Красиво и чувствително поколение деца измества децата бунтари

Ново поколение, наречено кристални деца, измества така популярните през последните години индигови малчугани, пише Труд. Според експертите, които вчера участваха в кръгла маса "Новото дете - различия, потребности, предизвикателства", кристалните деца се отличават с изключителна красота, която се набива на очи. Те започват да се раждат масово след 1995 г., докато за индиговите се смята, че се появяват през 1974 г.

Обратно в новината

Коментари - Красиво и чувствително поколение деца измества децата бунтари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ma ti ma du6i4ko otkade sy t4ula za FLOWER-POWER....misl ta sa po-prosta ot MEN,NANA AZ ,NANA sam v TCIKAL,no malko mi te4e samo...NANA kaza,...NANA e lezbiyka,,,NanA iska KREMI v ...legloto ..si

Vjarvam v tezi nauchni otkritija i gi podkrepjam na bazata na lichnija si opit.

Vyzpitanie- so krotze i so blago i so malko kutek

не,не,има грешка!СЕГА са индиго,кристалните бяхме ние.

Децата сега се възпитават от телевизията, а не от семейството.А тя не показва нищо кристално и красиво, а само гадости, мръсотии и простащини. И най кристално роденото дете не може да остане такова. Ако родителите искат да имат добри деца трябва да изхвърлят телевизорите от къщите си.И по здрава ръка.

А какви са били децата преди 1974- какъв цвят, при условие,че мотото на 60 те е било правете любов , а не война!

Новата раса се е появила ! И всеки който твърди обратното, не вижда всеобхватността на това явление. За съжаление това е нормално, тъй като моралните норми с които работи тя и вътрешната логика, която е заложена в нея и я води са коренно непонятни за старите. Така или иначе, вярата или невярата, няма да промени този процес, дотолкова доколкото той се води въпреки и заради това. След няколко години ще станем свидетели на повратна точка. А агресията и обречеността в която сме попаднали сега, е само още по-сигурен знак за промяната, тя е неин предвестник. Дано да сте живи да я видите !

Айде,бе,все даскалите виновни..Родителите къде сте?Даскала ли ви го направи,та да ви го възпита?Ония първи липсващи седем години и най-способния даскал не може да ги налее в главата на детето ви..

ТАКОВА НЕЩО КАТО-ВЪЗПИТАНИЕ- ВКИЧКО СА ГЕНИ ! ВСЕКИ СЕ РАЖДА ТАКЪВ, КАКЪВТО Е!

някои може да не са чували, но пък този, който отглежда вкъщи такова дете знае за какво става дума.Впрочем, не само към музиката имат влечение, но и към другите видове изкуства, моят син се занимава с литература, вече печели конкурси.И той е от кристалните деца.

Аз пък мисля, че новото поколение, което настъпва, поне в национален мащаб, са не кристални деца, а шоколадови деца. Шоколадов е цветът на кожата им и започват да се възпроизвеждат още на 12-13 години.Заливат ни и ни претопяват отвсякъде.

USTAVETI glupostiti..!!! BUNTARI SA BILI spurit meni:- ALUN GINGSBERG,FLORWER -POWER-HIPITATA,JANI JOPLIN,JOHN LENNON,JACK KERUAK,PRISLAVA,MILK KALAIDJIEF,JIMI HENDRIX.....tva sa f opshti linii bontariti..ama f bulgaria niama FLOWER POWER--ima gübetzi i kütcetzi....

много вярна и навременна статия.....кристални деца са ехеееее.....ама който разбира;)))))

Няколко шамара дневно,пък било то и без примчина ,са много полезни, за възпитанието. Само не знам защо онзи боклук си е присвоил прозвището Шамара.

tova za decata e viarno.no pobe4eto mai sa indigovi, a tuk tam ima i kristalni. jalko e 4e v tova napregnato vreme na decata ne se obr16ta mnogo vnimanie i te ostavat bez nadzor i kontrol.a ottam p1tiat k1m agresiata e krat1k.trabva pove4e kontrol i disciplina v u4ili6te i v k16ti!

И казармите затвориха и всички са много нежнички и женствени!Добре,че имам племеница рокаджийка родена 97г,че знам за какво става дума!

