Карл Лагерфелд: Пищните жени вън от модния подиум!

Немският моден дизайнер Карл Лагерфелд твърди, че по-пищните жени нямат място на модния подиум, пише "Телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Карл Лагерфелд: Пищните жени вън от модния подиум! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега господин Педал ли ще ме учи какви жени да харесвам????

Е па прав си е човека - никой не желае да гледа по подиумите дебелани. Нищо против по-пълните жени, но на модния подиум специално нямат много място. А оправдания за занемарения вид винаги могат да се намерят - ако не са децата, то ще е нещо друго. Дебелите хора са си дебели предимно защото постоянно се тъпчат и ги мързи да се раздвижат. И не мога ди обясня момиче на 17 да изглежда като кифличка.

Не ви ли плашат тези скелети по модния подиум Все едно че гледаш ревю на призраци а не на красиви модни дрехи

Съжалявам, но имаш много поздрави от мен, до мацка е абсолютно права! Преди да родя тежах 56 кг. при 174 cm. височина, след раждането съм над 70кг. тялото ми се промени, ту отслабвам, ту пак качвам кг. но е адски трудно, така че категорично раждането оказва огромно влияние върху кг., а че при теб не е така, значи си някакво изключение!

И аз не харесвам педерасти, особено във възрастта на старческата деменция с изскубани вежди, депилирани, напудрени и начервени. Така че изобщо не ме интересува мнението на Карл Лагерфелд.

Г-н Лагерфелд харесва мъже. Това обяснява коментара му. Нека не подценяваме мъжете-те не са кучета и не обичат кокали.

Аз съм почти на 40г., имам дете и изглаждам на 25г. - слаба и поддържана. стига сте се оправдавали с това раждане, банални сте вече, дебелани!

Ах да мога да те видя отнякъде като станеш на 30 и родиш две деца как би изглеждала? А за кръшкането на мъжете може да има 1001 причини и на едно от последните места ca може би кг. на половинките им, но предполагам, че ти си от типа жени еднодневки и затова не си много наясно с тези неща!

Няма по-велик от Цар Карл Лагерфелд!

ХОРА МОЛЯ ВИ ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗАГЛАВИЕТО!........ ГОВОРИ ЗА ПО-ПИЩНИ ФОРМИ ....2.ЧЕ Е ХОМОСЕКСУАЛЕН ,ДА ТАКЪВ Е .3.ВСИЧКИ ТАКИВА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ СТРАШНО МНОГО РАЗБИРАТ ОТ МОДА -НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!! 4.ИНАЧ СЪМ НАПЪЛНО СЪГЛАСНА С РЕДАКТОРА НА МОДНОТО СПИСАНИЕ,ЧЕ ТЕЗИ ДЕВОЙКИ С АНОРЕКСИЧНИ ФОРМИ СА КАТО ТОЧИЛКИ И ТРУДНО ИМ СЕ ПРАВИ ФОТОШОП.5.И НАКРАЯ НЕ СПОРЕТЕ КОЙ Е ДЕБЕЛ И СЛАБ -ЗА ВСЕКИ ИМА МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО.

Лагерфелд е създател на индустрия за милиони долари, супер талантлив човек, говори няколко езика, обиколил е света и работи за благотворителни каузи. Някакви български селяндури тръгнали да го плюят; нещо по-оригинално от педал не можахте ли да измислите? Много сте комплексирани и озлобени пийте си лекарствата, защото докато стигнете неговите години ще сте развалини. А вие какво сте постигнали в живота?? Толкова сте елементарни, че мозъкът ви не може да обработи това което е искал да каже дизайнерът - в модното ревю на първо място е дрехата, моделите не се избират по това колко са сексапилни и дали мъжете ще ги харесат (такива модели си има за списания като Плейбой и други от този тип). Той никъде не е споменал, че заоблените жени са грозни, а че за модния подиум по-естетични са слабите и неутрални тела. Сега разбрахте ли с пилешките си мозъци за какво става въпрос? Никой не го интересува вашия критерии за сексапилност и привлекателност - това не е идеята на ревюто, сверете си часовника, прочетете някоя друга книга и си вдигнете поне малко културата, защото на много българи тя е под нулата.

Незнам какви модели точно харесва Лагерфелд, но аз лично след Линда Еванжелиста и Ел Макферсън не харесвам нито една от днешните. Преди години имаше една анорексичка Туиги, добре, че бързо се отказа то беше страшно да я гледа човек, много от днешните моделки изглеждат точно като нея и затова приветствам списанието за решението му.

