Маринова. Те получиха общ бал от 28 т. за страхотното си изпълнение на танца салса. С най-ниска оценка си тръгна тимът на Мария Силвестър и Боби Турбото.