Зуека, Рачков и Мария Игнатова проговарят на турски

Перлата в короната на новата „Пълна лудница” се нарича „Сакъз”. Ролите в първия български „турски” сериал се изпълняват от любимците на народа Димитър Рачков, Мария Игнатова, Зуека, Вальо Танев, Румен Угрински, Албена Михова, Силвестър Силвестров.

Обратно в новината

Коментари - Зуека, Рачков и Мария Игнатова проговарят на турски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mnooo qko i teq det ne gi haresvat da sa .................... v .......... i da ne kazvam kvo dr

Миме, къзъм, сакъз значи дъвка, анадънму?! :-D

Чудя се ако на тази красива,естествена,л и магнетична жена-МАРИЯ ИГНАТОВА,казвате некадърна,грозна и тъпа и т.н.,то вие какви сте...не мислех,че българският мъж е комплексар,но явно е...ако не беше българка всички щяхме да я възхваляваме и боготворим,но за някои хора всичко българсо е тъпо,просто и боклук.Затова сме в това състояние-и държава и общество!!!

Мале, мале, до къде стигнахме нашите звезди да се потурчат, СРАМОТА, да си купят и вазелин в по-големи количества. Ако Левски, Ботев и другите борци против турското робство чуят ще се обърнат в гроба. Гъзодавци!

Големи сладури са! Желая им успех!

Рачкоов Рачков,не ни занимавай с глупости бе човек.Къде по важни теми има в обществото.Боюк гума капълъ,казваше един мой колега и приятел турчин.

Това Марче разпасаното докога ще ни ги тикат зорлем. Типично по български. Рачков, разочароваш ме.! А иначе бг могат само да дишат прахТа на турските продукции! Хайде, със здраве!

мичето е досадна и некадърна лигла,става само за ..е..е,адски неприятно седи н аекрана ,дразнещ глас,лигава усмивка ,абе неприятна е отвсякъде

Stiga s tezi tapi predavania - samo edni i sashti li shte gledame - i pak Kichdizainerkata Kremena Halvadgian !

е то какъвто ти влиза на такъв език преговаряш..

Мария Игнатова е направо СУПЕР. Не мога да си представя, че е възможно да има хора, които не могат да оценят таланта и`.

Какво е това сакъз?Не всички знаем турски в тая държава бе!Доуточнявайте се!

aa si4kitee sa spr obrazi.. golqm smqh 6te e.. ;D

Време е някой да се осъзнае, че прекалиха с турските сариали по национални телевизии.... Свършиха ли се другите филми, че взеха да дразнят българина с турски сапунки?То може 1-2-3. За разнообразие, ама вече прекалиха!!!!

съгласна съм със стефан караминчев

men puk me kefat

това ще е хита на сзона новия турски сериал сакъз хахаххахаххахаххахах

Много ме забавляват. Чакам с нетърпение. А който не ги харесва, има предостатъчно турски сериали за вас.

Рачков е страхотен. Просто е класа отвсякъде. Един от малкото кадърни хора, които гледаме по телевизията...

кво не и хар4есвате на Мария не разбирам, много свежест дава на това шоу и е много красива. Аз лично много я харесвам и от снимките които видях с черна коса е по готина

хахах всички ли сме на 1 мнение за Марйчето

подкрепян мненията на Стефан Караминчев и 123.за Мария.Изкуствена отвсякъде.За другите актьори --мога само да ги аплодирам!!!!!!!И направо да им кажа -аферим,машалла,ашко т.н. ...):):):невероятни са,каквото и да изиграят.

Махнете я тая Игнатова бе,джанъм-нищо не става от нея!

Предполагам, че ще е доста смешно и добре ще усмеем чуждия труд за пореден път, но нека си зададем въпроса ние в последните години създали ли сме някой качествен продукт, независимо от коя сфера на изкуството, че чак си позволяваме да се гаврим с чуждите продукции, та било то и турски?

Кой ли ги гледа, та се пънат толкоз. Парите не облагородяват, а те карат да затъпееш.

страхотни сте!!!!!

Всичката работа хубава, но тая Мария Игнатова не я понасям. Не може да играе, пресилено се мъчи горката, но това не пречи да я пробутват навсякъде. Ако не е Рачков, който я навира навсякъде, ще е една кръгла перхидролена нула.

Измисляйте още простотии!

Сус бре!

Това тъпо парче и пълна некадърничка Игнатова още ли не е изритана?