ЧЕТЕТЕ ЯН ВАН ХЕЛСИНГ , НЕ БЪДЕТЕ ТЪПАНАРИ - ЧАЛГАРИ !

Тези децата ще донесат мира на Земята. Те ще създадат нови закони, които ще са основани на толерантността и мира. И действително е много тъжно, че духовно закърнели хора като вас имат дипломи за да ги обучават.

Aura? Telepatia? Kakvi sa tezi prostotii? Ima li niakakvi izsledvania publikuvani v niakoi avtoriteten jurnal. Ima li, da kajem, obektivni rezultati (takiva, do koito i niakoi normalen uchen bi stignal sledvaiki sushtite stupki). Tova e neveroiatna prostotia. Haide posle da si govorim za feichki i elfcheta.

Всичко това е плод на американската PR индустрия, която се опитва да оправдае масовия провал на родителите като такива... За съжеление човечеството върви към деградация, а това не е лесно за признаване и преглъщане...

Децата са огледалото на семейството.Каквото виждат,това правят.Не е редно да се обвиняват училище и улица.

моето дете е такова,кристално. и усет само за красивото и няма грам агресия в него

ЕДВА ЛИ Е ВЯРНО, ПРИ ТОВА УЛИЧНО ВЪЗПИТАНИЕ,

Чудесна статия, крайно време беше и в БГ да се обърне внимание на енергийните промени в човека! Само дето не е за масова консумация - народа, български, още е много прост, не чете книги, и вероятно от тази статия за първи път чува за кристални и индигови деца. :)))

освен да затъпеят още повече,в училищата на друго няма да се научат,защото някой иска да е така.безхаберието е огромно.като ги питаш учителите-не чух,не видях,не разбрах.бог да пази децата ни.

не се карайте индиректно на децата си, те са такива, каквито ги правим ние и средата около тях. а това за кристалните деца излезе като информация в един от вестниците за паранормално, не му помня името за съжаление, още през март, сдружението явно късно е прочело и се е активизирало. но пък по-добре да вярваме, че са кристални, отколкото че са агресивни, не мислите ли. каквото повикало, такова се обадило...

баси глупостите - децата са такива, каквито ги възпитаме и в каквато среда израстнат. Преди ставаха бунтари, защото израстнаха в бунтарска среда, сега не са, защото израстват в среда на мутри и метреси.

Глупости, точно тия, родените след 95г. са толкова агресивни, че има да четем още страхотии по пресата.

skypa,ne idwa ot daskalite,a ot roditelite.....ako te si bqha gledali rabotata nqma6e da ima za kakwo da si izmiwate rycete s daskalite

Не сме дорасли като общество още за това - 90% не знаят за световните изследвания и нищо не разбират от статията.За съжаление..

А един мармот увива шоколад...

Крайно време е и за нещо красиво...

Пълни глупости са това за видовете деца! Просто на някои психолози им трябват докторски титли. И не само потърсиха, НО го и намериха - телето под вола. Създава се с други думи - нова аксиоматика, която да легализира появата на новата раса - Не Ви ли НАМИРИСВА на нещо от времето на Хитлер?

Очакваме новите Хиро Накамура , Питър Петрели , Клетр Бенет и пр.

явно съм тъпа, но не прочетох нищо смислено в тази публикация... само празни приказки

Индигови са, защото са родени в законен брак и мотамо копират родителите си- физиономия, пристрастявания, отношения. Кристални са, защото са им прозрачни намеренията постъпките, дарби. Свободни са да покажат какво могат. Най- сигурно за възпитанието е здравата ръка майката- за момчетата и двете. Дръж здраво изкъсо!

А как установиха, че децата бебетата притежават телепатия, която при растежа закърнява?

да, това са фактите, а не това, че ги няма по улиците...у нас средата е друга и децата ни не могат да се проявят такива, каквити са ...пък и родителите са неграмотни...за индигови деца кой е чувал до сега? за да се прояви един талан трябва да му се обърне внимания и да се развие, а не с бухалката по главата и стига е знаело законите...

Кой ги съчини тия идиотщини? Някоя гадателка ли

даскалите не си гледат работата затова децата са бунтари.изпеят си урока и си ходят.

super. Krayno vreme be6e.

Ко речи? Излез на улицата и ще ги видиш красивите и чуствителни....