Абе мислеща, по-точно немислеща, какви изкуствени форми, какви 5 лева. Я прочети още веднъж какво пише

tozi diado kakto go narichate i neshto pensia spomenahte vzima tolkova gooolqma pensia che vie nikoga prez jivota si nqma da vidite tolkova kinti i si e prav vie kato obichate tlastachki gledaite si gi tova sa nashtite m odeli tlasti silikonki tuk ne stava vapros za moda a za estetika nie ne q pritejavame a toi

mi prav e kakvo da se kachvat nqkakvi niski kasokraki debelokraki i debelogazi devoiki li tova e visha moda mnogo qsno che shte sa slabi i finni gledkaite povechko ftv ta da vidite kakvo onachava hubavi jeni bravo na karl lagerfield za poreden pat dokaza che e nai golemiq

г-н Лагерфелд явно е фен на немските концлагери по време на войната, затова държи толкова моделите му да приличат на скелетите от Аушвиц, Бухенвалд. Трябва да му се обясни, че войната отдавна е свършила и вече има какво да се яде)))))))

НА НЯКОЙ ОТ ПИШЕЩИТЕ ВЪВ ФОРУМА ДА МУ Е ДОШЛО НА УМ, ЧЕ ДИЗАЙНЕРА Е ИМАЛ ПРЕДВИД ИЗКУСТВЕНИТЕ ФОРМИ?

Пичове, жената с тънка талия и по-голямичко дупенце на задна прашка е прекрасна гледка!!

А бе хора, вие четете ли заглавието - човека визира модния подиум, той не се вълнува от сганта по улиците, тя не му носи печалби! Не всеки става за модел колкото и да гладува, те затова са толкова добре платени. Както се казва Гроздето е кисело, когато е високо. А за безформените дебелаци мога да кажа само едно - гнусни са, било то жени или мъже! И много, много болни от всякакви болести - вие искате ли да имате такова същество в къщи? Не е нужно да гладуваш за да изглеждаш слаб, просто хранете се здравословно,спортув умерено-сами ще усетите промяната.

четейки редовно коментарите стигам до извода,че Нана и Кремена от Стара Загора са едно и също лице .Дори и други коментари под други имена са от същото лице страдащо от раздвоение на личността.Впрочем коментарите на V.V са най-елементарни и тъпи .Нея неведнъж са я молили да спре и аз в това число но не би.Тя държи да дава своетокомпетентно мнение по всички въпроси.МОЛЯ ТЕ СПРИ СЕ V.V.

Сигурно е адски гнусно да гледаш тези кльощи -представяте ли си как им мърдат костите под кожата и скърцат...ужааас! М идеал е Моника Белучи.

Жената трябва да е като Венета Харизанова.Хем да има всичко,хем да не е дебела.Точка.

Гледам, че повечето съопставят скелет с тлъста дама. Дайте да си говорим за нормалните жени. Лагерфелд пледира за скелети. Аз съм против - те са болни. Не искам да кажа, че дебелите са супер. Просто дойде моментът, в който нормалните жени се възприемат за дебели, а това е доста сбъркано. Някой от дрънкащите тук дали е опитвал секс с кльощава жена? Баси отвратта! Като некрофил - все едно труп. истината е някъде по средата.

toq se e pobr1kal pedal ne6tasten oligovren tapanar ne moga da go gledam!!!

НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ТОЯ НЕЩО ИЗОБЩО ДА Е ПРАВИЛ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ?ИЛИ Е ВАЖНО ДА СЕ ГОВОРИ ЗА НЕГО,НЕЗАВИСИМО КАКВО.ЗАЩОТО ДОРИ И ЛОШАТА РЕКЛАМА СИ Е РЕКЛАМА.

Не става въпрос за дебелани с чипс пред телевизора, а за жени, с присъщите за пола им извивки на тялото.

Evala!!!

Педала Лагерфелд, ако обича да не казва на нормалните мъже какви жени да харесват. Мъжът не е куче, че да се възбужда от торба кокали. Така, че много моля, дизайнера да млъкне, а хората от списанието си знаят най-добре какво се търси. Все пак да не забравяме, че на шивача му е много по лесно да тегли два прави тегела отсрани и да каже, че това е рокля, а ако трябва да шие за жена с женски форми, то трябва да изпипа всяка извивка. А то е зор.

