Всички те проговарят на турски за нуждите на филмовата продукция. В „Сакъз” се преплитат съдбите на двете най-мощни фамилии в Стамбул. Това са семействата на Зуй Паша /Васил Василев - Зуека/ и Угрин Ефенди /Румен Угрински/. Двамата са най-големите производители на сакъз в целия свят. Освен премиерата на “Сакъз” в пилотното издание на „Пълна лудница” за първи път ще видим и още една пародия на популярен сериал – „Доктор Фалус”.

Другата голяма новост e пародиен проект, наречен „Топ ченгета”. В ролите на елитни полицаи влизат Рачков, Зуека, Мария Игнатова и Силвестър Силвестров.
Българските зрители ще имат възможността да се „насладят” на стройните крака на Рачков, Зуека и компания, които ексцентричната Кремена Халваджиян облича в боксерки и униформени сака. Мъжете със сигурност също ще са доволни, защото Мария Игнатова е облагодетелствана със специален аксесоар нетипичен за ченгетата – дантелени жартиери!

Пробив ще направят и Подполковник Майор Егаси Костов (Румен Угрински ), както и Ерогена Трайкова (Румен Угрински) и Маргарин Петков (Силвестър Силвестров) от bTV новините.
Вижте снимки от шоуто >>