ДНК тест показва дали с партньора ви сте един за друг

Компании за генетични тестове предлагат да открият идеалния за вас партньор на базата на ДНК анализ, съобщи Асошиейтед прес. Те изтъкват предимствата на биологичната съвместимост за успеха на връзката между двама души.

Обратно в новината

Коментари - ДНК тест показва дали с партньора ви сте един за друг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В любовният ритуал на животните , самецът винаги проверява с НОС дали си пасват с партнъорката.Защо трябва да е различно при хората?Ха-ха-ха!

това за миризмата е самата истина, то затова е развита и парфюмерийната индустрия :))

Abe edno vreme ne e imalo tolkova razvidi i tolkova razvrat,sigurno i togava sa gi izsledvali nashite babi i prababi..shto za gluposti.Ochi v ochi e istinata i nai-veche pod zavivkata-tam e nai-goliamata xarmonia...xa xa xa xa xa

до ел всъщност става въпрос за хоракоито нямат нищо общо КАТО ГЕНИ, а не за нещо друго - това ако се сещате гарантира по-добро здраве на поколението, на биологично ниво е вярно, че точно това определя привличането или липсата му...

Както за повечето неща в живота - истината е по средата. Чисто физическото привличане (в частност миризмата на партньора) е важно особено за добрия секс, но това е само необходимо, но не и достатъчно условие. По този начин се привличат животните, за съжаление и доста индивиди от човешкия вид. Но за хората има и други неща, които са важни - интелект, интереси, морал, и др. Разбира се всичко това не важи за примитивните субекти от Син Сити.

ние сами ще си откриваме подходящата половинка.

Винаги съм твърдял, че ароматите са основата на привличането, ето, че вече е на път да бъде доказано. Иначе, американският подход е впечатляващ, продава се всичко, по интернет, и за поне 99,99 долара...

Това за миризмата е вярно, колкото и идиотски да звучи.

Поредният капан за наивници..

Ай, стига бе. Тези съвсем полудяха. И кво? Като не ти отговаря партньора генетично един шут и айде... Кой откъде е...Т'ва на нищо не прилича вече.

Привличат се хората, които имат нещо общо, не тези, които нямат нищо общо и тепърва трябва да грдят нещо. Нормално е всеки да е привлечен от някой, който е различен (като изключим портфейла разбира се), но такива връзки не продължават дълго време. Когато човек срещне подобен на себе си, нещата са много по-лесни - хората могат да споделят и да се вълнуват за нещата, които заедно харесват. Тези хора много по-добре се разбират, защото знаят как биха се почувствали, ако другият попадне в дадена ситуация и са много по-склонни да оставят собствено пространство на партньора си. Изследванията са глупост и защото хората дори със сходни гени са различни, защото поведението основно се формира възоснова на средата на живот и възпитанието. Моята днк може да покаже, че някой циганин е перфектният за мен, ама циганина го мързи да работи, краде тормози - само защото е израстнал в такава вреда.... Затова моят съвет е - ако искате да живеете с някой щастливо - изберете си човек, който ви е лика-прилика - като го погледнете да си мислите, че виждате собственото си отражение. Това е моят личен опит. Успех на търсещите.

Може , въпреки че за мене старомодният метод на живото общуване очи - в очи дава най добри резултати за бъдеща съвместимост

Прависа хората да искат генно изследнане на партньор преди сватба. Така недоверие обвиненията ще са до минимум. СПИН, яд и генетични болести не са за подценяване. Ето защо да знаят чеще осиновят дете ако искат да живеят заедно. Прави са старите хора да кажат: 2 пъти мери 1 път режи.