ха-ха много гот с целулит по дупете, преливащи паласки и цици сляли се с корема. е това е идеал

прав си е човека, аман от тлъсти свини !!!

Не забравяйте, че човека е хомосексуалист. Представяте ли си как го дразнят големите гърди!

перверзното, за което се намеква в статията, е ясно - педофилщината. манекенките изглеждат сексуално недоразвити.

било за да се покажат дрехите. да се покажат някакви дрехи за стандартна закачалка е лесно, я да направи нещо, което да може да носят нормалните а не анорексичките. между другото, на тези които рипат против сланините - сланините са по-добре от анорексията, това е едното, второто е че не става въпрос за дебеланките а за такива които примерно имат нещо в сутиена. нещо, не млекозавод или дренки.

Сланината е за домашно ползване само .......

а ти си тъп и пъпчив компютърен инжинер, криещ се зад монитора и комплексите си. не съм жена но си изказвам мнението като мъж. взимай си сухите и кокалести наркоманки. те са нищо повече от скъпо платени проститутки.

Решението на модния журнал да не показва повече професионални модели по страниците си възниква по повод оплакванията на читателки, които не могат да открият себе си в изложените женски тела - това е възмутата на гуцките, нека гуцките ми пишат и на мен, тука във фермата има много място за тях и много храна!

Да кажем не на дебелите женски дупари! Да се обявим в защита на стойния женски фонд на България!

Ама като гледам колко дебелани са се изказали тук... разбирам защо децата в Африка гладуват. Спрете да се тъпчете като за последно, жени! Така и мъжете ви няма да ви кръшкат с по-стройни, и за децата в развиващите се страни ще остане нещо.

Както и други корифеи на модния подиум, и този не е със всичкия си. Естествено, че манекените не трябва да са със значително наднормено тегло. Не е естетично. Но и тези анорексички са извън всякакви норми.

А какво ще кажете за сърничка, която прави кюфтета!?Кретен с кретените, ако си ми на мен ще забравиш за кюфтетата, защото кой знае каква разплута торба си ама кусури намираш на жените.

Е какво толкова казал човека, прав е, защото за да изглежда добре един човек на снимка или в тв трябва да е по-слаб отколкото трябва за да изглежда добре. В противен случай ще изглежда още по-дебел отколкото е. Затова и манекенките са кльощави...

а така прав е човека, писнало ми е от големи женски гъзове, айде при по-възрастните жени е разбираемо - деца, купища ангажименти и др., но това, че много от по-младите момичета се държат немърливо към фигурата си е възмутително. Аз на младите жени с големи гъзове им викам мърли

кой не знае, че в кревата преди да почне любовта ний съблазняваме жената кога я барнем за гъза о женски гъз бъди прославен надебеляв и цъфти акъла мъжко управлявай и към съблазън го води

Тотална липса на чувство за хумор!!! Даже не си правя труда да му /защото е мъж/ чета писанията.

Подиума е за перфектни тела. Това е. А иначе никой не те спира да се нагрухтиш с мазни банички, бургери или манджи. Ама после да няма депресии от недоеба*е?

не на дебелите но не и на тези движещи се тояги......ужас е да ги гледаш.Този педал е болен с главата.

Шибан дърт педал! Жената трябва да си има всичко, дадено от природата ,за да е красива. Поне аз така го разбирам. Никакъв силикон. Само естествени форми. Добре изразен стегнат бюст, стегнато дупе, напр. 175 см височина - 50-55 кг. Това е жена, а не ходещ манекен на гладуващите от Индия.

Прочетох само част от коментарите, чрез които за пореден път се убедих в простотията и невежеството на българина! Кои сте вие да давате оценка на думите на Карл?! Кои??!! Ха ха ха, колко забавно - критиците от простолюдието - срещу 71 годишен дизайнер, видял доста, поживял си и т.н. Абе защо не се занимавате с нещо по-простичко, което да можете да коментирате - например като сериала Перла??!! Съжалявам, че модераторите на сайта често пъти цензурират прекрасни коментари, а пускат псувни, простотии и прочие! Разберете - част от редовните посетители на сайта имат възпитание и се дразнят, че толерирате простотията, а нас ни цензурирате, едва ли не - ние сме тези, които думите ни не стават и не са за пред хора!!!

Слаби,закръглени...В си има критерии